Vad kostar vår Service?

Vad kostar det att få hjälp utav Athleticademix? Är det möjligt att delbetala? Och framförallt, varför behöver jag en agentur?

VAD KOSTAR VÅR SERVICE?

Att ta hjälp utav Athleticademix kostar 35 000 SEK. Detta är en kostnad som betalas i förskott, alltså inte när man väljer att åka till USA, utan när man börjar få hjälp. Varför är det så? In och läs detta blogginlägg för att förstå varför: ”Varför betalar man vår avgift i förväg?”

Du har möjlighet att delbetala vår avgift så länge som 36 månader, vi skräddarsyr efter ditt behov.

VAD KOSTAR VÅR SERVICE FÖR TRANSFERELEVER?

Är du en idrottare som idag är en del utav det amerikanska skolsystem och således tävlar på college? Då är avgiften desto mindre, att göra en transfer för en idrottare kräver mindre administrativt jobb och för den servicen kostar det 20 000 SEK.

Athleticademix

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN COLLEGEAGENTUR?

Coacher får hundratals mail om dagen från atleter över hela världen. De hinner således alltså inte titta igenom precis alla mail de får, och därför är det svårt att bli upptäckt. När du går igenom en collegeagentur så har vi först gjort en utvärdering av dig och vart vi tror att du bör idrotta, vi skickar sedan ut specifika mail till coacher som vi vet tycker du är relevant. Coacherna vet om att agenturerna redan har gjort en bedömning, och öppnar således alltid våra mail och videos. Genom att gå igenom en collegeagentur så maximerar du alltså dina möjligheter.

Vi kommer även sköta förhandlingen av ditt stipendium vilket gör att du aldrig kommer att kunna bli lurad, vi är en kvalitetssäkring att du hamnar på skolan du ska hamna på med stipendiet som just du förtjänar. Ifall du gör detta själv, så kommer coachen att märka det och ge dig det minimalt möjliga stipendium. Du kommer därför tjäna in vårt arvode multiplicerat många gånger genom att få ett stipendium som du förtjänar.

Vi kommer även att vara en stöttepelare under din process, det är oftast skönt att ha en person som har gått igenom precis vad du går igenom, och därför är vårt moraliska stöd även det viktigt. Har du hemlängtan efter två veckor i USA? Hör av dig! Det har vi alla haft, och vi finns här för att hjälpa just dig.

I det här blogginlägget skriver vi om vad du ska tänka på när du väljer collegeagentur: ”Att tänka på när du väljer din collegeagentur!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte