Recensioner

Vi på Athleticademix, tar stolthet i vårt arbete, och väljer därför att publicera de skriftliga recensioner vi har fått. Att välja agentur när du ska åka till college, är ett stort val, och vi hoppas att dessa recensioner ger dig en god grund till att komma i kontakt med oss och avgöra själv!

Recensioner – Vad tycker våra idrottare om att arbeta med oss?

Rocco Wallin

Rocco Wallin – IK Frej – Winthrop University

”Om någon av er framöver vill se över möjligheten att åka iväg på college i USA, rekommenderar jag er starkt att gå via Robin för att se till att göra den resan så simpel och smidig som möjligt.

Processen med att åka över för att spela collegefotboll kan vara komplex och komplicerad men med Robins hjälp så blev allt otroligt mycket enklare genom alla steg för att jag skulle kunna ta mig till USA.

Robin ger en all hjälp man kan behöva och mer därtill, samtidigt som han verkligen engagerar sig i det han gör och i alla spelare.

Stort tack Robin för all din hjälp och råd på min resa mot USA. Till er andra rekommenderar jag att välja Athleticademix.”

Pernilla Westergren

Pernilla Westergren – Umeå IK – Stetson University

”Hos Athleticademix är man inte bara ”en annan kund” eller ”en i mängden”, utan man blir en del av familjen. 

Robin tar verkligen tiden till att besvara alla frågor man har noggrant och personligt. Även mina föräldrar som har haft en hel del frågor och funderingar är otroligt nöjda med hur utvecklade svar Robin har gett och all hjälp vi har fått för att göra hela den här processen så enkel och smidig som möjligt.

Nu har jag varit i USA i några veckor och jag kunde inte vara mer nöjd med skolan, laget och coacherna. Det hade aldrig gått så snabbt och smidigt utan Robins hjälp.

Är du sugen på att åka till USA på idrottsstipendium så är det Athleticademix du ska rikta dig mot!” 

Tilde Sandberg

Tilde Sandberg – Karlskrona FF – Daytona State College

”Är så tacksam att Robin hörde av sig till mig, hade det inte varit för honom så hade jag inte spelat fotboll på college nu.

Det har varit en extra lång process detta året vilket gjorde mig extra nervös inför mitt äventyr. Men Robin fanns alltid där och både stöttade och hjälpte till, vilket jag är otroligt tacksam för!

För alla som funderar på att plugga och idrotta på college, så kan jag rekommendera Robin och Athleticademix starkt!!”

Hedda Isaksson

Hedda Isaksson – Upsala IF – University of Northwestern, Ohio

”Ett intresse att åka till USA för att plugga har alltid funnits hos mig. Ett utbytesår under gymnasiet blev uteslutet men när jag upptäckte Athleticademix öppnades intresset upp igen. Det är tack vare Robin som jag kommer kunna kombinera mina studier och spela fotboll i USA.

Det är en lång process som man går igenom men Robin underlättar processen så mycket. Han är väldigt kunnig, har struktur på allt som ska göras och är mycket engagerad. Han vill det bästa för alla och finns alltid där om man undrar över något.

Jag rekommenderar starkt att man åker till USA och tar hjälp av Robin. Detta är en möjlighet som man inte vill gå miste om!”

Alex Andersson

Alex Andersson – Helsingborgs IF – University of Colorado, Colorado Springs

”Tack vare Robin är jag nu påväg till USA för att uppleva collegefotboll. Robin har verkligen underlättat min resa genom att bidra med allt från väsentlig information till personliga råd.

Robin behandlar dig inte bara som en kund utan även som en vän och det värderar jag otroligt högt. Tack för hjälpen Robin och Athleticademix!”

Alfred Bergström

Alfred Bergström – IFK Falköping – Gustavus Adolphus College

”Tack vare Robins engagemang och enkla instruktioner har han hjälpt mig och massa andra att kunna ta fotbollsspelandet och karriär vidare till nästa steg. Samtidigt som man får en utbildning och äventyr för livet!

Finns ingen som gör detta arbete lika bra som Robin och skulle rekommendera han till alla som vill idrotta på college!”

William Månström

William Månström – IFK Östersund – University of Wisconsin-Superior

”Jag träffade Robin första gången när han var och föreläste för min NIU klass när jag då gick mitt andra år på gymnasiet. Vid den här tiden i mitt liv var jag lika vilsen som vilken annan 17-åring helt utan framtidsplaner eller ambitioner.

Vid första kontakt med Robin så var det ingen tvekan om att han hade full koll på vad han höll på med och det var som att han öppnade en helt ny värld för mig. Det gav mig motivation och en anledning att träna hårdare och plugga mer!

Det som gör Robin så professionell är hans engagemang och hans ambition att alla hans idrottare ska få uppleva college till ens fulla potential. Det märks verkligen att han bryr sig om dig och det är något som väldigt få kan erbjuda och för mig så har det varit till otroligt stor hjälp. Jag, och säkert flera idrottare, underskattade processen för att komma till college men Robin var där under hela vägen och nu när jag flyger till USA så kan jag inte vara mer nöjd över beslutet att välja Athleticademix!

För alla idrottare som funderar på ett framtida collegeliv så finns det ingen bättre än Robin och Athleticademix! #Athleticademixfamily”

Magda Aspholm

Magda Aspholm – IFK Östersund – Le Moyne College

”Utan Robin hade en flytt till USA för mig aldrig varit ett alternativ. Tack vare all stöttning och engagemang redan från första mötet så har college blivit en möjlighet för mig.

Robin är en person som alltid finns oavsett vad det är man funderar på eller är tveksam över. Det spelar ingen roll om det är frågor som rör det sportsliga, akademiska eller andra delar av processen så ger han alltid ett bra svar. Han visar även att det alltid är okej att ställa frågor och att det inte finns några dumma sådana, vilket är en trygghet.

Det märks verkligen att Robin brinner för det han jobbar med och att han genuint vill oss det allra bästa. Athleticademix är en agentur jag varmt rekommenderar till alla som är sugna på ett äventyr i USA!”

Louise Hayden

Louise Hayden – Borgeby FK – Hofstra University

”Det är tack vare Robin och Athleticademix som jag har fått chansen att snart komma över till Hofstra University i New York och påbörja mitt collegeliv där.

I början när man pratade med de olika skolorna hade jag många tankar och funderingar men det vara bara att höra av sig till Robin för att få svar på dem. Det fanns aldrig några dumma frågor och man fick alltid ett snabbt svar tillbaka. Speciellt nu under denna annorlunda tid har det varit skönt att kunna skriva till Robin och få lite vägledning när man inte riktigt vetat vad man ska göra.

Det kändes som Robin verkligen visste vilka coacherna var som jag prata med och han kunde ofta ge lite extra information om skolan och laget som coacherna inte delade med sig av. Man märkte verkligen att Robin visste vad han gjorde!

Därför tycker jag verkligen att man borde komma i kontakt med Robin och ta hjälp av honom om man har en dröm om att åka till USA för att studera och spela fotboll.”

Theo Hardenby

Theo Hardenby – Landskrona BOIS – Carson Newman University

”Det är tack vare Robin som jag har fått chansen att åka över andra sidan Atlanten för att få uppleva college. Utan honom hade inget av det varit möjligt och jag är sjukt nöjd med hans engagemang och ständiga support hela vägen.

Han är en person man kan lita på och jag är tacksam över att just Robin hjälpte mig med min process.”

Vanessa Eklund

Vanessa Eklund – Hertzöga BK – University of Arkansas at Little Rock

”Om två dagar börjar jag äntligen min resa till Little Rock. Det har varit en extremt lång och krävande process, och den har inte förbättras när pandemin drabbade oss. Oavsett så har Robin alltid varit stöttande och utan hans hjälp och engagemang skulle jag aldrig haft detta äventyr framför mig.

Jag tvekade länge på om jag skulle våga åka, men efter några samtal med Robin blev jag självsäker i mitt val. Han ser verkligen till att lära känna varje individ och den tryggheten var viktig för mig. Robin är en person som verkligen vill det bästa för alla, han har ständigt skickat ut mejl om allt man behöver veta och det bästa är att man kan fråga honom om vad som helst när som helst.

Att vara en del av Athleticademix har jag inte ångrat för en sekund. Hans kunskaper och kontakter gör allting möjligt. Tack än en gång Robin och Athleticademix!”

Frida Kokk

Frida Kokk – Djurgårdens IF – Franklin Pierce University

”När jag gav mig in i denna process hade jag ingen aning vad som väntade. Det skulle snackas med coacher, göras tester och skrivas på papper hit och dit.

Med detta har många frågor, funderingar och känslor uppstått. Saker som blivit besvarade av Robin på max någon timma. Antingen med ett tydligt svar/instruktion som tagit mig vidare i processen eller ett litet pepptalk.

Jag har Robin och Athleticademix att tacka för hur han i stort sett gett mig facit för alla steg i processen. Något som absolut gjort denna långa resan lättare och som lett till att jag nu har 4 otroligt spännande år framför mig.

Om du också drömmer om att spela fotboll och plugga i USA så är Athleticademix agenturen du bör vända dig till. Tack igen Robin, utan dig hade detta inte varit möjligt!!!”

Matilda Melin

Matilda Melin – Själevads IK – Central Michigan University

”Det är en lång process att ta sig till college, men Robin och Athleticademix har gjort den så mycket lättare att ta sig igenom för mig!

Just nu sitter jag i mitt dorm, och det hade inte varit möjligt utan den vägledning jag har fått. Jag har igenom hela processen kunnat ställa frågor eller kommit med problem och fått svar inom kort, något som jag verkligen uppskattar.

Att ta sig till college innebär mycket att göra, men den optimism och viljan till att hjälpa till som Robin bidrar med gör verkligen det hela så mycket smidigare!”

Matilda Liljefors

Matilda Liljefors – Trelleborgs FF – University of Kentucky

”Jag är så tacksam för denna chansen och det hade inte kunnat hända utan Robin och Athleticademix. Robins engagemang gjorde att jag verkligen vågade satsa på detta, och med hans hjälp har denna omfattande process varit väldigt enkel!

Robin gör precis allt för att man ska bli nöjd som idrottare, och oavsett vilka frågor som dyker upp på vägen så finns han alltid där. Det har varit en stor trygghet att jobba med någon som kan så mycket.

Om du också vill ta chansen och åka till USA, så rekommenderar jag verkligen att gå via Robin & Athleticademix. Någonting du aldrig kommer ångra!

Nova Schmiedtke

Nova Schmiedtke – Stuvsta IF – University of Alabama Huntsville

”Det är tack vare Robin som jag har livets äventyr framför mig. Han har gett mig möjligheten att kombinera min stora passion i livet samtidigt som jag ges möjligheten till en bra utbildning. Trots den ovisshet och oklarhet som en pandemi medför, så har Robin alltid tillfört ett enormt stöd och under under denna process.

Han har gjort en påfrestande och lång process mycket lättare med hjälp av tydliga instruktioner och riktlinjer. Robin är extremt engagerad och kunnig i det han gör, alla frågor som man skulle tänkas ha(i mitt fall väldigt många 🙂 ) har han alltid ett svar på. Utöver hans enorma engagemang och intresse i det han gör så är han även en väldigt omtänksam och godhjärtat person, som gör allt i sin makt för att man ska hitta rätt skola till just dig.

Om du är sugen på att åka till USA och påbörja ditt livs äventyr, så tveka inte på att höra av dig till Athleticademix och Robin.

Stort tack Robin, utan dig hade jag inte haft dom fyra roligaste åren framför mig!”

Isak Strandh

Isak Strandh – Högaborgs BK – Francis Marion University

”Har nu anlänt till min lägenhet i Florence, South Carolina och påbörjat mina studier och detta tack vare Robins hjälp genom hela processen. Redan vid första kontakten så kände jag att Robin är en driven och genuin människa som vill att alla hans klienter ska få den bästa upplevelsen som möjligt!

Det bästa med Robin är att man får en genuin samt strukturerad kontakt genom hela sin resa. Som person är han väldigt godhjärtad och väldigt professionell i sitt arbete . Samtidigt som han ger en väldigt personlig kontakt genom att i princip alltid vara tillgänglig om det är några frågor eller om man behöver hjälp.

Med detta sagt, så är Robin och Athleticademix helt rätt för att kunna fullfölja sina drömmar om studier i USA!”

Felicia Bång Larsson – Tyresö FF – Georgia Gwinnett College

”Att bestämma sig för att lämna sin comfort zone i Sverige och anta nya utmaningar på andra sidan jorden var inte det lättaste beslutet. Men jag är så glad att jag gjorde det och jag hade aldrig kunnat gjort detta utan Robins hjälp! Jag uppskattar hans engagemang och all hjälp under hela processen. Jag tror inte det är många som lägger så mycket energi på att skräddarsy atleters resor så som Robin gjort, han har verkligen lyssnat och tagit till sig av de önskemål jag hade.”

Jenny Wahlén

Jenny Wahlén – Kvarnsvedens IK – University of Portland

”Jag är supernöjd med med all hjälp jag har fått! Under hela processen har Robin alltid funnits där och svarat på alla frågor och funderingar jag har haft, snabbt och väldigt tydligt! Även om det har varit en hel del pappersarbete och tester som har behövts bokas och skrivas så har Robin alltid haft tydliga och enkla förklaringar för vad man behövt göra och hur man ska gå till väga steg för steg, vilket har underlättat en hel del och jag hade antagligen inte klarat av allt utan all hjälp!

Jag rekommenderar alla som funderar på att åka till college att ta hjälp av Robin och Athleticademix eftersom man verkligen får bra hjälp och det av en person som brinner för det här och verkligen vill varje spelares bästa!”

Ebba Costow

Ebba Costow – IK Uppsala Fotboll – University of Kansas

”Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den hjälp jag fått av Robin. Hela processen är väldigt omfattande, men Robin har varit med hela vägen och finns alltid till hands.

Vad det gäller pappersarbetet ges tydliga och enkla instruktioner, det är mer eller mindre omöjligt att göra fel.

När det kommer till själva valet av skola kan jag garantera att Robin gör allt han kan för att hitta den bästa skolan för just dig. Han brinner för detta och vill det bästa för alla sina spelare. Om du är nyfiken på college bör du välja Robin, du kommer inte att ångra det.”

Matilde Abrahamsson

Elin Berggren – Mallbackens IF – University of Tennessee at Martin

För några år sedan, närmare bestämt i början av mitt andra år på gymnasiet så började tankarna om college sakta smyga sig fram. Jag läste runt om det överallt och intresset över att åka till USA efter gymnasiet ökade allt mer. Dock lades tankarna på is ett tag men återkom under hösten 2018, och tack vare Athleticademix och deras showcase är jag nu om två veckor påväg till andra sidan Atlanten för mitt livs äventyr. Det ska bli otroligt spännande och jag är så taggad på att få åka över!

Robin och athleticademix har hjälpt mig otroligt mycket genom hela processen och det har aldrig funnits några frågetecken eller oklarheter om någonting. Det spelar ingen roll vilken ”dum” fråga jag än ställer så ger han mig alltid svar. Han förmedlar en trygghet som gör att man får ett förtroende som jag personligen tycker är jätteviktigt. Hos athleticademix är man inte bara en i mängden, utan man känner sig speciell och unik.

Om jag inte hade fått hjälp av Robin så hade jag heller inte valt att ta steget att åka över till USA, men tack vare honom och hans engagemang så vet jag att jag gjort alldeles rätt i mitt val att åka.

Är du sugen på att spela fotboll på college så tveka inte att höra av dig till Athleticademix, Robin är så ödmjuk och trevlig och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna 🇺🇸

Tack Robin och Athleticademix för allt, ni är bäst! 🌟”

Sanna Widström

Sanna Vidström – Hertzöga BK – Long Island University

”Robin och Athleticademix ska ha en stor eloge för det enorma arbete och passion som läggs ner i varje spelare. Som en del av Athleticademix har jag inte bara fått stor hjälp genom hela processen utan också getts en stor trygghet och vägledning.

Jag tvekade till och från i något år innan jag bestämde mig och det är tack vare Robin och hans engagemang som gjorde att jag bestämde mig för att våga köra. Han ser till att lära känna dig och dina behov vilket gör att man känner sig trygg med sina val och i sin process. Med sin kunskap och sina kontakter har man alla möjligheter att få det man vill och önskar, med rätt vilja. Man känner sig välkomnade i Athleticademix som både spelare, på deras showcase och som familjemedlem. Robin ser även till att familjen finner sig i allt vilket varit viktigt för mina föräldrar, att också dem kan lita på och känna sig trygga med allt!

Tack Robin! Du är grym 🤩🌟”

Georgia Southern University

Karin Winka – an Athleticademix athlete at Georgia Southern University.

Karin Winka – Sandvikens IF – Georgia Southern University

”Utan Robins engagemang och hjälp hade jag aldrig haft ett helt college äventyr framför mig! Han verkligen brinner för det han gör, vilket gör att att processen blivit enklare och mer motiverande! Det har varit en lång process och mycket nytt men med Robins hjälp och stöttning har man tagit sig igenom det! Robin är en väldigt omtänksam, godhjärtad och driven människa som verkligen bryr sig om alla han hjäper och vill att vi ska lyckas och hamna på ett bra ställe, vilket har varit otroligt viktigt för mig för att känna trygghet och förtroende. Så tack Robin, & athleticademix för allt!”

Alexandra Blom

Alexandra Blom – IK Rävåsen Karlskoga – James Madison University

”Jag är hur nöjd som helst med Robin och athleticademix och jag vill starkt rekommendera honom och hans företag! Robin har varit till en stor hjälp genom att alltid finnas där och svara på frågor som man har haft. Han har alltid trott på mig och stötta mig i min process hela vägen.

Det har varit mycket pappersarbeten och saker att fixa men Robin har haft tydliga instruktioner för allt och hur man ska gå till väga så det har underlätta något enormt. Vill ni åka till college så tycker jag att ni absolut ska höra av er till Athleticademix för att få super bra hjälp.”

Ida Forsberg

Ida Forsberg – Sundsvalls DFF – Middle Tennessee State University

”Att ta steget och åka till USA är skrämmande och för de flesta helt okänd mark. Att då ha någon som Robin på Athleticademix som själv genomgått processen och vet exakt hur allt går till är extremt tryggt.

När du går med i Athleticademix går du med i en familj som kommer stötta dig genom hela din tid i staterna. Trots de många atleter som även de får hjälp av samma agentur känner du dig inte som en i mängden, utan Robin finns alltid där för dig och dina behov. Om du har lust att fara på ditt livs äventyr kan du inte hitta bättre hjälp!⚽️💙”

Julia Wolfe

Julia Wolfe – Borgeby FK – James Madison University

”Jag har så mycket att tacka för Athleticademix och Robins personliga hjälp med att uppfylla mina drömmar om att åka till USA för att spela fotboll. Det har varit en hel del frågetecken från min sida under processen, men Robin har alltid varit där och underlättat så mycket. Robins kontakter och kunskaper, om skolor och coacher i USA, har gjort att jag känner mig trygg över att jag säkerligen kommer till en skola som kommer passa mig väldigt bra!!!

Jag rekommenderar verkligen att fler använder sig av Athleticademix och Robins hjälp om man är sugen på att åka till USA för att spela fotboll. All kärlek och tacksamhet till dig Robin!!!!!!”

Julia Edholm

Julia Edholm – Boo FF – University of Arkansas at Little Rock

”Vill du till USA och college borde du definitivt ta hjälp av Robin! Han har under hela processen sett till att jag har fått hjälp med allt jag undrat eller behövt hjälp med. Det är en lång och svår process till college men med Robins hjälp har allt blivit otroligt enkelt. Robin brinner verkligen för det han gör och han är otroligt hjälpsam, flexibel och engagerad i det han gör och i mig som spelare. Tack så jätte mycket för all hjälp Robin, rekommenderar verkligen att alla ska välja Robin och Athleticademix.”

William Boström Rydfjäll

William Boström Rydfjäll – Umeå FC Akademi – North Park University

”För ungefär 1,5 år sedan, tog jag kontakt med ett företag likt Athleticademix och fick prata med en då okänd kille som hette Robin Hals. På den tiden ville jag allt & ingenting. Mitt första samtal med Robin var långt och inte speciellt genomtänkt från min sida, men efter de samtalet byggdes någon typ av dröm/önsketänkande om att gå på college. Det lät så häftigt! Jag som ännu inte bestämt mig vad jag ville göra efter studenten la denna dröm åt sidan litegrann. 

Några månader framåt  fick ett Mail från det dåvarande företag jag var i kontakt med att jag hade fått en ny handledare, alltså ingen Robin längre?? Nä då skiter jag i det hela tänkte jag. Efter en tid framåt så fick jag syn scrollandes nedför Instagram på Athleticademix, såg en bild på Robin? Tog kontakt med honom på nytt, från den stunden så bestämde jag att jag ska till USA, men då ska det vara Robin som hjälper mig, hela vägen.

Nu är det knappa 4 veckor tills jag flyttar och jag är mer peppad än jag någonsin kunnat föreställa mig. Men utan Robin & hans grymma Athleticademix hade jag förmodligen fortsatt fundera vad jag vill göra i min framtid. Robin ska ha en stor eloge, jag har varit otroligt velig och rätt långsam i min process men Robin har alltid varit peppande och hjälpsam i allt. Finns ingen jag hellre skulle rekommendera dig att jobba med än Athleticademix, låt dem hjälpa dig till din livsresa😊”

Gustav Ericsson

Gustav Ericsson – Sundbybergs IK – North Park University/University of San Diego

”Efter att jag fick upp intresset för att spela college fotboll, så kom jag i kontakt med Robin. Han var väldigt professionell och jobbade hårt för att hitta det bästa alternativet för mig, både första och andra gången. Jag fick känslan av att Robin var ärlig, men framförallt noggrann med det han gjorde. Jag skulle starkt rekommendera Robin och Athleticademix om ni är intresserade av att studera i USA.”

Hugo Von Reis

Hugo Von Reis – Helsingborgs IF/Höganäs BK – Houston Baptist University

”Om drygt en vecka ger jag mig i väg till Houston Texas. Utan Robins hjälp hade detta varit svårt att genomföra. Han har ett stort engagemang och är mycket professionell men bryr sig om en personligt också. Den information jag fått av honom och den hjälp att ta mig igenom processen har varit ovärderlig. Robin återkopplar alltid snabbt och lyssnade på vad jag ville vilket gjorde att vi hittade den skola som kändes rätt för mig. Jag är så tacksam över allt han gjort för mig och rekommenderar Athleticademix starkt!”

Kasper Wallström

Kasper Wallström – IFK Osby – Coker College/University of Texas at Permian Basin

”Tack för all hjälp Robin, hos dig fick jag all hjälp jag sökte efter och lite till! Ditt arbete var guld värt!”

Louise Lillbäck

Louise Lillbäck – Hammarby IF – Florida Gulf Coast University

”Rekommenderar starkt att ni tar hjälp från Robin! Han har hjälpt till med allt man kan tänka sig och är så tacksam över det. Så om ni på bästa sätt vill ta er över till USA för att spela collegefotboll borde ni verkligen gå via Robin!”

Vilma Rydell

Vilma Rydell – IF Böljan Falkenberg – Gardner-Webb University

”Robin är 100% den personen ni ska ta hjälp av om ni vill åka till USA och uppleva collegefotboll! Han är en grym handledare som hjälper dig men allt du behöver och han finns alltid där med snabba svar när man är som mest stressad. Bättre hjälp är svårt att hitta!

Linus Johansson

Linus Johansson – Sundbybergs IK – Siena College/Flagler College

”En fantastisk handledare som hjälpt mig enormt mycket med processen till att komma till college och USA. Samtidigt som han alltid funnits där att prata med under processen, så tycker jag att hans arbete när man väll är i USA är det som verkligen ska hyllas. Är det någon fråga jag har haft så svarar han alltid och hjälper än på bästa sätt under alla 4 college år vilket verkligen har behövts! Tack Robin för din hjälp och stort lycka till till dig, och alla andra som söker sig till USA och college livet!”

William Sandkvist

William Sandkvist – Täfteå IK – Young Harris College/North Park University

”Det är inte lätt att ta steget och bestämma sig för att gå på college, och sedan ta sig hit, men har man den hjälp som jag fått från Robin och Athleticademix så blir det extremt enkelt. Jag har haft så många frågor, dag som natt men jag har alltid fått snabba svar av Robin. Jag trodde att vägen hit skulle vara lång och krånglig, men med hjälpen jag fått så har det bara varit kul och intressant. Har lärt mig så mycket! Så tack än en gång Robin, och Athleticademix. Ni är bäst!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!