Vilde Hernbrand Ståhl

vildehernbrand
Starttermin

2021

POSITION

Anfallare

SVENSK KLUBB

Gif Sundsvall

EXAMENSÅR

Juni 2021

Från Sundsvall till Wilmington, Ohio.

Om Vilde, innan hans collegeäventyr

Vilde Hernbrand Ståhl är en anfallare som till vardags spelar för GIF Sundsvall och är på jakt efter ett collegeäventyr till hösten 2021. Vilde är en del utav P19-laget som tävlar i P-19 Allsvenskan.

Mer information om universitetet, Wilmington College

Vilde skrev sedermera på för Wilmington College som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i OAC.

Wilmington College ligger i just staden Wilmington, Ohio. Det är en stad, som har en timmas avstånd till de stora städerna Cincinnati, Dayton & Columbus.  Skolan har cirka 1 500 elever och skolans populäraste inriktning är Business.

Vildes tankar om att jobba med Athleticademix

”Att bestämma sig för att flytta till andra sidan Atlanten är något som är svårt och som kräver ganska mycket tid till att tänka igenom. När jag kom i kontakt med Robin så kändes det som att vi klickade väldigt bra direkt, och det var mycket tack vare att Robin är så himla professionell i sitt arbete men också för att det känns som att han verkligen bryr sig om en.

Det tog en väldig tid för mig att bestämma mig om jag skulle åka eller inte, men inte en enda gång så stressade Robin på med att jag skulle bestämma mig och han fanns alltid där om man undrade något. Robin har alltid funnits där om det något man undrar eller behövt hjälp med.

Tack vare Robin så kom jag till en skola som jag är väldigt nöjd över och utan Robin så skulle jag nog inte ens åkt över till USA. Så om du ska åka och spela fotboll i USA så finns det bara en agentur som relevant, och det är Robin och Athleticademix!”

Rekryteringsvideo som används under processen

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!