Vad kostar vår Service?

Vad kostar det att få hjälp utav Athleticademix? Är det möjligt att delbetala? Och framförallt, varför behöver jag en agentur?

VAD KOSTAR VÅR SERVICE?

Att ta hjälp utav Athleticademix kostar 30 000 SEK. Detta är en kostnad som betalas i förskott, alltså inte när man väljer att åka till USA, utan när man börjar få hjälp.

Detta är en kostnad som inte är återbetalningsbar, väljer du att avbryta processen under en delbetalning, kommer vi dock inte att kräva in resterande summa.

Du har möjlighet att dela upp kostnaden av vår service på följande sätt:
2 mån: 15 000 SEK per månad.
3 mån: 10 000 SEK per månad.
4 mån: 7 500 SEK per månad.
5 mån: 6 000 SEK per månad.
6 mån: 5 000 SEK per månad.

Ifall du skulle behöva längre tid än detta att betala Athleticademix, så hör av dig! Vi är väldig generösa, det viktiga är att din dröm ska uppfyllas.

VAD KOSTAR VÅR SERVICE FÖR TRANSFERELEVER?

Är du en idrottare som idag är en del utav det amerikanska skolsystem och således tävlar på college? Då är avgiften halverad, att göra en transfer för en idrottare kräver mindre administrativt jobb och för den servicen kostar det 15 000 SEK.

Detta är en kostnad som inte är återbetalningsbar, väljer du att avbryta processen under en delbetalning, kommer vi dock inte att kräva in resterande summa.

Du har möjlighet att dela upp kostnaden av vår service på följande sätt:
2 mån: 7 500 SEK per månad.
3 mån: 5 000 SEK per månad.

Athleticademix har lång erfarenhet av att hjälpa transferelever. Du behöver inte ha använt Athleticademix din första gång för att kunna nyttja denna service. Alla är välkomna att använda oss som service för att hitta en ny skola i USA.

VAD FÅR MAN I AVGIFTEN?

Det du köper av Athleticademix är vårt nätverk, vägledning och stöttning genom allting som kretsar kring college. Vi kommer att vara ditt stöd från minut ett tills du är klar med skolan. Förhoppningsvis även i livet efter det! Besök vår flik kostnader på college för att se vilka kostnader som tillkommer under resans gång.

Vi är väldigt stolta över alla våra klienter, och skickar därför ut en Nike-hoodie med vårt tryck på så att vi kan stoltsera att just du tillhör oss!

Du kan följa våra nuvarande klienter på våra sociala medier som instagram och facebook.

Zara Jönsson

VIDEOSERVICE

Vi på Athleticademix erbjuder även en videoservice. Detta betyder att ifall du inte vill göra din highlight själv, utan känner att du behöver hjälp. Så gör vi den åt dig! Detta är en service som är helt frivillig, väljer du att göra filmen själv så kommer vi fortsatt att guida dig och ge dig tips och tricks kring hur filmen ska se ut, allt för att maximera dina chanser.

Känner du dock att du inte har tiden, eller lusten att göra filmen, så har vi en service där vi gör jobbet åt dig! Kostnaden för den servicen är på 4 000 SEK, och betalas gentemot utställd faktura.

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN COLLEGEAGENTUR?

Coacher får hundratals mail om dagen från atleter över hela världen. De hinner således alltså inte titta igenom precis alla mail de får, och därför är det svårt att bli upptäckt. När du går igenom en collegeagentur så har vi först gjort en utvärdering av dig och vart vi tror att du bör idrotta, vi skickar sedan ut specifika mail till coacher som vi vet tycker du är relevant. Coacherna vet om att agenturerna redan har gjort en bedömning, och öppnar således alltid våra mail och videos. Genom att gå igenom en collegeagentur så maximerar du alltså dina möjligheter.

Vi kommer även sköta förhandlingen av ditt stipendium vilket gör att du aldrig kommer att kunna bli lurad, vi är en kvalitetssäkring att du hamnar på skolan du ska hamna på med stipendiumet som just du förtjänar. Ifall du gör detta själv, så kommer coachen att märka det och ge dig det minimalt möjliga stipendium. Du kommer därför tjäna in vårt arvode multiplicerat många gånger genom att få ett stipendium som du förtjänar.

Vi kommer även att vara en stöttepelare under din process, det är oftast skönt att ha en person som har gått igenom precis vad du går igenom, och därför är vårt moraliska stöd även det viktigt. Har du hemlängtan efter två veckor i USA? Hör av dig! Det har vi alla haft, och vi finns här för att hjälpa just dig.

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse