Recensioner

Vi på Athleticademix, tar stolthet i vårt arbete, och väljer därför att publicera de skriftliga recensioner vi har fått. Att välja agentur när du ska åka till college, är ett stort val, och vi hoppas att dessa recensioner ger dig en god grund till att komma i kontakt med oss och avgöra själv!

Recensioner – Vad tycker våra idrottare om att arbeta med oss?

Här nedan följer ett axplock av de recensioner som vi fått under vår tid som verksamma! För att läsa mer rekommendationer utav idrottare som tidigare arbetat med Robin, besök vår facebook här: https://www.facebook.com/athleticademixSWE/

VÅREN – 2020

Felicia Bång Larsson

Felicia Bång Larsson – Tyresö FF – Georgia Gwinnett College

”Att bestämma sig för att lämna sin comfort zone i Sverige och anta nya utmaningar på andra sidan jorden var inte det lättaste beslutet. Men jag är så glad att jag gjorde det och jag hade aldrig kunnat gjort detta utan Robins hjälp! Jag uppskattar hans engagemang och all hjälp under hela processen. Jag tror inte det är många som lägger så mycket energi på att skräddarsy atleters resor så som Robin gjort, han har verkligen lyssnat och tagit till sig av de önskemål jag hade.”

HÖSTEN – 2019

Jenny Wahlén - University of Portland

Jenny Wahlén – Kvarnsvedens IK – University of Portland

”Jag är supernöjd med med all hjälp jag har fått! Under hela processen har Robin alltid funnits där och svarat på alla frågor och funderingar jag har haft, snabbt och väldigt tydligt! Även om det har varit en hel del pappersarbete och tester som har behövts bokas och skrivas så har Robin alltid haft tydliga och enkla förklaringar för vad man behövt göra och hur man ska gå till väga steg för steg, vilket har underlättat en hel del och jag hade antagligen inte klarat av allt utan all hjälp!

Jag rekommenderar alla som funderar på att åka till college att ta hjälp av Robin och Athleticademix eftersom man verkligen får bra hjälp och det av en person som brinner för det här och verkligen vill varje spelares bästa!”

Ebba Costow - University of Kansas

Ebba Costow – IK Uppsala Fotboll – University of Kansas

”Jag hade inte kunnat vara mer nöjd med den hjälp jag fått av Robin. Hela processen är väldigt omfattande, men Robin har varit med hela vägen och finns alltid till hands.

Vad det gäller pappersarbetet ges tydliga och enkla instruktioner, det är mer eller mindre omöjligt att göra fel.

När det kommer till själva valet av skola kan jag garantera att Robin gör allt han kan för att hitta den bästa skolan för just dig. Han brinner för detta och vill det bästa för alla sina spelare. Om du är nyfiken på college bör du välja Robin, du kommer inte att ångra det.”

Elin Berggren - University of Tennessee at Martin

Elin Berggren – Mallbackens IF – University of Tennessee at Martin

För några år sedan, närmare bestämt i början av mitt andra år på gymnasiet så började tankarna om college sakta smyga sig fram. Jag läste runt om det överallt och intresset över att åka till USA efter gymnasiet ökade allt mer. Dock lades tankarna på is ett tag men återkom under hösten 2018, och tack vare Athleticademix och deras showcase är jag nu om två veckor påväg till andra sidan Atlanten för mitt livs äventyr. Det ska bli otroligt spännande och jag är så taggad på att få åka över!

Robin och athleticademix har hjälpt mig otroligt mycket genom hela processen och det har aldrig funnits några frågetecken eller oklarheter om någonting. Det spelar ingen roll vilken ”dum” fråga jag än ställer så ger han mig alltid svar. Han förmedlar en trygghet som gör att man får ett förtroende som jag personligen tycker är jätteviktigt. Hos athleticademix är man inte bara en i mängden, utan man känner sig speciell och unik.

Om jag inte hade fått hjälp av Robin så hade jag heller inte valt att ta steget att åka över till USA, men tack vare honom och hans engagemang så vet jag att jag gjort alldeles rätt i mitt val att åka.

Är du sugen på att spela fotboll på college så tveka inte att höra av dig till Athleticademix, Robin är så ödmjuk och trevlig och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna 🇺🇸

Tack Robin och Athleticademix för allt, ni är bäst! 🌟”

Sanna Widström - Long Island University

Sanna Vidström – Hertzöga BK – Long Island University

”Robin och Athleticademix ska ha en stor eloge för det enorma arbete och passion som läggs ner i varje spelare. Som en del av Athleticademix har jag inte bara fått stor hjälp genom hela processen utan också getts en stor trygghet och vägledning.

Jag tvekade till och från i något år innan jag bestämde mig och det är tack vare Robin och hans engagemang som gjorde att jag bestämde mig för att våga köra. Han ser till att lära känna dig och dina behov vilket gör att man känner sig trygg med sina val och i sin process. Med sin kunskap och sina kontakter har man alla möjligheter att få det man vill och önskar, med rätt vilja. Man känner sig välkomnade i Athleticademix som både spelare, på deras showcase och som familjemedlem. Robin ser även till att familjen finner sig i allt vilket varit viktigt för mina föräldrar, att också dem kan lita på och känna sig trygga med allt!

Tack Robin! Du är grym 🤩🌟”

Karin Winka - Georgia Southern University

Karin Winka – Sandvikens IF – Georgia Southern University

”Utan Robins engagemang och hjälp hade jag aldrig haft ett helt college äventyr framför mig! Han verkligen brinner för det han gör, vilket gör att att processen blivit enklare och mer motiverande! Det har varit en lång process och mycket nytt men med Robins hjälp och stöttning har man tagit sig igenom det! Robin är en väldigt omtänksam, godhjärtad och driven människa som verkligen bryr sig om alla han hjäper och vill att vi ska lyckas och hamna på ett bra ställe, vilket har varit otroligt viktigt för mig för att känna trygghet och förtroende. Så tack Robin, & athleticademix för allt!”

Alexandra Blom - James Madison University

Alexandra Blom – IK Rävåsen Karlskoga – James Madison University

”Jag är hur nöjd som helst med Robin och athleticademix och jag vill starkt rekommendera honom och hans företag! Robin har varit till en stor hjälp genom att alltid finnas där och svara på frågor som man har haft. Han har alltid trott på mig och stötta mig i min process hela vägen.

Det har varit mycket pappersarbeten och saker att fixa men Robin har haft tydliga instruktioner för allt och hur man ska gå till väga så det har underlätta något enormt. Vill ni åka till college så tycker jag att ni absolut ska höra av er till Athleticademix för att få super bra hjälp.”

Ida Forsberg - MTSU

Ida Forsberg – Sundsvalls DFF – Middle Tennessee State University

”Att ta steget och åka till USA är skrämmande och för de flesta helt okänd mark. Att då ha någon som Robin på Athleticademix som själv genomgått processen och vet exakt hur allt går till är extremt tryggt.

När du går med i Athleticademix går du med i en familj som kommer stötta dig genom hela din tid i staterna. Trots de många atleter som även de får hjälp av samma agentur känner du dig inte som en i mängden, utan Robin finns alltid där för dig och dina behov. Om du har lust att fara på ditt livs äventyr kan du inte hitta bättre hjälp!⚽️💙”

julia wolfe - james madison university-2

Julia Wolfe – Borgeby FK – James Madison University

”Jag har så mycket att tacka för Athleticademix och Robins personliga hjälp med att uppfylla mina drömmar om att åka till USA för att spela fotboll. Det har varit en hel del frågetecken från min sida under processen, men Robin har alltid varit där och underlättat så mycket. Robins kontakter och kunskaper, om skolor och coacher i USA, har gjort att jag känner mig trygg över att jag säkerligen kommer till en skola som kommer passa mig väldigt bra!!!

Jag rekommenderar verkligen att fler använder sig av Athleticademix och Robins hjälp om man är sugen på att åka till USA för att spela fotboll. All kärlek och tacksamhet till dig Robin!!!!!!”

JULIA EDHOLM

Julia Edholm – Boo FF – University of Arkansas at Little Rock

”Vill du till USA och college borde du definitivt ta hjälp av Robin! Han har under hela processen sett till att jag har fått hjälp med allt jag undrat eller behövt hjälp med. Det är en lång och svår process till college men med Robins hjälp har allt blivit otroligt enkelt. Robin brinner verkligen för det han gör och han är otroligt hjälpsam, flexibel och engagerad i det han gör och i mig som spelare. Tack så jätte mycket för all hjälp Robin, rekommenderar verkligen att alla ska välja Robin och Athleticademix.”

Evelina Bertilsson

Evelina Bertilsson – IF Böljan Falkenberg – Newman University

”Athleticademix och Robin är definitivt dem ni ska ta hjälp utav om ni vill uppleva ett college äventyr. Athleticademix är inte bara ett företag utan en familj som alltid finns där för dig. Både innan, under och efter din resa till USA. I mitt fall har Robin varit guld värd och min stöttepelare genom hela processen. Då det i första läget inte alls blev som vi hade tänkt oss. Men tillsammans knöt vi näven och började om. Utan honom hade jag inte lyckats ta mig till mitt äventyr. Stort tack Athleticademix och Robin för snabba svar, handledning och stort engagemang! Ni är bäst!”

William Boström Rydfjäll - North Park University

William Boström Rydfjäll – Umeå FC Akademi – North Park University

”För ungefär 1,5 år sedan, tog jag kontakt med ett företag likt Athleticademix och fick prata med en då okänd kille som hette Robin Hals. På den tiden ville jag allt & ingenting. Mitt första samtal med Robin var långt och inte speciellt genomtänkt från min sida, men efter de samtalet byggdes någon typ av dröm/önsketänkande om att gå på college. Det lät så häftigt! Jag som ännu inte bestämt mig vad jag ville göra efter studenten la denna dröm åt sidan litegrann. 

Några månader framåt  fick ett Mail från det dåvarande företag jag var i kontakt med att jag hade fått en ny handledare, alltså ingen Robin längre?? Nä då skiter jag i det hela tänkte jag. Efter en tid framåt så fick jag syn scrollandes nedför Instagram på Athleticademix, såg en bild på Robin? Tog kontakt med honom på nytt, från den stunden så bestämde jag att jag ska till USA, men då ska det vara Robin som hjälper mig, hela vägen.

Nu är det knappa 4 veckor tills jag flyttar och jag är mer peppad än jag någonsin kunnat föreställa mig. Men utan Robin & hans grymma Athleticademix hade jag förmodligen fortsatt fundera vad jag vill göra i min framtid. Robin ska ha en stor eloge, jag har varit otroligt velig och rätt långsam i min process men Robin har alltid varit peppande och hjälpsam i allt. Finns ingen jag hellre skulle rekommendera dig att jobba med än Athleticademix, låt dem hjälpa dig till din livsresa😊”

Gustav Ericsson - North Park University

Gustav Ericsson – Sundbybergs IK – North Park University/University of San Diego

”Efter att jag fick upp intresset för att spela college fotboll, så kom jag i kontakt med Robin. Han var väldigt professionell och jobbade hårt för att hitta det bästa alternativet för mig, både första och andra gången. Jag fick känslan av att Robin var ärlig, men framförallt noggrann med det han gjorde. Jag skulle starkt rekommendera Robin och Athleticademix om ni är intresserade av att studera i USA.”

Hugo Von Reis - Houston Baptist University

Hugo Von Reis – Helsingborgs IF/Höganäs BK – Houston Baptist University

”Om drygt en vecka ger jag mig i väg till Houston Texas. Utan Robins hjälp hade detta varit svårt att genomföra. Han har ett stort engagemang och är mycket professionell men bryr sig om en personligt också. Den information jag fått av honom och den hjälp att ta mig igenom processen har varit ovärderlig. Robin återkopplar alltid snabbt och lyssnade på vad jag ville vilket gjorde att vi hittade den skola som kändes rätt för mig. Jag är så tacksam över allt han gjort för mig och rekommenderar Athleticademix starkt!”

Kasper Wallström - University of Texas at Permian Basin

Kasper Wallström – IFK Osby – Coker College/University of Texas at Permian Basin

”Tack för all hjälp Robin, hos dig fick jag all hjälp jag sökte efter och lite till! Ditt arbete var guld värt!”

VÅREN – 2019

Louise Lillbäck - Florida Gulf Coast University

Louise Lillbäck – Hammarby IF – Florida Gulf Coast University

”Rekommenderar starkt att ni tar hjälp från Robin! Han har hjälpt till med allt man kan tänka sig och är så tacksam över det. Så om ni på bästa sätt vill ta er över till USA för att spela collegefotboll borde ni verkligen gå via Robin!”

Vilma Rydell - Gardner Webb University

Vilma Rydell – IF Böljan Falkenberg – Gardner-Webb University

”Robin är 100% den personen ni ska ta hjälp av om ni vill åka till USA och uppleva collegefotboll! Han är en grym handledare som hjälper dig men allt du behöver och han finns alltid där med snabba svar när man är som mest stressad. Bättre hjälp är svårt att hitta!

Linus Johansson - Flagler College

Linus Johansson – Sundbybergs IK – Siena College/Flagler College

”En fantastisk handledare som hjälpt mig enormt mycket med processen till att komma till college och USA. Samtidigt som han alltid funnits där att prata med under processen, så tycker jag att hans arbete när man väll är i USA är det som verkligen ska hyllas. Är det någon fråga jag har haft så svarar han alltid och hjälper än på bästa sätt under alla 4 college år vilket verkligen har behövts! Tack Robin för din hjälp och stort lycka till till dig, och alla andra som söker sig till USA och college livet!”

William Sandkvist - North Park University

William Sandkvist – Täfteå IK – Young Harris College/North Park University

”Det är inte lätt att ta steget och bestämma sig för att gå på college, och sedan ta sig hit, men har man den hjälp som jag fått från Robin och Athleticademix så blir det extremt enkelt. Jag har haft så många frågor, dag som natt men jag har alltid fått snabba svar av Robin. Jag trodde att vägen hit skulle vara lång och krånglig, men med hjälpen jag fått så har det bara varit kul och intressant. Har lärt mig så mycket! Så tack än en gång Robin, och Athleticademix. Ni är bäst!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!