Vilka utbildningar erbjuds på college?

Att plugga på college, är ett stort beslut att ta, och ett beslut som måste bli rätt! För att ditt collegeäventyr ska ge dig det lilla extra, så krävs det att du hittar en utbildning du gillar.

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Att plugga på college, är ett stort beslut att ta, och ett beslut som måste bli rätt! För att ditt collegeäventyr ska ge dig det lilla extra, så krävs det att du hittar en utbildning du gillar. Stora skillnaden i att ansöka till ett svenskt universitet kontra ett amerikanskt är att du till ett svenskt söker till just det programmet du är intresserad utav. Medan på ett amerikanskt universitet, så ansöker du till skolan och sedan väljer på utbildningar som finns tillgängliga. Du får alltså välja precis vad du vill!

Så har alla skolor samma utbildningar de erbjuder?

Nej! Här funkar det på samma sätt som på ett svenskt universitet dvs. alla väljer själva vilka utbildningar de erbjuder. Det är vanligt att man erbjuder runt 40-50 stycken olika, så det finns mycket att välja på! Om man har en specifik önskan om en viss utbildning kan det innebära att vårt sökfält blir mycket mindre. Alla skolor erbjuder inte alla utbildningar, men vi gör alltid allt vi kan för att hitta en skola som erbjuder just den utbildning du brinner för! Skulle du istället sikta in dig på 2-3 utbildningar som intresserar dig så blir vårt sökande mer brett och chansen att vi hittar fler alternativ blir större.

Logiskt! Men det viktigaste är alltid att vi hittar det du vill ha, och det är alltid det vi strävar emot.

Vad finns det för program att välja på?

Skulle vi skriva alla program som går att välja på i hela USA, så hade detta blogginlägg varit ruskigt långt! Vi siktade därför in oss på 4 slumpmässigt utvalda skolor, och det blev Drexel University, Stetson University, Iowa State University & UMass Lowell. Om ni klickar på vardera skola så kommer ni till en direktlänk till alla deras utbildningar.

Vi har valt att inte ta med utbildningar inom sjukvården och inom lagar och rätt. Just med anledningen då det är utbildningar man bör göra i Sverige för att ha någon nytta av de hemma!

Här kommer listan på utbildningar som man kan välja på dessa fyra skolor. Håll i er, för det är många!

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Utbildningar inom företagande – ”Business”

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Utbildningar inom Media & Kommunikation – ”Media & Communication”

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Utbildningar inom politik – ”Political Studies”

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Utbildningar inom brott och straff – ”Criminology”

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Utbildningar inom ingenjörsskap – ”Engineering”

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Utbildningar inom vetenskap – ”Science”

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Utbildningar inom träning & hälsa – ”Health Science”

Vilka utbildningar erbjuds på college?

Utbildningar inom konst och skapande – ”Art”

Utbildningar som intresserar alla!

Som ni ser, det är ett otroligt brett spektra utav utbildningar som finns att välja på. Vad du än är intresserad utav, så kan vi lova att det finns något av intresse för dig på college. Har du andra önskemål än de listade här? Hör av dig! Vi är här för att utbilda och informera dig innan du väljer att satsa mot college.

För att lära mer om vad du har för möjligheter och hur vi kan hjälpa dig – skicka in en intresseanmälan så återkopplar vi!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte