Om Athleticademix

Athleticademix är ett bolag som startades utav Robin Hals i juli 2018. Robin är en tidigare collegeidrottare själv och har även tidigare jobbat som anställd med collegerekrytering och har sedan 2016 hjälpt 70+ idrottare att uppfylla sin dröm om att få ett idrottsstipendium på college i USA.

BAKGRUNDSINFORMATION

Robin, som är ifrån Linköping, spelade för IK Östria Lambohov då i Division 3 när han bestämde sig för att testa på äventyret att plugga och spela fotboll i USA.

Han spelade sitt första år för North Carolina Wesleyan College i Rocky Mount, North Carolina. Han gjorde sedan en transfer till North Park University i Chicago, Illinois. På North Park University spelade han i 3 säsonger innan han i december 2013 tog sin examen inom Business Management med ett GPA på 3.75.

På North Park University startade han 42 matcher utav 53 möjliga matcher och mottog flertalet utmärkelser inom sin division.

Robin har sedan han tog examen 2013 från North Park University varit anställd på företag som Bjurfors, Aston Carter och Danske Bank. På sin fritid är han ordförande för sin moderförening IK Östria Lambohov sedan två år tillbaka. IK Östria Lambohov är en förening med 1 500 medlemmar och sitt säte i Lambohov, Linköping.

Robin har placerat idrottare på prestigefyllda universitet som bl.a University of Connecticut, Loyola University, University of San Diego, Kansas State University & Temple University.

VARFÖR STARTADES ATHLETICADEMIX?

Robin tog hjälp av en agentur när han åkte 2010. En agentur som han själv var väldigt missnöjd med då han ansåg att bemötandet var kallt och okänsligt. När han 2011 tog en entreprenörskurs på North Park University och fick en uppgift att hitta på ett påhittat bolag. Skrev han en affärsplan, som idag är Athleticademix. Planen var då, och är än idag, att ha en agentur som är varm och välkomnande och som alltid lyssnar på sina atleter först, och gör allt för att maximera deras upplevelse. Athleticademix är sekundärt, och spelarens drömmar och ambitioner är alltid det primära hos oss. Vi strävar efter att vara väldigt lyhörda och vill ingenting annat än att förverkliga våra spelares drömmar.

Något som vi vill bli bäst på är den personliga kontakten. Vi vill att när våra spelare väl är i USA så ska kontakten(om man vill) fortsätta och man ska känna att man har en person att kontakta vid frågor och funderingar. Vi vill ge maximala förutsättningar att trivas. För det är när man mår bra och trivs som man presterar som bäst.

Ta första steget

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse