Vad kostar vår Service?

Vad kostar det att få hjälp utav Athleticademix? Är det möjligt att delbetala? Och framförallt, varför behöver jag en agentur?

VAD KOSTAR VÅR SERVICE?

Att ta hjälp utav Athleticademix kostar 30 000 SEK. Detta är en kostnad som betalas i förskott, alltså inte när man väljer att åka till USA, utan när man börjar få hjälp. Varför är det så? In och läs detta blogginlägg för att förstå varför: ”Varför betalar man vår avgift i förväg?”

Detta är en kostnad som inte är återbetalningsbar, väljer du att avbryta processen under en delbetalning, kommer vi dock inte att kräva in resterande summa.

Vid en eventuell avbetalning, tillkommer en administrativ avgift om 500 SEK per månad.

Räkneexempel på delbetalningar:
2 mån: 15 250 SEK per månad.
3 mån: 10 333 SEK per månad.
4 mån: 7 875 SEK per månad.
5 mån: 6 400 SEK per månad.
6 mån: 5 416 SEK per månad.

Ifall du skulle behöva längre tid än detta att betala Athleticademix, så hör av dig!

VAD KOSTAR VÅR SERVICE FÖR TRANSFERELEVER?

Är du en idrottare som idag är en del utav det amerikanska skolsystem och således tävlar på college? Då är avgiften halverad, att göra en transfer för en idrottare kräver mindre administrativt jobb och för den servicen kostar det 15 000 SEK.

Detta är en kostnad som inte är återbetalningsbar, väljer du att avbryta processen under en delbetalning, kommer vi dock inte att kräva in resterande summa.

Vid en eventuell avbetalning, tillkommer en administrativ avgift om 500 SEK per månad.

Räkneexempel på delbetalningar:
2 mån: 7 750 SEK per månad.
3 mån: 5 333 SEK per månad.

Athleticademix har lång erfarenhet av att hjälpa transferelever. För idrottare som har använt Athleticademix för sitt första år på college, så ingår detta i avgiften. Detta är således endast applicerbart till studenter som är i USA och vill ha en ny agentur i Athleticademix.

Athleticademix

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN COLLEGEAGENTUR?

Coacher får hundratals mail om dagen från atleter över hela världen. De hinner således alltså inte titta igenom precis alla mail de får, och därför är det svårt att bli upptäckt. När du går igenom en collegeagentur så har vi först gjort en utvärdering av dig och vart vi tror att du bör idrotta, vi skickar sedan ut specifika mail till coacher som vi vet tycker du är relevant. Coacherna vet om att agenturerna redan har gjort en bedömning, och öppnar således alltid våra mail och videos. Genom att gå igenom en collegeagentur så maximerar du alltså dina möjligheter.

Vi kommer även sköta förhandlingen av ditt stipendium vilket gör att du aldrig kommer att kunna bli lurad, vi är en kvalitetssäkring att du hamnar på skolan du ska hamna på med stipendiumet som just du förtjänar. Ifall du gör detta själv, så kommer coachen att märka det och ge dig det minimalt möjliga stipendium. Du kommer därför tjäna in vårt arvode multiplicerat många gånger genom att få ett stipendium som du förtjänar.

Vi kommer även att vara en stöttepelare under din process, det är oftast skönt att ha en person som har gått igenom precis vad du går igenom, och därför är vårt moraliska stöd även det viktigt. Har du hemlängtan efter två veckor i USA? Hör av dig! Det har vi alla haft, och vi finns här för att hjälpa just dig.

I det här blogginlägget skriver vi om vad du ska tänka på när du väljer collegeagentur: ”Att tänka på när du väljer din collegeagentur!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!