Recensioner

Vi på Athleticademix, tar stolthet i vårt arbete, och väljer därför att publicera de skriftliga recensioner vi har fått. Att välja agentur när du ska åka till college, är ett stort val, och vi hoppas att dessa recensioner ger dig en god grund till att komma i kontakt med oss och avgöra själv!


Fotboll – Tjejer

Wilma Gullqvist

Wilma Gullqvist – IF Böljan Falkenberg – Coastal Carolina University

”Robin är en fantastisk motiverande och hjälpsam handledare. Alltid tillgänglig och svarar på alla frågor man har under hela processen. Han hjälpte mig att hitta en skola som verkligen passade perfekt för just mig. Robin motiverar en till att tro på sin elitfotbolls satsning och jag ångrar inte en sekund att jag åkte över till Amerika. Många skolor har ett professionellt förhållnings sätt till alla sporter vilket är riktig häftigt. Gå på college i USA är ett äventyr jag kommer minnas livet ut !! Tack för all hjälp !!”

Louise Lillbäck

Louise Lillbäck – Hammarby IF – Florida Gulf Coast University

”Rekommenderar starkt att ni tar hjälp från Robin! Han har hjälpt till med allt man kan tänka sig och är så tacksam över det. Så om ni på bästa sätt vill ta er över till USA för att spela collegefotboll borde ni verkligen gå via Robin!”

Vilma Rydell

Vilma Rydell – IF Böljan Falkenberg – Gardner-Webb University

”Robin är 100% den personen ni ska ta hjälp av om ni vill åka till USA och uppleva collegefotboll! Han är en grym handledare som hjälper dig men allt du behöver och han finns alltid där med snabba svar när man är som mest stressad. Bättre hjälp är svårt att hitta! ”

Olivia Elofsson

Olivia Elofsson – FC Rosengård – Georgia Southern University

”Hade förmånen att ha Robin som handledare i vintras. En väldigt dedikerad & hjälpsam handledare med mycket hjärta för det han gör. Innan Robin så hade jag verkligen inte klarat av allt som ska göras. Det var väldigt smidig att jobba med Robin då han exakt visste hur man skulle göra & hur man löste lite mer svåra situationer. Kände mig väldigt trygg att ha Robin som handledare & han har levt upp till alla förväntningar man hade. Utan Robin hade jag aldrig kommit till det universitet jag är på nu!”

Patrycja Jerzak

Patrycja Jerzak – Djurgårdens IF – University of Connecticut

”Fick hjälp av Robin förra året med att åka till USA. Gick super smidigt och fick hjälp med allt jag behövde så det kändes jättesäkert med allt innan jag åkte! Rekommenderar starkt Robin om om även du är sugen på att resa iväg till USA!”

Amanda Sandberg

Amanda Sandberg – Skurups AIF – University of Maine

”När jag för två år sedan bestämde mig att satsa på college tog jag hjälp av Robin. Han är en väldigt proffsig och kunnig handledare som alltid är tillgänglig vid frågor eller problem. Utan Robins hjälp hade jag förmodligen inte kommit iväg till college alls. Så funderar du på att åka är Robin definitivt rätt person att prata med.”

Emma Olsson

Emma Olsson – QBIK – Lenoir-Rhyne University

”Var i kontakt med lite olika konsulter under själva processen men kan lätt säga att Robin var tveklöst bäst. Det finns absolut inget att klaga på! Han var inte bara professionell, flexibel och extremt hjälpsam utan visade även enorm omtänksamhet både när vi ”arbetade” ihop och efter att jag flyttade till USA. Med handen på hjärtat så kunde jag inte varit nöjdare med Robin så om man vill plugga och spela i USA så är han personen man ska kontakta.”

Moa Loftman

Moa Loftman – Hertzöga BK – Clayton State University

”Robin gjorde processen mycket enklare än vad andra handledare som jag har stött på har gjort! Han gjorde att man kände sig säker i sitt val och fanns alltid tillgänglig! Han fortsätter fortfarande att kolla upp hur jag har det och om jag är nöjd! Kunde inte ha varit mer tacksam!”

Fanny Karlsson

Fanny Karlsson – Remsle UIF – Anderson University

”I en lång process för att komma till USA och välja skola fanns Robin där för att besvara alla frågor, simpla som svåra. Att välja skola utifrån andra faktorer än fotbollen är svårt men med hjälp fann vi en skola perfekt anpassad efter vad jag sökte! Fick fantastisk hjälp och stöd innan men även under resans gång. Även då jag drog på mig en korsbandsskada som krävde operation, så visade Robin sitt stöd och peppade på en inför nästa säsong!

Rekommenderar starkt att prova och spela collegefotboll i USA då det är bland de största äventyren jag upplevt. Nya upplevelser och vänner för livet! Sedan skulle inget av det gått utan all hjälp från Robin, därav tycker jag Athleticademix ett utmärkt val! Tack så supermycket! ”

Clara Wernbo

Clara Wernbo – Tollereds IF/Floda BOIF – North Park University

”Jag hade aldrig kunnat gå igenom hela processen utan den hjälp jag fick! Jag fick hjälp med alla steg jag skulle göra och i vilken ordning, vilket var avgörande för att jag skulle kunna ta mig till college i USA. Robin var alltid tillgänglig och smidig att kommunicera med, jag fick hjälp med de frågor jag hade på vägen. Är tacksam för den hjälp jag fick!”

Ida Nilsson

Ida Nilsson – Hammarby IF – Briar Cliff University

”Robin är på riktigt den bästa inom den här branschen! Han svarade alltid snabbt och fanns alltid där för mig när jag var som mest stressad över allt som hände runt omkring, för jag villade skulle bli rätt direkt! Robin fanns alltid där och stöttade!”

Friidrott – Tjejer

Jessica Mattsson

Jessica Mattsson – Tierps IF – Belmont University

”Att ta sig till collegeidrotten i USA är en relativt komplex process. Det är test som ska göras, pappersarbeten att fylla i och kommunikation med olika coacher som man bör ta sig tid att känna av för att komma fram till vilken skola som skulle passa en bäst. Robins hjälp har varit ovärderlig i mitt sökande efter den plats som skulle passa mig och mina ambitioner inom friidrotten bäst då han följer din process steg för steg och ser till att ta fram ett svar på alla tänkbara frågor.

Friidrotten i USA är en stor sport med otroligt bra team-känsla där det finns nivåer för alla då det finns tre divisioner. Jag har precis avslutat min första termin som sophomore och lyckats kvala in till regionals för D1 där jag har en chans att ta mig till nationals. Detta är något som jag aldrig kunnat drömma om utan Robins hjälp, så tack så mycket för att du varit en så stor del i att göra detta möjligt för mig!!”

Fotboll – Killar

Elias Hellgren Villegas

Elias Hellgren Villegas – IF Brommapojkarna – Temple University

”Sjukt kunnig och duktig handledare i Robin Hals som verkligen gör sitt yttersta för att du och din familj ska få så mycket information om olika skolor som möjligt och ger dig alla förutsättningar för att ska lyckas i college som student athlete. Robin hjälpte mig till en mycket bra skola och ett mycket bra program i Philadelphia, vilket jag är väldigt nöjd med! Du kommer att få hjälp varenda steg i processen att komma över till college och Robin hjälper dig att göra allting smidigt och bra! Väldigt tacksam att jag vände mig till just honom för hjälp!”

Gustaf Moberg

Gustaf Moberg – Carlstad United – Robert Morris University

”Trots mycket tveksamheter kring just college i USA så blev det tillslut av. Robin va den som fick mig att tänka om och nu ångrar jag absolut ingenting. Det blev tillslut en väldigt bra skola i en mycket fin stad och det har jag endast Robin att tacka för. Fantastisk bra hjälp av Robin Hals! Rekommenderas starkt till framtida ”student athletes”!

Gustav Ericsson

Gustav Ericsson – Sundbybergs IK – North Park University/University of San Diego

”Efter att jag fick upp intresset för att spela college fotboll, så kom jag i kontakt med Robin. Han var väldigt professionell och jobbade hårt för att hitta det bästa alternativet för mig, både första och andra gången. Jag fick känslan av att Robin var ärlig, men framförallt noggrann med det han gjorde. Jag skulle starkt rekommendera Robin och Athleticademix om ni är intresserade av att studera i USA.”

Linus Johansson

Linus Johansson – Sundbybergs IK – Siena College/Flagler College

”En fantastisk handledare som hjälpt mig enormt mycket med processen till att komma till college och USA. Samtidigt som han alltid funnits där att prata med under processen, så tycker jag att hans arbete när man väll är i USA är det som verkligen ska hyllas. Är det någon fråga jag har haft så svarar han alltid och hjälper än på bästa sätt under alla 4 college år vilket verkligen har behövts! Tack Robin för din hjälp och stort lycka till till dig, och alla andra som söker sig till USA och college livet!”

William Sandkvist

William Sandkvist – Täfteå IK – Young Harris College/North Park University

”Det är inte lätt att ta steget och bestämma sig för att gå på college, och sedan ta sig hit, men har man den hjälp som jag fått från Robin och Athleticademix så blir det extremt enkelt. Jag har haft så många frågor, dag som natt men jag har alltid fått snabba svar av Robin. Jag trodde att vägen hit skulle vara lång och krånglig, men med hjälpen jag fått så har det bara varit kul och intressant. Har lärt mig så mycket! Så tack än en gång Robin, och Athleticademix. Ni är bäst!”

Hampus Rasmussen

Hampus Rasmussen – Hjulsbro IK – Embry-Riddle Aeronautical University

”Efter en sent påkommen önskan om transfer tog Robin fram 6 bra erbjudanden från olika skolor på kort tid. Med en lättillgänglighet och en mycket tillmötesgående inställning tog vi oss tillsammans fram till ett mycket bra scholarship på högprofilerade Embry-Riddle Aeronautical University i Florida. Tack vare att Robin själv har erfarenheten från collegelivet är det lätt att ha honom som bollplank i alla tänkbara lägen.Har ni collegedrömmar? Kontakta Robin, ni blir inte besvikna!”

Brett Ekperuoh

Brett Ekperuoh – Sollentuna FK – Walsh University

”Det har varit ett nöje att samarbeta med Robin. En sjuk god människa och en fantastisk handledare med god expertis. Det är utan tvekan att Robin jobbar till sitt yttersta för att göra sina klienter nöjda. Han är inte bara aktiv under processen, han håller dessutom kontakten efter. Att jobba med Robin har gjort att en dröm blivit verklighet och det är något som uppskattas oerhört mycket. Om du är sugen på att dra till USA, rekommenderar jag starkt att du vänder dig till Robin!”

Rasmus Öhlin

Rasmus Öhlin – Hjulsbro IK – East Stroudsburg University

”Robin hjälpte mig genom denna omfattande process och hittade den perfekta skolan för mig. Robin gjorde ett jättebra jobb och jag rekommenderar honom starkt!”

Kasper Wallström

Kasper Wallström – IFK Osby – Coker College

”Tack för all hjälp Robin, hos dig fick jag all hjälp jag sökte efter och lite till! Ditt arbete var guld värt!”

Kristoffer Gregenäs

Kristoffer Gregenäs – Öckerö IF – Francis Marion University

”Duktig, kompetent och påläst! Bra kontaktnät i USA och gör verkligen allt för att hitta det bästa för dig. Alltid hjälpsam och svarade fort och ofta på frågor även när de inte var arbetstid. Oerhört engagerad! Rekommenderar Robin starkt!”

Philip Danielsson

Philip Danielsson – IFK Östersund – North Park University

”Robin var väldigt kunnig om hela processen för att hitta en skola som passade mig. Han svarade snabbt vid frågor och gav tips från sina egna erfarenheter i USA. Jag rekommenderar Robin oavsett nivå eller sport!”

Andreas Gröndahl

Andreas Gröndahl – Öckerö IF – Roanoke College

”Han hjälpte mig med ett brinnande intresse genom hela processen. När det inte gick riktigt som jag hade tänkt mig gjorde han allt i sin makt för att göra mig nöjd! Han känner de flesta coacher som han arbetar med, och om det inte var fallet bildade han alltid en bra relation! Extremt tacksam för hans arbete.”

Anton Sörlin

Anton Sörlin – IFK Östersund – University of Dubuque/The King’s College

”Trots tveksamheter och massa strul så hjälpte mig Robin till 100% och till slut löste vi det. Han svarade alltid snabbt på frågor och gav tips från egna erfarenheter, även om de inte va under hans arbetstimmar. Robin är väldigt motiverad och hjälpsam. Även fast det inte är han själv som åker kan man nästan tror det så engagerad och kul han tycker det är att hjälpa till och när man hittar rätt! Robin är väldigt noga med att skolan passar just dig! När man väl tagit sig iväg så är Robin fortfarande engagerad och intresserad om hur det går för dig. Hade aldrig kommit iväg om det inte vore för Robin, så om man funderar på att åka till USA, studera och kombinera det med en idrott oavsett nivå så rekommenderar jag verkligen Robin! Man kan inte få en bättre, hjälpsam och så engagerad konsult som Robin!”

Tim Gustavsson

Tim Gustavsson – Skövde AIK – University of Dubuque

”En fantastisk handledare som alltid är tillgänglig och som ställer upp i ur och skur! Hur det än ser ut är Robin där både som ett stöd och handledare. Utan Robin hade min möjlighet att få åka över Atlanten och spela fotboll varit väldigt liten! Finns ingen annan som kan det han kan och har den erfarenheten han har. Även när man är över ställer han alltid upp och svarar på dem frågor och funderingar man har. Tack Robin för hjälpen över, du är grym!”

Ta första steget

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse