Jobba för Athleticademix

Är du intresserad att bli en del av vårt gäng? Då vill vi höra från dig!

Jobba för Athleticademix

Athleticademix är en collegeagentur som idag består av fem personer. Robin Hals, Andreas Agrell & Fanny Karlsson som har kontor i Västerås, Uppsala och Sollefteå samt David Fletcher & Daisy Simms som har kontor i London respektive Portsmouth i Storbritannien.

Företaget startades i juli, 2018 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Branschen vi verkar i är väldigt liten gentemot den stora, och läskiga affärsvärlden, så trots att vi är ”endast” fem personer i företaget så är vi idag en utav de större collegeagenturerna i Sverige.

Vad står vi för som arbetsgivare?

Som arbetsgivare strävar vi efter att våra medarbetare ska känna ett ägandeskap och ansvar gentemot företaget. Vi vill att man ska känna att företaget är deras eget, det är oftast då man presterar som bäst. Det gör vi genom att belöna våra medarbetare med delägarskap efter man har varit verksam x antal år i företaget.

Vi som arbetsgivare strävar efter att vara så omhändertagande som vi bara kan, våra medarbetares mående är vår absolut prioritet. En medarbetare som mår bra, är en medarbetare som gör ett bra jobb vilket leder till att våra kunder blir än mer nöjd.

På samma sätt som vi vill skapa en familjär känsla för vår kund, så vill vi skapa samma känsla i företaget. Vi vill att du som arbetar hos oss, hela tiden ska få chansen att utvecklas och vi vill alltid lyssna på dina idéer. När du utvecklas, så utvecklas företaget, vi lägger därför ner väldigt mycket tid på att kompetensutveckla våra medarbetare.

Athleticademix

Deltagande fotbollstjejer på vår showcase.

Vår vision

Vi har en vision om att bli ledande i både Sverige och Storbritannien när det gäller förmedling och rådgivning kring utbildning i USA. I dagsläget så arbetar vi endast med idrottare gentemot universitet i USA, men har ambitionen och drömmen om att jobba inom all typ av utbildning i alla åldrar mot USA.

Vad letar vi efter?

Vi letar efter dig som har stora ambitioner och drivs utav att få vara med i ett mindre företag och påverka vilket håll vi utvecklas. Du ska se fördelarna med att vara i ett mindre företag och drivas av att du kommer få ta ett stort ansvar redan från början.

Vi letar efter personer som vågar tänka utanför boxen, och som ser nya möjligheter istället för problem. Att ständigt sträva efter utveckling och se nya vägar till bättre resultat är a & o.

Det är viktigt att du drivs av det mänskliga i det här arbetet, för hos oss på Athleticademix så kommer människan och kunden först, och det är viktigt att du lockas av tanken att uppfylla andras drömmar. Vårt fokus kommer alltid vara varje individuell kund, kunden ska alltid känna sig som att det är den enda personen vi jobbar med. För att kunna erbjuda den känslan, så krävs det att du tycker det är kul att jobba med människor.

Vi letar främst efter personer som har en bakgrund inom andra idrotter än fotboll. Vi letar också efter personer som har jobbat inom utbildning i USA som inte är relaterade till idrott. Det är viktigt att påpeka att vi alltid vill anställa rätt personer, så om du är rätt person och har en bakgrund inom fotboll, så vill vi ändå att du hör av dig. 🙂

Det är av yttersta vikt att du själv har studerat i USA på universitetsnivå, för att på så sätt kunna dela med dig av dina egna erfarenheter gentemot kund.

Athleticademix

Robin Hals & Julia Edholm i Januari 2020.

Hur ansöker du?

Om du är intresserad av att arbeta för Athleticademix, så vill vi att du mailar robin@athleticademix.se . Vi är inte ute efter en traditionell ansökan där du skickar oss ditt CV och säger att du är intresserad av jobbet.

Vi vill att du i ditt mail att du kortfattat presenterar dig och redogör oss för din bakgrund. Men det vi vill att du lägger främsta vikt vid i mailet är att du skriver:

Genom att höra dina motivationsfaktorer samt vilka utvecklingsmöjligheter du ser i företaget med dig ombord, så får vi en bra uppfattning om vem du är som person.

Tack!

Tack för att ni är intresserade av att jobba på Athleticademix! Det betyder otroligt mycket för hela vår grupp att det finns fler som vill vara med och bidra. Det är med största ödmjukhet och tacksamhet som vi tar emot ansökningar och alla som ansöker kan förvänta sig ett personligt svar och redogörande kring just dennes ansökan. Lägger du ner tid på att ansöka ett jobb hos oss, så kommer vi lägga ner tid på dig. Tack igen!

// TEAM ATHLETICADEMIX

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte