Recensioner

Vi på Athleticademix, tar stolthet i vårt arbete, och väljer därför att publicera de skriftliga recensioner vi har fått. Att välja agentur när du ska åka till college, är ett stort val, och vi hoppas att dessa recensioner ger dig en god grund till att komma i kontakt med oss och avgöra själv!

Recensioner – Vad tycker våra idrottare om att arbeta med oss?

Jonathan Marklund – Aknö IF – Roanoke University

”Athleticademix var en fantastisk agentur att jobba med. De fanns alltid där vid behov och hade dem inte svaren själv till mina frågor så hjälpte dem mig att hitta dessa svar. Utan deras hjälp hade jag aldrig kunnat genomföra denna fantastiska resa till USA.

Stort tack till Athleticademix teamet, har varit en ära att jobba med er och oerhört trevligt att lära känna er som personer. Rekommenderar starkt Athleticademix till er som funderar på att kombinera studier med sport i USA.”

Carl Karlsson – Köping FF – North Park University

”Athleticademix har varit väldigt hjälpsamma med verkligen allt! Alla mina frågor har blivit besvarade och det har varit tydliga steg i hur man ska komma närmare sitt äventyr i USA. Athleticademix har byggt upp en enkel steg-för-steg förklaring i hur och när saker ska göras.

Det har ändå varit tufft och svårt att förstå men med hjälp av alla på Athleticademix så har allt blivit 100 gånger enklare. Jag vill tacka Andreas och alla på Athleticademix för det stora jobb dom lägger ner på oss alla som vill åka till USA.”

Amanda Nilsson

Amanda Nilsson – FC Rosengård – Daemen University

”Jag kan starkt rekommendera både Robin och Athleticademix! Att söka till college är sannerligen ingen dans på röda rosor. Det är papper hit och papper dit, samtal med coacher, mer papper, vaccinationer, läkarundersökningar, försäkringar och massa massa mer. Det är en låååång process, men Athleticademix och Robin har verkligen fått det hela att kännas oerhört smidigt.

Vid minsta lilla problem finns Robin på plats och han är väldigt tydlig med att det inte finns några dumma frågor, så det är bara att fråga på! Finns få personer som svarar på mail så snabbt som honom. Robin och Athleticademix hjälper till och vägleder, sätter upp tidsplaner på vad som behöver göras och kommer alltid med olika tips och tricks längs vägens gång.

Utan Athleticademix hade jag aldrig klarat av att få gjort allt i tid. Jag hade inte ens vetat vart jag skulle börja! Tusen tusen tack för all hjälp Athleticademix och Robin. Fortsätt att hjälpa till att uppfylla unga spelares collegedrömmar!”

Oskar Grevelius – IFK Lidingö – Western Illinois University

”Athleticademix har varit fantastiska i sitt arbete om hur de jobbar och förbereder oss idrottare inför ett helt nytt äventyr i USA. De har under hela processen varit delaktiga och sett till så att allting går rätt till för att undvika misstag som kan leda till tråkigheter.

De hörde alltid av sig för att se till att man gör det man måste och påminner en om de viktiga delarna för att resan till staterna ska bli verklighet. Andreas svarade alltid omgående när jag hade frågor vilket gjorde att processen gick felfritt och känslan av stress i sista sekunden inte skedde.

De jobbar hårt för att få ut det bästa av ens mål man har med sin resa till college, det fick jag ta del av och kommer alltid vara tacksam för. Stort tack Athleticademix för allting!”

Oscar Wärnlund – Små IF – Wilmington College

”Nu är jag här, måndag 14:e Augusti, Dagen som jag längtat efter.

Ett stort tack till er alla men ett litet extra tack till dig Andreas, som ibland fått stå ut med frågor stup i kvarten eller lite halvbra kommunikation i och med min militärtjänstgöring. Utan dig hade det aldrig gått att få denna plan att gå i lås.

Ett stort tack återigen!”

Hugo Frisk – Nacka FC – Montana State University, Billings

”Athleticademix har hjälpt mig att få mina framtidsdrömmar att gå i uppfyllelse. Hos Athleticademix är det aldrig några frågetecken, det är alltid tydligt med vad man ska göra och när saker bör tas hand om. Och även om det skulle vara minsta bekymmer så tar alltid Athleticademix och Andreas sig tiden att svara på frågor.

Utöver det så finns det tydliga instruktioner till ALLA steg man måste genomföra. Utan Andreas hjälp så hade hela processen med showcases, intressen från skolor, visum och allt pappersarbete tagit otroligt mycket tid. Om man drömmer om att få gå på college i USA så är Athleticademix dom man ska vända sig till.

Slutligen vill jag tacka Andreas och hela Athleticademix-teamet för en rolig, intressant och smidig resa genom hela min collegeprocess.”

William Wennerberg – Hittarps IK – Wilmington College

”Jag kan verkligen rekommendera Athleticademix och Andreas om du vill ta chansen och åka på College till USA. Ni är grymma!

Stort tack för all hjälp under hela resan både före beslut och under arbetet med att få alla intyg och material rätt. Så skönt att ha Andreas stöd plus portalen som extra hjälp.

Nästa vecka är det Wilmington College norr om Cincinnati som gäller för min del!”

Noel Hansson – IK Sirius – Loyola University Chicago

”Athleticademix och Andreas var agentbyrån jag hörde av mig till när jag väl beslutat att åka till college.

De har under hela processen var otroligt bra och hjälpsamma och har jag någonsin haft en fråga eller fundering har det varit en självklarhet att fråga, men även att få ett svar. Även om de inte kan veta allt så hjälper de dig att leta på rätt ställen tills du får fram svar.

De har inte bara underlättat min process utan även gett mig möjligheter att få göra min college resa på en plats jag tror passar mig bäst.

Om du funderar på att åka till college så rekommenderar jag starkt att du kontaktar Andreas eller någon på Athleticademix!”

Ebba Hedberg – Kvarnsvedens Friidrott – Coastal Carolina University

”Jag rekommenderar Robin och Athleticademix starkt! Jag har fått otroligt bra hjälp och vägledning under hela processen.

Innan jag gav mig in i den här processen hade jag aldrig kunnat ana hur mycket jobb och pappersarbete det handlar om. Tack vare Robin har allt krångligt blivit någorlunda lätt.

Jag hade aldrig kunnat gjort det här utan honom. Jag är jättenöjd och glad över var jag kommer spendera mina år på college!”

Meja Håkansson

Meja Håkansson – IS Halmia – Pennsylvania Western University, California

Jag har varit supernöjd med hjälpen jag fått av Robin och alla på Athleticademix. Det har varit en lång process som jag aldrig skulle ha klarat av att navigera mig igenom ensam. Allt från att hitta skolor till alla dokument som ska fixas, men även alla småsaker som vad och hur man ska skriva med sin nya tränare, lagkamrater eller lärare.

Det är en stressig period med mycket nytt i livet både här hemma och faktumet att man ska flytta iväg, men med vetskapen om att man har kunnat skriva och ställa frågor, stora som små till Robin har gjort att man känt sig lite extra trygg.

Skulle verkligen rekommendera alla att ha en agentur som hjälper en genom processen och då tycker jag man ska välja Athleticademix!

Malte Ekman – GAIS – Campbellsville University 

”Jag är extremt tacksam över den hjälp jag fått från Athleticademix i anknytning till min collegeprocess. Det hade varit omöjligt utan er!

Första gången jag kom i kontakt med Andreas så kändes det otroligt bra, han var väldigt mån om att ha en nära och personlig kontakt med sina spelare, vilket jag verkligen fastnade för. När processen väl drog igång så fick jag direkt ta del av denna personliga hjälp, ibland kändes det nästan som att det var bara mig han hjälpte, då hans engagemang var så pass stort. Detta gav mig oerhört mycket motivation och trygghet genom hela min process. Andreas brann precis lika mycket som mig för att jag skulle få de bästa tänkbara möjligheterna i USA.

Sedan så skulle jag även vilja poängtera Athleticademix tydliga struktur genom hela processen. Det har verkligen varit enkelt att både följa med, samt att ha koll på vad som behövs göras under processen. Då man får olika ärenden i den så kallade ”portalen” som man behöver genomföra. Man får därigenom en klar bild på hur man ligger till i processen och vad man behöver göra för att komma vidare, vilket underlättade väldigt mycket för mig.

Sammanfattningsvis skulle jag återigen bara vilja rikta ett stort tack till både Athleticademix och Andreas för hjälpen att komma iväg till USA. Jag skulle definitivt rekommendera att söka er till Athleticademix om ni är sugna på att idrotta på college i USA. Då ni inte bara kommer få en otroligt smidig process utan även en genuin och personlig hjälp!”

Hugo Thell – Höganäs BK – McKendree University 

”Ett par månader innan jag kom i kontakt med Athleticademix kikade jag lite på college och vad det innebar för en ”student athlete”. Men det var först när jag blev kontaktad av Andreas som jag blev intresserad på riktigt.

Jag började boka upp möten med olika agenturer för att se vilken som kändes bäst för mig. Det som fick mig att välja Athleticademix var den familjära känslan. Jag fick en känsla av att Athleticademix var personligare än andra agenturer, och det är dem verkligen.

För någon som aldrig har gått igenom en college process kan det vara svårt att förstå hur bökigt det verkligen är, jag tror helt ärligt inte jag hade klarat det utan Andreas. Är det något man undrar så får man snabbt ett utförligt svar tillbaka, han har verkligen koll på hur allt går till.

Jag ser verkligen fram emot att åka över till Illinois om ett par månader och jag har Andreas att tacka för det!”

William Stejdahl – Höreda GIF – Ferrum College 

”Idén om college och fotboll på andra sidan jorden har alltid funnits där sen barnsben. Men en dag tog jag beslutet för att kolla upp processen, möjligheterna och vad det kan innebära.

Då kom jag i kontakt med Andreas från Athleticademix. Otroligt bra hjälp hela vägen fram. Stöttningen från Andreas och hela företaget underlättade processen något enormt!

Precis som andra har upplevt. Så var det ont om tid och det blev mycket att handskas med. Men tack vare Andreas är jag här idag.

Tack vare detta, får jag nu spela fotboll, studera och möta på fantastiska människor på vägen.

Ferrum College är en bra skola med fina möjligheter inom athletic sektorn. Engagemang och gemenskap är två nycklar till varför Ferrum College blir bara bättre och bättre. I form av utbildning har de väldigt bra variation och många program som är användbara för framtiden. Upplägget med träningar, aktiviter och skola är väldigt bra uppstyrt vilket är en av anledningarna varför jag trivs bra.

För er som väntar på att få komma iväg vill jag bara påminna om att det är bara att fortsätta jobba på hårt. Möjligheterna här borta är enorma och som individ utvecklas du väldigt mycket under kort period. Rekommenderar starkt till er alla att gör er progress så noga som möjligt och självklart prova på college-livet.”

Melker Andersson

Melker Andersson – BK Forward – Wingate University 

”Första gången jag fick nys om Athleticademix var under en presentation de höll på min gymnasieskola. Det kändes väldigt proffsigt och jag blev väldigt intresserad så till slut bestämde jag mig för att skriva på.

Det var tidsbrist och jag stötte på många nagelbitande perioder men jag fick en konstant vägledning av Andreas och nu är jag äntligen på plats. Efter en vecka kan jag med glädje säga att allt är långt över förväntan. Anläggningarna, miljöerna och ”proffskänslan” hade jag inte kunnat föreställa mig innan jag kom hit.

Men det allra viktigaste är vännerna man möter på vägen. Jag har haft nöjet att lära känna några av de mest drivna och fantastiska människor jag någonsin träffat. Tack för den tid du lagt ner och det otroliga stöd jag fått. Tack Andreas!”

Ludwig Samuelsson – IFK Grimslöv – Kentucky Wesleyan College 

”För mer eller mindre ett år sedan bestämde jag mig för att åka till college och de med Athleticademix hjälp. Tyvärr så var den processen kantad av motgångar i form av skador. 

Jag tror det kan vara viktigt att belysa att jag spelade knappt några matcher under föregående år men ändå så lyckades Andreas hjälpa mig att hitta rätt skola.

Min situation är helt klart ett kvitto på att Andreas och Athleticademix kan hjälpa alla till college oavsett situation och förutsättningar. ”

Rasmus Fredriksson – Kvarnsvedens IF – Kentucky Wesleyan College 

”Jag har sen dagen jag och Andreas haft vårt första möte, alltid känt att Andreas och hela Athleticademix finns där för att hjälp en. Allt från himmel och jord!

Han har alltid vart där med tips och hjälpt till med alla saker man behöver för att kunna åka på college. Det har vart en lång process men det skulle aldrig gått utan Andreas hjälp. Från alla möten man haft med tränare till att fixa visum, så är han alltid där och förklarar, klart och tydligt vad jag ska göra för att det ska bli så bra som möjligt.

Det är inte många som Andreas, som på sin lediga tid till och med svarar på det man funderar på, det uppskattas verkligen.

Jag flyttar nu i januari till Kentucky, för att spela fotboll och för att plugga. Jag är grymt nöjd med mitt stipendium samt den roll jag fått i laget, det hade aldrig hänt utan er på Athleticademix. Så vill du testa dina vingar och flyga över Atlanten för att plugga och spela fotboll på bra nivå samt att utforska livet så REKOMMENDERAR jag verkligen Andreas och Athleticademix.”

Laura Fodor

Laura Fodor – Hässelby SK – Tulane University 

”Jag tror inte att någon som ger sig in i collegeprocessen förstår hur mycket jobb som krävs och hur många oklarheter man stöter på! Jag tror inte jag hade klarat det utan Robin, han var en fantastisk hjälp!

Han var alltid snabb med att svara på frågor och lugna i stressiga perioder. Han har mycket erfarenhet och stött på det mesta, vilket är precis vad man behöver.

Jag är väldigt tacksam för vägledningen för nu i efterhand var allt jobb definitivt värt det!”

Noah Londögård – Ystads IF FF – University of Bridgeport

”Efter att Andreas och Robin varit på vår skola och föreläst om college visste jag direkt att det var Athleticademix jag ville ta hjälp av.

Ända sedan den dagen har speciellt Andreas varit otroligt proffsig och hjälpt mig med precis allt. Kunde inte önskat bättre hjälp än vad jag fått! Tydligt upplägg på hela processen med tydliga instruktioner som varit lätta att följa. För detta är jag för evigt tacksam!

Utan Andreas och Athleticademix hjälp så hade jag inte varit där jag är nu. Är du sugen kombinera studier med fotboll så rekommenderar jag starkt att använda er av Athleticademix då deras hjälp är något utöver de vanliga.”

Isabella Wiklund

Isabella Wiklund – Västerås FK – Northeastern University

”Jag är supernöjd med den hjälp jag fått!”

William Nilsson – Eskilsminne IF – University of South Carolina

”Jag bestämde mig ganska sent för att ta steget till USA och kände att jag behövde hjälp. Fick ett tips om AthleticAdemix och bestämde mig för att sätta upp ett möte och det kändes helt rätt från början.

Andreas har alltid varit otroligt hjälpsam, tydlig och snabb genom hela processen. Det har varit fullt ös från början och varit en del komplikationer längst vägen men det har vi löst tillsammans på ett bra sätt.

Det hade inte gått utan Andreas!”

Filip Rauhala

Filip Rauhala – Märsta IK – Kentucky Wesleyan College

”Utan Andreas och Athleticademix’s hjälp i min process hade jag inte kunnat sitta här i Kentucky Wesleyan college idag. Min process från börjar har varit lite fram och tillbaka men Andreas har funnits där och lugnat ner stämningen gång på gång.

Alla inom Athleticademix’s team jobbar för att vi som spelare ska få våra 4 bästa år här i USA, de hjälper oss hitta rätt division, rätt stat, rätt stad och rätt skola.

Så jag är väldigt tacksam med all hjälp jag har fått från hela deras team men ett extra tack går ut till Andreas Agrell som har hjälpt mig under hela min process, utan han hade jag fortfarande varit i Sverige.”

Hannes Grönevik – GIF Nike – Kentucky Wesleyan College

”Redan från början var Andreas tydlig med exakt vad man kunde förvänta sig under college-processen. Det fanns alltid tydliga instruktioner på nästa steg vilket gjorde något komplicerat relativt enkelt att förstå.

Andreas var väldigt hjälpsam under hela processen och svarade på alla frågor jag hade, han hjälpte med allt från hur man ska kommunicera med coacher till vilka papper som ska skickas var.

Allt detta har tillsammans lett till att jag lyckats komma iväg på min resa till USA och för detta är jag väldigt tacksam till Andreas och Athleticademix!”

Lucas Krüger – Tullinge TP FK – Lees-McRae University

”Ett stort tack till Andreas och Athleticademix för all hjälp jag fått på vägen för att göra denna resa möjlig.

Andreas har alltid varit tillgänglig och så fort man undrat något har det bara varit att fråga via mail eller meddelande så har man ett svar någon minut senare.

Är du sugen på att lira fotboll på College rekommenderar jag dig starkt att vända sig till Andreas och Robin på Athleticademix och så kommer du också vara iväg på samma äventyr som mig och många andra de hjälpt.”

Linn Suchomel – Wingate University

”Arbetet med Athleticademix har varit väldigt bra och underlättat processen otroligt mycket. Det är mycket som ska göras inför resan och att få lite struktur på det och alltid veta att man kan ställa hur dumma frågor som helst längs med vägen är skönt.

Att dessutom i början bli ”marknadsförd” är till otrolig hjälp också, då skolorna hör av sig till än och man behöver inte själv lägga ner massa tid på att försöka söka kontakt med olika skolor.

Jag vill tacka för all hjälp jag fått under vägen!”

Sofia Rosenqvist – Lunds BK – Middle Georgia State University

”Att åka och spela fotboll och studera på college har varit en dröm jag haft i många år, men något som känts svårt och långt borta. Det har varit en krävande och lång process med mycket pappersarbete och saker att göra och hålla koll på, men Robin har alltid funnits där och hjälpt till med alla möjliga frågor som dykt upp längst vägen.

Idag sitter jag i mitt dorm rum på min skola Middle Georgia State University och jag är otroligt tacksam för allt arbete som Athleticademix och Robin lagt ner för att göra detta möjligt. Stort tack för all hjälp!!”

Valdemar Nihlén – Lunnarps BK – Augustana College

”Andreas & Athleticademix har hjälpt mig genom hela collegeprocessen. Vid minsta lilla fråga är det bara att höra av sig, så får man ett snabbt svar och precis den information man behöver.

Vill man satsa för sin sport, samt få en högklassig utbildning så är det Athleticademix man skall söka sig till!”

Teodora Kraljevic – Solna TK – North Park University

”Jag är tacksam för all hjälp jag fått från Athleticademix! De har hjälpt mig genom allt och jag kan alltid räkna med Robin och hans team.

När allt var som stressigast och när det var mycket att hålla koll på så fick jag det stödet och hjälpen jag behövde för att allt skulle underlätta! Med deras kunskap och min vilja så löste vi allt och vi blev ett bra team och nu ser jag fram emot mitt nya kapitel och vet att Athleticademix kommer finnas där för mig i min resa i USA.

Funderar du på att plugga och spela din favoritsport på college så ska du verkligen vända dig till dem så ni kan starta och förverkliga din dröm. STORT TACK TILL ATHLETICADEMIX OCH SPECIELLT ROBIN! Vi ses i Chicago.”

Sandra Åberg

Sandra Åberg – Ullevi FK – Weber State University

”Jag är otroligt nöjd och tacksam för all hjälp och stöd jag fått av Athleticademix! Att Robin kontaktade mig gav mig den där lilla pushen och tändningen att faktiskt våga ta tag i min dröm att åka på college!

Emellanåt har collegeprocessen känts som ett enda stort frågetecken men mitt i all förvirring och stress har Robin funnits bara ett meddelande bort, alltid med tydliga svar. Det märks att han brinner för sitt jobb och all genuin pepp jag fått att jag faktiskt ger mig ut på livets äventyr har uppskattats då det märkts att Robin utgått från egna erfarenheter!

Jag har fortfarande inte förstått att jag bara är ett par veckor från avresa och jag är otroligt tacksam för allt arbete som Athleticademix lagt ner!”

Oliver Grundström

Oliver Grundström – BK Astrio – Kentucky Wesleyan College

”Utan Robins hjälp i denna process hade jag inte kommit hit jag är idag, collegeprocessen är lång och kan ibland vara lite stressig men Robin har alltid varit där för en och lugnat ner än och med all sin erfarenhet alltid hittat lösningar på saker som har behövt göras.

Både Robin och Andreas jobbar 24/7 för att man ska få den bästa upplevelsen och att få kunna känna att det är rätt. Även deras showcases har hjälp otroligt mycket eftersom det var genom den jag hitta min skola.

Utan Robins hjälp hade de min resa till USA aldrig hänt och jag är väldigt tacksam för all hjälp jag fått. Nu har jag kommit fram till USA och tack vare Robin och Athleticademix så känns detta riktigt bra och jag är otroligt taggad inför denna resa.”

Thea Cederlund – IK Rössö Uddevalla – Missouri Valley College

”Sedan första gången Athleticademix kontaktade mig så har de alltid varit till stor hjälp. Jag har kunnat skriva frågor närsomhelst och har fått svar snabbt varje gång.

I början var allt som ett stort frågetecken men med hjälp av både portalen där man kan se alla steg som ska göras, och hjälp från Robin och Fanny så har jag nu valt en skola som jag tror blir perfekt!!!

Rekommenderar verkligen Athleticademix, hade aldrig klarat allt detta utan dom! Bloggarna har också hjälpt mig mycket med hur jag ska tänka och vad jag kan förvänta mig, det har varit väldigt kul och hjälpsamt att kunna läsa andras historier! 🙂

Tack så mycket verkligen för allt detta! Nu börjar resan.”

Oscar Olingdahl – IK Sirius – Western Illinois University

”Andreas har hjälpt till oerhört mycket för att detta skulle bli av, utan honom hade det aldrig blivit det. Från start till mål har han arbetat för att jag ska få en sån bra upplevelse som möjligt och därför är jag enormt tacksam.

Tack Andreas, Robin och Athleticademix för allt det hårda arbetet. Nu taggar jag till Staterna och lirar boll och på somrarna kommer jag hem och lirar i moderklubben SAIF, där jag även är lagkamrat med Andreas :)”

Ellinor Jansson

Ellinor Jansson – Segelt0rps IF – West Liberty University

”Jag är jättenöjd och glad att jag valde att sammarbeta med Athleticademix. Robin har alltid funnits där och stöttat mig i mina beslut och visat genuin omtanke, något som uppskattas.

Hjälpen jag fått har underlättat mycket och jag kommer för alltid vara tacksam att Athleticademix har förverkat drömmen om mitt collegeäventyr!”

Filip Reuterhäll – Västerås BK30 – McKendree University

”Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag fått. Andreas har alltid varit tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa samt stötta mig genom hela processen.

Sett till att allt skett som det ska och fått mig att känna mig trygg i de besluten jag tagit. Så tack för hjälpen!”

Ella Zaar – FC Djursholm – North Park University

”College är något som har varit en dröm sedan jag var en liten tjej. Men att jag skulle kunna kombinera det med det bästa jag vet, trodde jag inte var möjligt. När Robin kontaktade mig och jag varit på showcase fanns det inget annat, jag måste åka!

Idag sitter jag här och det är bara veckor kvar tills jag ska åka på mitt livs äventyr, tack vare Robin. När jag beslutade mig för att uppfylla min dröm så var det mycket frågor som snurrade i huvudet och mycket som stressar en. Det var så skönt att ha Robin där som alltid svarar vilket är väldigt uppskattat.

Om man funderar på att åka på college så är Athleticademix mitt största tips, dem är fantastiska!”

Felicia Wallin

Felicia Wallin – Vellinge IF – Clayton State University

Jag kommer aldrig glömma den dagen Robin kom och hälsade på mitt gymnasium och föreläste om college fotboll, jag blev helt såld! Jag hade bara hört lite smått om college innan Robins föreläsning men alltid tänkt att det va något jag inte kunde göra.

Med Robins hjälp gjorde han det möjligt för mig. Sedan dessa har det bara varit tuta och köra och jag hade aldrig klarat det utan Robins hjälp, han har stenkoll på allt. Han är alltid bara ett sms iväg om man har en fråga man undrar över och är alltid tillgänglig vilket jag har uppskattat jättemycket.

Till er som har tankar kring college, tveka inte på att höra av er till Athleticademix med Robin i spetsen, dom är fantastiskt grymma!

Amanda Pettersson

Amanda Pettersson – IFK Växjö – South Dakota State University

”Robin och Athleticademix är precis den lilla knuff jag behövde för att våga chansa på något jag ALLTID velat göra, och jag uppmuntrar alla som tvekar att ge Athleticademix en chans.

Ärligt talat hade jag redan gett upp min dröm om att åka på college när jag kom i kontakt med Robin eftersom jag både tvivlade på min egen förmåga samt den krångliga processen. Hursomhelst ändrade Robin snabbt på detta! Stödet & vägledningen har varit guldvärt!!!

Det känns så coolt att min dröm ska bli verklighet och det är till stor del tack vare Robin och Athleticademix. Tack!”

Ellen Loncar

Ellen Loncar – FC Rosengård – Loyola Marymount University

”Jag minns fortfarande den pirriga och förväntansfulla känslan jag fick efter att ha pratat med Robin för första gången angående college.

Idag sitter jag här redo för att snart åka iväg, och känslan har bara blivit ännu mer magisk! Det har varit en lång process, men med Robin vid min sida blev allt mycket enklare!

Förutom att han hjälpt mig på ett väldigt strukturerat sätt så har han även funnits som ett stöd under stressiga perioder, när jag fått helt crazy panik av alla saker som har behövts göras 🙂

Robin har alltid gett mig ett proffsigt stöd, där han sett mig både som människa och spelare. Detta har varit väldigt värdefullt, och är något som jag för evigt kommer att vara tacksam för!”

Love Brandt

Love Brandt – Åby IF – North Park University

När jag för över ett halvår sedan började fundera över om college kunde vara något för mig så visste jag mycket lite om hur allt fungerade och var ganska inställd på att det skulle bli för krångligt.

Inför ett stort beslut som detta så finns det extremt mycket funderingar och för att klara upp dessa så bokade jag ett möte med Athleticademix och kom då i kontakt med Andreas som tog sig tid att svara på alla frågor som jag och mina föräldrar hade. Efter det mötet kände jag mig övertygad och redo att dra igång processen och börja min resa mot college.

Processen i sig har vart stressig i perioder och det har krävts mycket från mig men jag kan säga att allt detta hade varit omöjligt utan Andreas hjälp, han har alltid funnits tillgänglig för att svara på alla möjliga frågor som dykt upp längs vägen.

Jag är extremt nöjd med Athleticademix och Andreas. Vill man till college så tycker jag att det är Athleticademix som man ska kontakta.

Edvin Sundström – Korsnäs IF – Point University

När frågan om vad jag skulle göra efter gymnasiet dök upp var jag tudelad kring att antingen plugga vidare eller satsa på fotbollen. Ganska snabbt upptäckte jag college i USA som ett bra alternativ för att både satsa på fotbollen och plugga vidare. Att bo i USA och uppleva allt vad det innebär tyckte jag väl lät som en okej bonus kan man säga! 🙂

När jag fick reda på att Athleticademix skulle ha en showcase anmälde jag mig till den för att både träffa killarna på Athleticademix och visa upp mig men även för att lära mig mer om college. När jag kom till showcasen imponerade Andreas och Robin direkt med deras otroligt vänliga och proffsiga bemötande. Någon vecka därpå bestämde jag mig efter ett möte med Andreas och Robin för att satsa på college. Och vilket bra val!

Andreas som jag fått hjälp av har vart sjukt trevlig och tydlig under hela processen. Det dyker upp många frågor under processen då allt är helt nytt, och varje gång jag hört av mig till Andreas har det inte tagit många minuter innan jag fått ett svar.

Jag kan inte vara mer nöjd med all hjälp och vägledning som jag fått av Andreas och när det om 3 månader bär av till USA är jag tack vare Andreas trygg i mitt skolval och taggad för vad som komma skall!

Elias Bergfeldt

Elias Bergfeldt – Åby IF – West Liberty University

Att ta steget och bestämma sig för att åka på college är mycket nervigt och tufft beslut. Genom Athleticademix och Andreas kände jag direkt hur denna process är en resa man inte gör ensam.

Genom stöd och hjälp i alla möjliga frågor och uppgifter som kommer fram under tiden får man verkligen den hjälp man behöver.

Alla är olika och hos Athleticademix känner man direkt att man kommer in i familjen och skapar en god relation till Andreas och övriga inom processen!

Simon Johansson – Trelleborgs FF – Merrimack College

”Jag är sjukt nöjd med arbetet som Andreas har lagt ner. Kan verkligen rekommendera Athleticademix & Andreas!”

Noah Chressman

Noah Chressman – Tullinge TP FK – University of Dubuque

”Jag skulle först vilja understryka smidigheten med att ha arbetat med Robin. Vid frågor så har det varit extremt enkelt att höra av sig via mail eller sätta upp ett telefonsamtal.

Detta tycker jag är någonting som är extremt viktigt och det har ni lyckats exemplariskt med. Jag vill även tacka för alla tips jag fått genom tidens gång och jag personligen anser inte att denna resa varit möjlig utan er.”

Emilia Sjöstrand

Emilia Sjöstrand – Hellas FK – San José State University

”Att komma iväg på college hade inte varit möjligt utan Robin och Athleticademix!

Robin har funnits där under hela processen och gjort det som känns väldigt knepigt väldigt enkelt! Utan eran hjälp hade college aldrig blivit en verklighet!”

Elsa Nilson Hurtig

Elsa Nilson Hurtig – Älvsjö AIK – Maryville University

”Robin är verkligen en klippa i den ganska röriga resan man ska göra. För ett år sen fanns det inte i min värld att jag skulle åka på college.

När vi började kändes som det största beslutet i hela världen, men redan på showcasen i somras fick man verkligen känna på hur professionella de personerna man jobbar med är. Utan deras hjälp hade jag inte varit där jag är nu.

Nu har jag varit framme i USA i några dagar och kan redan känna hur jag kommer stormtrivas. Inget val har någonsin känts så självklart. Så tack Robin och Athleticademix för att ni gjorde det här möjligt!”

Lisa Fröberg

Lisa Fröberg – IFK Lidingö – Miami University

”Kunde inte vara mer nöjd med det stöd och den fantastiska hjälp som jag har fått av Robin på Athleticademix.

Robin har hjälpt till i varje steg av processen med tydliga instruktioner och tips för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Han har inte bara förenklat en process som verkade ganska snårig, utan även stöttat, uppmuntrat och gett goda råd.

Högsta betyg!”

Freija Kenthin

Freija Kenthin – Ljusdals IF – North Park University

”Just nu sitter jag i mitt dorm rum på min skola North Park University i Chicago, USA. Detta hade inte varit möjligt om inte Robin och Athleticademix hade hjälpt mig. Min resa startade redan för 3 år sedan då Robin var på min gymnasieskola i Sverige och berättade om sitt företag, om att spela collegefotboll och om att plugga i USA.

Under hela processen har Robin varit så stöttande och oavsett vilka frågor man har haft eller hur många, har han alltid svarat på ett sätt så att man förstår och känner sig sedd. Man får alltid så otroligt professionell och personlig hjälp när man är kund hos Robin och det värderar jag högt.

Det har varit ett rent nöje att vara kund för Athleticademix, och utan Robin hade min dröm aldrig gått i uppfyllelse. Om du funderar på att åka över att atlanten för att kombinera din sport med studier, tveka inte att kontakta Athleticademix!”

Klara Ovefelt

Klara Ovefelt – Älvsjö AIK – Gardner Webb University

”När jag åkte ner på Athleticademix showcase förra sommaren visste jag ingenting om hur college fungerade. Men efter den dagen var jag helt bestämd om att jag vill åka!

Tack vare Robins hjälp har denna långa process med mycket pappersarbete gått så bra. Jag har från dag 1 känt mig hur trygg som helst med Athleticademix och vid minsta lilla tvivel/ fråga har jag aldrig tvekat på att höra av mig till Robin, då jag alltid fått bra och snabba svar.

Jag skulle rekommendera Athleticademix till alla som har en tanke på college och jag är så tacksam för all hjälp och stöttning jag fått av Robin under denna process. Utan denna hjälp hade jag inte haft min livs resa framför mig!”

Thilde Engholm

Thilde Engholm – Torsby IF – Georgia Gwinnett College

”Att åka och spela fotboll och studera på college har varit en dröm jag har haft i många år. Men beslutet om att faktiskt åka tog jag väldigt sent, med ont om tid kvar innan college börjar, utan att ens veta om det fortfarande var möjligt att hinna åka.

Redan från första mötet så trodde Robin på mig och att vi skulle hinna genomföra hela processen. Utan Robins hjälp hade det inte varit möjligt och tack vare Robins stora engagemang och stöttning så såg han till att drömmen blev sann.

Det har varit en krävande process med mycket pappersarbeten och saker att hinna fixa med, speciellt med så ont om tid som jag hade. Men med Robins hjälp och snabba svar på alla frågor och funderingar jag har haft under vägens gång så blev detta möjligt.

Stort tack för all hjälp Robin och till alla er som funderar på att åka till college så rekommenderar jag starkt att ta hjälp av Athleticademix!”

Ellen Lundeberg – Boo FF – Southern Utah University

”Spontant och ovetandes om college och allt vad det innebar åkte jag sommaren 2020 på showcase efter att någon Robin Hals kontaktat mig på instagram. Jag var sugen på något nytt efter gymnasiet, en ny vardag innehavande både fotboll och utbildning, men saknade en tydlig plan kring hur.

Trots att mitt avtal med Athleticademix inte skrevs på förrän i November var jag helt såld. Vägen till college är lång, krånglig samt omfattande, och trots de många hinder som uppstått har Robin flexibelt och metodiskt drivit processen framåt. Robin är lättillgänglig och har svar på allt, toppen för mig där frågorna varit många.

Athleticademix är både familjärt och ärligt samt tål att jämföras där Robins genuina engagemang och intresse för individen är svårkonkurerad. Stort tack Athleticademix för fantastisk service och för att ni är bäst på vad ni gör, jag hade inte kunnat vara mer nöjd!”

Oskar Rydberg

Oskar Rydberg – IK Frej – North Park University

”Att studera utomlands har alltid varit en grej jag velat testa på, men det är ett stort beslut och jag var lite osäker till en början. Jag hade kontakt med några olika agenturer men klickade helt klart bäst med Robin och det är jag väldigt tacksam för.

Tack vare Robins hjälp kommer jag åka till Chicago i höst och spela fotboll för NPU. Robin och Athleticademix har förenklat den här processen något enormt och har alltid funnits där för en med snabba svar om man funderar över något.

Om du funderar på att studera i USA och idrotta så skulle jag inte tveka på att höra av mig till Robin, ni kommer inte ångra er. Tack Robin för allt, nu väntar ett stort äventyr för mig. Utan dig hade det inte varit möjligt!” 

Markus Mellqvist

Markus Mellqvist

Markus Mellqvist – Landeryds Golfklubb – Goldey Beacom College

”Processen för att komma till college kan ibland vara krånglig och omfattande, men det är också en väldigt viktig process ifall man vill åka över till USA och hitta det bästa alternativet för sig själv.

Jag valde därför att ta hjälp av Athleticademix i hopp om att göra processen lite enklare. Så blev det också.

Athleticademix erbjuder en tjänst som täcker allt som behövs och finns alltid där att svara på frågor och hjälpa till när man behöver det.

Jag skulle verkligen rekommendera Athleticademix till någon som ska påbörja sin collegeprocess!”

Linn Nordqvist

Linn Nordqvist – FC Djursholm – North Park University

”I skrivande stund åker jag på mitt livsäventyr om ca 80 dagar. Utan Robins hjälp hade denna dröm inte blivit uppfylld. Efter att ha kommit i kontakt med Athleticademix har jag fått vägledning till att själv kunna spela collegefotboll.

Robin har under hela processen funnits där för att svara på alla eventuella frågor. Med hans engagemang och professionella hjälp har vägen mot college varit betydligt mycket enklare. Robins egna erfarenhet av college och allt kring att flytta till USA har stor betydelse eftersom han ser och förstår oss idrottare på ett sätt som ger en trygghet.

Har man  haft tankarna att vilja åka till USA och plugga och idrotta så borde man absolut göra det om man har chansen. Jag är extremt glad att jag har tagit den här möjligheten för nu väntar fotbollen och college på mig i Chicago. Tack Robin utan dig hade det inte varit möjligt.”

Emelie Moberg

Emelie Moberg – Norrstrands IF – Montana State University Billings

”College har länge varit en dröm för mig och jag kom i kontakt med Robin sommaren 2018. När jag signade med Athleticademix var jag skadad på obestämd tid. Det var tufft, men tack vare Robins lugn kunde jag slappna av och blicka framåt. Jag tog mig sakta men säkert tillbaka samtidigt som jag följde tydliga instruktioner.
Allt var väldigt oklart 2020, men till sist såg det ut att lösa sig. Ett annat problem dök upp och då var det skönt att ha Robin där som stöd och med kloka beslut. Han är oerhört kunnig och bryr sig verkligen om individen. Det är en stor trygghet.
Efter att ha genomfört en termin online från Sverige kändes det overkligt att äntligen få vara på plats i USA. Det hade inte varit möjligt utan Robin som dessutom gav mig motivation till att ta mig tillbaka från skador. Jag är evigt tacksam och skulle definitivt rekommendera Athleticademix till dig som är nyfiken på college.”

Moa Zackrisson

Moa Zackrisson – KIF Örebro – University of Oklahoma Science and Arts

”När jag bestämde mig för att åka på college var Robin och Athleticademix det självklara valet för mig. Att åka på college är ett stort beslut och när processen väl börjat är det mycket att ha koll på. Men från första gången jag träffade Robin har jag alltid känt mig sedd och som att jag är en prioritering.

Robin får en verkligen att känna att man är viktig och som att inga frågor är för dumma. Det har varit en stor lättnad att man alltid kan höra av sig till Robin vad det än är och få ett snabbt och bra svar. Athleticademix är en mycket bra agentur om man vill åka till college och jag berättar stolt för andra att jag är en del av den agenturen. Robin gör processen väldigt enkel att ta sig igenom och det är aldrig några frågor som han inte kan hjälpa till med.

Vill man ha en collegeagentur som hjälper en igenom processen smidigt och samtidigt känna sig sedd och viktig, är Athleticademix den perfekta agenturen! Tack Robin för allt!!! Utan din hjälp och förmåga att få alla att känna sig sedda hade denna process och dröm varit omöjlig för mig!”

Vilde Hernbrand Ståhl

Vilde Hernbrand Ståhl – GIF Sundsvall – Wilmington College

”Att bestämma sig för att flytta till andra sidan Atlanten är något som är svårt och som kräver ganska mycket tid till att tänka igenom. När jag kom i kontakt med Robin så kändes det som att vi klickade väldigt bra direkt, och det var mycket tack vare att Robin är så himla professionell i sitt arbete men också för att det känns som att han verkligen bryr sig om en.

Det tog en väldig tid för mig att bestämma mig om jag skulle åka eller inte, men inte en enda gång så stressade Robin på med att jag skulle bestämma mig och han fanns alltid där om man undrade något. Robin har alltid funnits där om det något man undrar eller behövt hjälp med.

Tack vare Robin så kom jag till en skola som jag är väldigt nöjd över och utan Robin så skulle jag nog inte ens åkt över till USA. Så om du ska åka och spela fotboll i USA så finns det bara en agentur som relevant, och det är Robin och Athleticademix!”

Filip Hallin

Filip Hallin – Tjalve IF – Augustana College

”Jag har alltid drömt om att studera i USA och få uppleva den inspirerande kulturen och gemenskapen som ett amerikanskt college erbjuder. Jag hade ingen aning om hur man gjorde eller om det var finansiellt möjligt. Jag valde att ta kontakt med Robin på Athleticademix för en värdering av mina möjligheter.

Robin, med sitt enorma engagemang och intresse, besvarade alla mina frågor och det kändes rätt från allra första början. Robin ger dig rimliga förväntningar och tror på dig som idrottare, men också som student. Trots att jag anslöt mig sent under rekryteringsåret, kunde Robin ändå hitta goda alternativ med hjälp av hans expertis och erfarenhet.

Robin guidar sina idrottare genom konkreta mål och hjälper dig med grovjobbet. Till Robin kan du ställa alla dina frågor då han har gjort resan själv, men också arbetat inom branschen i flera år. Jag skulle rekommendera Robin och Athleticademix till de som vill plugga i USA, då jag och min familj är väldigt nöjda!”

Izabelle Ohlsson

Izabelle Ohlsson – Norrstrands IF – Davenport University

”I december 2019 åkte jag ned till Linköping för att vara en del av showcasen som Robin och Athleticademix anordnade. Där och då hade jag nästan ingen koll på college eller om det var något för mig men jag fastnade direkt för vad Robin sa vid föreläsningen och jag visste egentligen där och då att college var något jag ville uppleva.

Jag kände mig direkt trygg med Robin vilket gjorde att Athleticademix var ett självklart val för mig. Processen att åka över till USA och spela collegefotboll kan kännas ganska komplicerad och svår men med hjälp av Robin har allt blivit otroligt mycket enklare och smidigare. Oavsett när och vilka frågor eller funderingar man har, så tar Robin sig tid och ger tydliga svar.

Tack för all hjälp Robin, utan dig och Athleticademix hade denna process inte varit möjlig! Om du funderar på att åka på college tycker jag verkligen du ska ta chansen. Jag rekommenderar starkt Athleticademix, din process kommer bli enkel och smidig men framförallt otroligt rolig och spännande!”

Ella Augustsson – Eskilsminnes IF – The Savannah College of Arts and Design

”För ungefär ett år sedan kom jag i kontakt med Athleticademix och college kändes otroligt långt bort. Nu står jag här ett år senare och ska inom en snar framtid åka över Atlanten och starta ett nytt liv i Savannah.

Att våga satsa på sina drömmar och genomföra dessa är ett mycket stort steg att ta, men med hjälp av Athleticademix blev det oerhört mycket enklare. Genom hela processen har Athleticademix och Robin funnits där. Dumma frågor existerar inte och oavsett vad man undrar över har Robin svar.

Jag som idrottare hos Athleticademix har känt mig otroligt uppskattad och inte som en i mängden. Robin ser verkligen till att alla idrottare får den bästa personliga hjälpen och lyckas hitta det som man personligen drömmer om. Om ni funderar på college, tveka inte att höra av er till Athleticademix. Det är ett val jag aldrig kommer ångra och att vara en del av Athleticademix gemenskapen är underbart!

Min process hade aldrig varit möjligt utan Robins hjälp och jag är väldigt tacksam för allting!”

Alicia Holmberg

Alicia Holmberg – Selånger FK – University of Arkansas at Little Rock

”Jag åkte ner till Athleticademix showcase i december 2019 utan att ha någon aning om vad college innebar eller vad jag ville göra efter studenten. Redan fem minuter in i Robins föreläsning så vart jag helt såld och visste att det var till USA jag ville.

Jag fick direkt ett stort förtroende för Robin så Athleticademix var ett självklart val för mig. Såklart kräver hela processen till college ganska mycket men inget hade kunnat gått enklare utan Robins hjälp.

Jag fick Robin och Athleticademix rekommenderad från en kompis och självklart vill jag fortsätta rekommendera honom till er som funderar på college, för smidigare än såhär blir det inte!”

Elise Legzdins

Elise Legzdins – Mälarhöjdens IK Friidrott – Rider University

”Att åka utomlands och plugga på college med ett idrottsstipendium har varit något jag drömt om länge, men något som känts svårt att komma igång med.

Robin och Athleticademix har varit extremt hjälpsamma genom hela processen, där man fått hjälp med alla steg på vägen, stora som små. Det har varit tydligt vad man ska göra hela tiden och Robin har alltid svarat snabbt om man haft frågor kring något. Det finns ett stort engagemang från Robins sida och han vill verkligen alltid ens bästa.

Den personliga touchen är en av grejerna som jag tycker om mest, och vad som åtskiljer Athleticademix från liknande agenturer, det var också en av anledningarna till att jag valde just dem. Jag är supernöjd med all hjälp och skulle till 110% rekommendera Athleticademix till alla som vill åka till USA och plugga i kombination med sin idrott. Tack för allt!”

Lina Bogg

Lina Bogg – Tyresö FF – North Park University

”Rekommenderar starkt att ni tar hjälp av Robin. Att ta steget och flytta till andra sidan atlanten kan vara läskigt men tack vare Robins hjälp och engagemang har jag livets äventyr framför mig. Oavsett vilka frågor och funderingar man har finns Robin där för att svara på dem.

Det som gör just Athleticademix och Robin så speciell är att man inte känner sig som vem som helst, utan man känner sig viktig. Oavsett vilka tvivel eller problem jag har haft genom processen, har Robin funnits där för att stötta och peppa en.

Jag är så glad att jag kom i kontakt med Robin och tillslut vågade ta steget att åka och spela collegefotboll. Om du funderar på att åka till USA och spela collegefotboll rekommenderar jag starkt Robin och Athleticademix!!”

Olivia Eriksson

Olivia Eriksson – Helsingborgs IF – North Park University

”Tack vare Robin har jag nu lyckats få en plats på ett college som jag länge har drömt om. Det är ett väldigt stort steg att flytta till andra sidan Atlanten och börja på en skola där du inte känner en enda person men nu efter all Robins hjälp och stöd känns det så spännande.

Robin är inte en person som bara ser dig som en kund utan han finns alltid där om du behöver hjälp eller stöd, med väldigt bra råd. Han tar tiden till att besvara allt oavsett när man skriver, han säger sina åsikter och ger väldigt bra tips på vad du kan tänka på när du ska börja med processen och när det är dags att välja collage.

Denna processen hade aldrig varit möjlig utan Robins hjälp. Om du behöver hjälp med att förgylla din dröm att en dag börja på college är Athleticademix det rätta stället för dig. Jag lovar dig, du kommer inte ångra dig!”

Douglas Bengtsson

Douglas Bengtsson – IFK Eskilstuna – Carson Newman University

”Att bestämma sig för att satsa på studier och sin idrott i ett annat land är ett stort beslut. Det kändes främmande, lite läskigt men även något jag verkligen ville satsa på.

Det var tur att jag kom i kontakt med Robin eftersom han från start gjorde det tydligt med processen och förväntningarna som låg framför. Från start till slut har alla steg varit tydliga och strukturerade och man får alltid tydliga svar vid frågor och funderingar.

Denna process hade inte varit möjlig utan hjälp från Athleticademix. Om du som läser detta har svårt att välja agentur men verkligen vill satsa på college i USA skulle jag inte tveka med att välja Robin och Athleticademix. Du kommer inte ångra dig!”

 

Rocco Wallin

Rocco Wallin – IK Frej – Winthrop University

”Om någon av er framöver vill se över möjligheten att åka iväg på college i USA, rekommenderar jag er starkt att gå via Robin för att se till att göra den resan så simpel och smidig som möjligt.

Processen med att åka över för att spela collegefotboll kan vara komplex och komplicerad men med Robins hjälp så blev allt otroligt mycket enklare genom alla steg för att jag skulle kunna ta mig till USA.

Robin ger en all hjälp man kan behöva och mer därtill, samtidigt som han verkligen engagerar sig i det han gör och i alla spelare.

Stort tack Robin för all din hjälp och råd på min resa mot USA. Till er andra rekommenderar jag att välja Athleticademix.”

Pernilla Westergren

Pernilla Westergren – Umeå IK – Stetson University

”Hos Athleticademix är man inte bara ”en annan kund” eller ”en i mängden”, utan man blir en del av familjen. 

Robin tar verkligen tiden till att besvara alla frågor man har noggrant och personligt. Även mina föräldrar som har haft en hel del frågor och funderingar är otroligt nöjda med hur utvecklade svar Robin har gett och all hjälp vi har fått för att göra hela den här processen så enkel och smidig som möjligt.

Nu har jag varit i USA i några veckor och jag kunde inte vara mer nöjd med skolan, laget och coacherna. Det hade aldrig gått så snabbt och smidigt utan Robins hjälp.

Är du sugen på att åka till USA på idrottsstipendium så är det Athleticademix du ska rikta dig mot!” 

Tilde Sandberg

Tilde Sandberg – Karlskrona FF – Daytona State College

”Är så tacksam att Robin hörde av sig till mig, hade det inte varit för honom så hade jag inte spelat fotboll på college nu.

Det har varit en extra lång process detta året vilket gjorde mig extra nervös inför mitt äventyr. Men Robin fanns alltid där och både stöttade och hjälpte till, vilket jag är otroligt tacksam för!

För alla som funderar på att plugga och idrotta på college, så kan jag rekommendera Robin och Athleticademix starkt!!”

Hedda Isaksson

Hedda Isaksson – Upsala IF – University of Northwestern, Ohio

”Ett intresse att åka till USA för att plugga har alltid funnits hos mig. Ett utbytesår under gymnasiet blev uteslutet men när jag upptäckte Athleticademix öppnades intresset upp igen. Det är tack vare Robin som jag kommer kunna kombinera mina studier och spela fotboll i USA.

Det är en lång process som man går igenom men Robin underlättar processen så mycket. Han är väldigt kunnig, har struktur på allt som ska göras och är mycket engagerad. Han vill det bästa för alla och finns alltid där om man undrar över något.

Jag rekommenderar starkt att man åker till USA och tar hjälp av Robin. Detta är en möjlighet som man inte vill gå miste om!”

Alex Andersson

Alex Andersson – Helsingborgs IF – University of Colorado, Colorado Springs

”Tack vare Robin är jag nu påväg till USA för att uppleva collegefotboll. Robin har verkligen underlättat min resa genom att bidra med allt från väsentlig information till personliga råd.

Robin behandlar dig inte bara som en kund utan även som en vän och det värderar jag otroligt högt. Tack för hjälpen Robin och Athleticademix!”

Alfred Bergström

Alfred Bergström – IFK Falköping – Gustavus Adolphus College

”Tack vare Robins engagemang och enkla instruktioner har han hjälpt mig och massa andra att kunna ta fotbollsspelandet och karriär vidare till nästa steg. Samtidigt som man får en utbildning och äventyr för livet!

Finns ingen som gör detta arbete lika bra som Robin och skulle rekommendera han till alla som vill idrotta på college!”

William Månström

William Månström – IFK Östersund – University of Wisconsin-Superior

”Jag träffade Robin första gången när han var och föreläste för min NIU klass när jag då gick mitt andra år på gymnasiet. Vid den här tiden i mitt liv var jag lika vilsen som vilken annan 17-åring helt utan framtidsplaner eller ambitioner.

Vid första kontakt med Robin så var det ingen tvekan om att han hade full koll på vad han höll på med och det var som att han öppnade en helt ny värld för mig. Det gav mig motivation och en anledning att träna hårdare och plugga mer!

Det som gör Robin så professionell är hans engagemang och hans ambition att alla hans idrottare ska få uppleva college till ens fulla potential. Det märks verkligen att han bryr sig om dig och det är något som väldigt få kan erbjuda och för mig så har det varit till otroligt stor hjälp. Jag, och säkert flera idrottare, underskattade processen för att komma till college men Robin var där under hela vägen och nu när jag flyger till USA så kan jag inte vara mer nöjd över beslutet att välja Athleticademix!

För alla idrottare som funderar på ett framtida collegeliv så finns det ingen bättre än Robin och Athleticademix! #Athleticademixfamily”

Magda Aspholm

Magda Aspholm – IFK Östersund – Le Moyne College

”Utan Robin hade en flytt till USA för mig aldrig varit ett alternativ. Tack vare all stöttning och engagemang redan från första mötet så har college blivit en möjlighet för mig.

Robin är en person som alltid finns oavsett vad det är man funderar på eller är tveksam över. Det spelar ingen roll om det är frågor som rör det sportsliga, akademiska eller andra delar av processen så ger han alltid ett bra svar. Han visar även att det alltid är okej att ställa frågor och att det inte finns några dumma sådana, vilket är en trygghet.

Det märks verkligen att Robin brinner för det han jobbar med och att han genuint vill oss det allra bästa. Athleticademix är en agentur jag varmt rekommenderar till alla som är sugna på ett äventyr i USA!”

Louise Hayden

Louise Hayden – Borgeby FK – Hofstra University

”Det är tack vare Robin och Athleticademix som jag har fått chansen att snart komma över till Hofstra University i New York och påbörja mitt collegeliv där.

I början när man pratade med de olika skolorna hade jag många tankar och funderingar men det vara bara att höra av sig till Robin för att få svar på dem. Det fanns aldrig några dumma frågor och man fick alltid ett snabbt svar tillbaka. Speciellt nu under denna annorlunda tid har det varit skönt att kunna skriva till Robin och få lite vägledning när man inte riktigt vetat vad man ska göra.

Det kändes som Robin verkligen visste vilka coacherna var som jag prata med och han kunde ofta ge lite extra information om skolan och laget som coacherna inte delade med sig av. Man märkte verkligen att Robin visste vad han gjorde!

Därför tycker jag verkligen att man borde komma i kontakt med Robin och ta hjälp av honom om man har en dröm om att åka till USA för att studera och spela fotboll.”

Theo Hardenby

Theo Hardenby – Landskrona BOIS – Carson Newman University

”Det är tack vare Robin som jag har fått chansen att åka över andra sidan Atlanten för att få uppleva college. Utan honom hade inget av det varit möjligt och jag är sjukt nöjd med hans engagemang och ständiga support hela vägen.

Han är en person man kan lita på och jag är tacksam över att just Robin hjälpte mig med min process.”

Vanessa Eklund

Vanessa Eklund – Hertzöga BK – University of Arkansas at Little Rock

”Om två dagar börjar jag äntligen min resa till Little Rock. Det har varit en extremt lång och krävande process, och den har inte förbättras när pandemin drabbade oss. Oavsett så har Robin alltid varit stöttande och utan hans hjälp och engagemang skulle jag aldrig haft detta äventyr framför mig.

Jag tvekade länge på om jag skulle våga åka, men efter några samtal med Robin blev jag självsäker i mitt val. Han ser verkligen till att lära känna varje individ och den tryggheten var viktig för mig. Robin är en person som verkligen vill det bästa för alla, han har ständigt skickat ut mejl om allt man behöver veta och det bästa är att man kan fråga honom om vad som helst när som helst.

Att vara en del av Athleticademix har jag inte ångrat för en sekund. Hans kunskaper och kontakter gör allting möjligt. Tack än en gång Robin och Athleticademix!”

Frida Kokk

Frida Kokk – Djurgårdens IF – Franklin Pierce University

”När jag gav mig in i denna process hade jag ingen aning vad som väntade. Det skulle snackas med coacher, göras tester och skrivas på papper hit och dit.

Med detta har många frågor, funderingar och känslor uppstått. Saker som blivit besvarade av Robin på max någon timma. Antingen med ett tydligt svar/instruktion som tagit mig vidare i processen eller ett litet pepptalk.

Jag har Robin och Athleticademix att tacka för hur han i stort sett gett mig facit för alla steg i processen. Något som absolut gjort denna långa resan lättare och som lett till att jag nu har 4 otroligt spännande år framför mig.

Om du också drömmer om att spela fotboll och plugga i USA så är Athleticademix agenturen du bör vända dig till. Tack igen Robin, utan dig hade detta inte varit möjligt!!!”

Matilda Melin

Matilda Melin – Själevads IK – Central Michigan University

”Det är en lång process att ta sig till college, men Robin och Athleticademix har gjort den så mycket lättare att ta sig igenom för mig!

Just nu sitter jag i mitt dorm, och det hade inte varit möjligt utan den vägledning jag har fått. Jag har igenom hela processen kunnat ställa frågor eller kommit med problem och fått svar inom kort, något som jag verkligen uppskattar.

Att ta sig till college innebär mycket att göra, men den optimism och viljan till att hjälpa till som Robin bidrar med gör verkligen det hela så mycket smidigare!”

Matilda Liljefors

Matilda Liljefors – Trelleborgs FF – University of Kentucky

”Jag är så tacksam för denna chansen och det hade inte kunnat hända utan Robin och Athleticademix. Robins engagemang gjorde att jag verkligen vågade satsa på detta, och med hans hjälp har denna omfattande process varit väldigt enkel!

Robin gör precis allt för att man ska bli nöjd som idrottare, och oavsett vilka frågor som dyker upp på vägen så finns han alltid där. Det har varit en stor trygghet att jobba med någon som kan så mycket.

Om du också vill ta chansen och åka till USA, så rekommenderar jag verkligen att gå via Robin & Athleticademix. Någonting du aldrig kommer ångra!

Nova Schmiedtke

Nova Schmiedtke – Stuvsta IF – University of Alabama Huntsville

”Det är tack vare Robin som jag har livets äventyr framför mig. Han har gett mig möjligheten att kombinera min stora passion i livet samtidigt som jag ges möjligheten till en bra utbildning. Trots den ovisshet och oklarhet som en pandemi medför, så har Robin alltid tillfört ett enormt stöd och under under denna process.

Han har gjort en påfrestande och lång process mycket lättare med hjälp av tydliga instruktioner och riktlinjer. Robin är extremt engagerad och kunnig i det han gör, alla frågor som man skulle tänkas ha(i mitt fall väldigt många 🙂 ) har han alltid ett svar på. Utöver hans enorma engagemang och intresse i det han gör så är han även en väldigt omtänksam och godhjärtat person, som gör allt i sin makt för att man ska hitta rätt skola till just dig.

Om du är sugen på att åka till USA och påbörja ditt livs äventyr, så tveka inte på att höra av dig till Athleticademix och Robin.

Stort tack Robin, utan dig hade jag inte haft dom fyra roligaste åren framför mig!”

Isak Strandh

Isak Strandh – Högaborgs BK – Francis Marion University

”Har nu anlänt till min lägenhet i Florence, South Carolina och påbörjat mina studier och detta tack vare Robins hjälp genom hela processen. Redan vid första kontakten så kände jag att Robin är en driven och genuin människa som vill att alla hans klienter ska få den bästa upplevelsen som möjligt!

Det bästa med Robin är att man får en genuin samt strukturerad kontakt genom hela sin resa. Som person är han väldigt godhjärtad och väldigt professionell i sitt arbete . Samtidigt som han ger en väldigt personlig kontakt genom att i princip alltid vara tillgänglig om det är några frågor eller om man behöver hjälp.

Med detta sagt, så är Robin och Athleticademix helt rätt för att kunna fullfölja sina drömmar om studier i USA!”

Felicia Bång Larsson – Tyresö FF – Georgia Gwinnett College

”Att bestämma sig för att lämna sin comfort zone i Sverige och anta nya utmaningar på andra sidan jorden var inte det lättaste beslutet. Men jag är så glad att jag gjorde det och jag hade aldrig kunnat gjort detta utan Robins hjälp! Jag uppskattar hans engagemang och all hjälp under hela processen. Jag tror inte det är många som lägger så mycket energi på att skräddarsy atleters resor så som Robin gjort, han har verkligen lyssnat och tagit till sig av de önskemål jag hade.”

Jenny Wahlén

Jenny Wahlén – Kvarnsvedens IK – University of Portland

”Jag är supernöjd med med all hjälp jag har fått! Under hela processen har Robin alltid funnits där och svarat på alla frågor och funderingar jag har haft, snabbt och väldigt tydligt! Även om det har varit en hel del pappersarbete och tester som har behövts bokas och skrivas så har Robin alltid haft tydliga och enkla förklaringar för vad man behövt göra och hur man ska gå till väga steg för steg, vilket har underlättat en hel del och jag hade antagligen inte klarat av allt utan all hjälp!

Jag rekommenderar alla som funderar på att åka till college att ta hjälp av Robin och Athleticademix eftersom man verkligen får bra hjälp och det av en person som brinner för det här och verkligen vill varje spelares bästa!”

Ebba Costow

Ebba Costow – IK Uppsala Fotboll – University of Kansas

”Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den hjälp jag fått av Robin. Hela processen är väldigt omfattande, men Robin har varit med hela vägen och finns alltid till hands.

Vad det gäller pappersarbetet ges tydliga och enkla instruktioner, det är mer eller mindre omöjligt att göra fel.

När det kommer till själva valet av skola kan jag garantera att Robin gör allt han kan för att hitta den bästa skolan för just dig. Han brinner för detta och vill det bästa för alla sina spelare. Om du är nyfiken på college bör du välja Robin, du kommer inte att ångra det.”

Matilde Abrahamsson

Elin Berggren – Mallbackens IF – University of Tennessee at Martin

”För några år sedan, närmare bestämt i början av mitt andra år på gymnasiet så började tankarna om college sakta smyga sig fram. Jag läste runt om det överallt och intresset över att åka till USA efter gymnasiet ökade allt mer. Dock lades tankarna på is ett tag men återkom under hösten 2018, och tack vare Athleticademix och deras showcase är jag nu om två veckor påväg till andra sidan Atlanten för mitt livs äventyr. Det ska bli otroligt spännande och jag är så taggad på att få åka över!

Robin och athleticademix har hjälpt mig otroligt mycket genom hela processen och det har aldrig funnits några frågetecken eller oklarheter om någonting. Det spelar ingen roll vilken ”dum” fråga jag än ställer så ger han mig alltid svar. Han förmedlar en trygghet som gör att man får ett förtroende som jag personligen tycker är jätteviktigt. Hos athleticademix är man inte bara en i mängden, utan man känner sig speciell och unik.

Om jag inte hade fått hjälp av Robin så hade jag heller inte valt att ta steget att åka över till USA, men tack vare honom och hans engagemang så vet jag att jag gjort alldeles rätt i mitt val att åka.

Är du sugen på att spela fotboll på college så tveka inte att höra av dig till Athleticademix, Robin är så ödmjuk och trevlig och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna 🇺🇸

Tack Robin och Athleticademix för allt, ni är bäst! 🌟”

Sanna Widström

Sanna Vidström – Hertzöga BK – Long Island University

”Robin och Athleticademix ska ha en stor eloge för det enorma arbete och passion som läggs ner i varje spelare. Som en del av Athleticademix har jag inte bara fått stor hjälp genom hela processen utan också getts en stor trygghet och vägledning.

Jag tvekade till och från i något år innan jag bestämde mig och det är tack vare Robin och hans engagemang som gjorde att jag bestämde mig för att våga köra. Han ser till att lära känna dig och dina behov vilket gör att man känner sig trygg med sina val och i sin process. Med sin kunskap och sina kontakter har man alla möjligheter att få det man vill och önskar, med rätt vilja. Man känner sig välkomnade i Athleticademix som både spelare, på deras showcase och som familjemedlem. Robin ser även till att familjen finner sig i allt vilket varit viktigt för mina föräldrar, att också dem kan lita på och känna sig trygga med allt!

Tack Robin! Du är grym 🤩🌟”

Georgia Southern University

Karin Winka – Sandvikens IF – Georgia Southern University

”Utan Robins engagemang och hjälp hade jag aldrig haft ett helt college äventyr framför mig! Han verkligen brinner för det han gör, vilket gör att att processen blivit enklare och mer motiverande! Det har varit en lång process och mycket nytt men med Robins hjälp och stöttning har man tagit sig igenom det! Robin är en väldigt omtänksam, godhjärtad och driven människa som verkligen bryr sig om alla han hjäper och vill att vi ska lyckas och hamna på ett bra ställe, vilket har varit otroligt viktigt för mig för att känna trygghet och förtroende. Så tack Robin, & athleticademix för allt!”

Alexandra Blom

Alexandra Blom – IK Rävåsen Karlskoga – James Madison University

”Jag är hur nöjd som helst med Robin och athleticademix och jag vill starkt rekommendera honom och hans företag! Robin har varit till en stor hjälp genom att alltid finnas där och svara på frågor som man har haft. Han har alltid trott på mig och stötta mig i min process hela vägen.

Det har varit mycket pappersarbeten och saker att fixa men Robin har haft tydliga instruktioner för allt och hur man ska gå till väga så det har underlätta något enormt. Vill ni åka till college så tycker jag att ni absolut ska höra av er till Athleticademix för att få super bra hjälp.”

Ida Forsberg

Ida Forsberg – Sundsvalls DFF – Middle Tennessee State University

”Att ta steget och åka till USA är skrämmande och för de flesta helt okänd mark. Att då ha någon som Robin på Athleticademix som själv genomgått processen och vet exakt hur allt går till är extremt tryggt.

När du går med i Athleticademix går du med i en familj som kommer stötta dig genom hela din tid i staterna. Trots de många atleter som även de får hjälp av samma agentur känner du dig inte som en i mängden, utan Robin finns alltid där för dig och dina behov. Om du har lust att fara på ditt livs äventyr kan du inte hitta bättre hjälp!⚽️💙”

Julia Wolfe

Julia Wolfe – Borgeby FK – James Madison University

”Jag har så mycket att tacka för Athleticademix och Robins personliga hjälp med att uppfylla mina drömmar om att åka till USA för att spela fotboll. Det har varit en hel del frågetecken från min sida under processen, men Robin har alltid varit där och underlättat så mycket. Robins kontakter och kunskaper, om skolor och coacher i USA, har gjort att jag känner mig trygg över att jag säkerligen kommer till en skola som kommer passa mig väldigt bra!!!

Jag rekommenderar verkligen att fler använder sig av Athleticademix och Robins hjälp om man är sugen på att åka till USA för att spela fotboll. All kärlek och tacksamhet till dig Robin!!!!!!”

Julia Edholm

Julia Edholm – Boo FF – University of Arkansas at Little Rock

”Vill du till USA och college borde du definitivt ta hjälp av Robin! Han har under hela processen sett till att jag har fått hjälp med allt jag undrat eller behövt hjälp med. Det är en lång och svår process till college men med Robins hjälp har allt blivit otroligt enkelt.

Robin brinner verkligen för det han gör och han är otroligt hjälpsam, flexibel och engagerad i det han gör och i mig som spelare.

Tack så jätte mycket för all hjälp Robin, rekommenderar verkligen att alla ska välja Robin och Athleticademix.”

William Boström Rydfjäll

William Boström Rydfjäll – Umeå FC Akademi – North Park University

”För ungefär 1,5 år sedan, tog jag kontakt med ett företag likt Athleticademix och fick prata med en då okänd kille som hette Robin Hals. På den tiden ville jag allt & ingenting. Mitt första samtal med Robin var långt och inte speciellt genomtänkt från min sida, men efter de samtalet byggdes någon typ av dröm/önsketänkande om att gå på college. Det lät så häftigt! Jag som ännu inte bestämt mig vad jag ville göra efter studenten la denna dröm åt sidan litegrann. 

Några månader framåt  fick ett Mail från det dåvarande företag jag var i kontakt med att jag hade fått en ny handledare, alltså ingen Robin längre?? Nä då skiter jag i det hela tänkte jag. Efter en tid framåt så fick jag syn scrollandes nedför Instagram på Athleticademix, såg en bild på Robin? Tog kontakt med honom på nytt, från den stunden så bestämde jag att jag ska till USA, men då ska det vara Robin som hjälper mig, hela vägen.

Nu är det knappa 4 veckor tills jag flyttar och jag är mer peppad än jag någonsin kunnat föreställa mig. Men utan Robin & hans grymma Athleticademix hade jag förmodligen fortsatt fundera vad jag vill göra i min framtid. Robin ska ha en stor eloge, jag har varit otroligt velig och rätt långsam i min process men Robin har alltid varit peppande och hjälpsam i allt. Finns ingen jag hellre skulle rekommendera dig att jobba med än Athleticademix, låt dem hjälpa dig till din livsresa😊”

Gustav Ericsson

Gustav Ericsson – Sundbybergs IK – North Park University/University of San Diego

”Efter att jag fick upp intresset för att spela college fotboll, så kom jag i kontakt med Robin. Han var väldigt professionell och jobbade hårt för att hitta det bästa alternativet för mig, både första och andra gången.

Jag fick känslan av att Robin var ärlig, men framförallt noggrann med det han gjorde. Jag skulle starkt rekommendera Robin och Athleticademix om ni är intresserade av att studera i USA.”

Hugo Von Reis

Hugo Von Reis – Helsingborgs IF/Höganäs BK – Houston Baptist University

”Om drygt en vecka ger jag mig i väg till Houston Texas. Utan Robins hjälp hade detta varit svårt att genomföra.

Han har ett stort engagemang och är mycket professionell men bryr sig om en personligt också. Den information jag fått av honom och den hjälp att ta mig igenom processen har varit ovärderlig. Robin återkopplar alltid snabbt och lyssnade på vad jag ville vilket gjorde att vi hittade den skola som kändes rätt för mig.

Jag är så tacksam över allt han gjort för mig och rekommenderar Athleticademix starkt!”

Kasper Wallström

Kasper Wallström – IFK Osby – Coker College/University of Texas at Permian Basin

”Tack för all hjälp Robin, hos dig fick jag all hjälp jag sökte efter och lite till! Ditt arbete var guld värt!”

Louise Lillbäck

Louise Lillbäck – Hammarby IF – Florida Gulf Coast University

”Rekommenderar starkt att ni tar hjälp från Robin! Han har hjälpt till med allt man kan tänka sig och är så tacksam över det.

Så om ni på bästa sätt vill ta er över till USA för att spela collegefotboll borde ni verkligen gå via Robin!”

Vilma Rydell

Vilma Rydell – IF Böljan Falkenberg – Gardner-Webb University

”Robin är 100% den personen ni ska ta hjälp av om ni vill åka till USA och uppleva collegefotboll!

Han är en grym handledare som hjälper dig men allt du behöver och han finns alltid där med snabba svar när man är som mest stressad. Bättre hjälp är svårt att hitta!

Linus Johansson

Linus Johansson – Sundbybergs IK – Siena College/Flagler College

”En fantastisk handledare som hjälpt mig enormt mycket med processen till att komma till college och USA. Samtidigt som han alltid funnits där att prata med under processen, så tycker jag att hans arbete när man väll är i USA är det som verkligen ska hyllas. Är det någon fråga jag har haft så svarar han alltid och hjälper än på bästa sätt under alla 4 college år vilket verkligen har behövts!

Tack Robin för din hjälp och stort lycka till till dig, och alla andra som söker sig till USA och college livet!”

William Sandkvist

William Sandkvist – Täfteå IK – Young Harris College/North Park University

”Det är inte lätt att ta steget och bestämma sig för att gå på college, och sedan ta sig hit, men har man den hjälp som jag fått från Robin och Athleticademix så blir det extremt enkelt. Jag har haft så många frågor, dag som natt men jag har alltid fått snabba svar av Robin. Jag trodde att vägen hit skulle vara lång och krånglig, men med hjälpen jag fått så har det bara varit kul och intressant. Har lärt mig så mycket!

Så tack än en gång Robin, och Athleticademix. Ni är bäst!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte