Showcase för Tjejer

Athleticademix har under ett års tid anordnat två stycken showcases, och mer kommer! In och läs nedan för en summering av de events som varit.

Athleticademix höll den 16:e April, 2019 en showcase för tjejer, därmed den andra i ordningen för företaget!

Vår första showcase, som ni kan också läsa om nedan, blev en total succé! Därför tog man beslutet om att dubblera antal platser och därmed erbjuda 26 stycken platser till detta event.

De 26 deltagarna delades upp i ett Athleticademix Vit och ett Athleticademix Svart för att mötas i en träningsmatchLinköping Arena, matchen vanns utav Team Vit med 5 mål mot 1!

Showcasen var till för både kunder till Athleticademix och även till spelare som var nyfikna på att utforska sina möjligheter om att få stipendium på college. En showcase är ett perfekt tillfälle att träffa oss på Athleticademix, och även en bra möjlighet att få ytterligare information om college.

Du kan också förbereda dig innan eventet genom läsa på hur det är att spela fotboll på college.

COACHER PÅ PLATS I LINKÖPING:

Inbjudna till showcasen  i Linköping var två stycken svenska college coacher, med andra ord två coacher som har bra koll på både den svenska och amerikanska fotbollen. Den första coachen att presenteras var Magnus Nilerud som ansvarar för University of Bridgeport i NCAA D2, dessutom en division som hans Bridgeport vann under året, och är alltså 2018 års National Champion. Magnus fick dock slänga in handduken med kort frånvaro på grund av sjukdom.

Andra coachen vi presenterade varLars Anderson som är ansvarig för University of North Carolina, Pembroke, ett lag som spelar i NCAA D2. UNC Pembroke är likaså ett starkt lag i divisionen och är rankade som #47.

SKOLOR VIA LIVESTREAM:

Via livestream så följde över 100 skolor vår match via Athleticademix facebook.


Showcase för tjejer

De 16 deltagarna i December, 2018.

FÖRSTA EVENTET – DECEMBER, 2018

Lördagen den 8 december, 2018, var det dags för showcase, en showcase som dessutom var Athleticademix första showcase för tjejer!

Det fanns 16 antal platser på denna showcase. Dessa 16 spelare fick alltså chansen att representera Athleticademix i en träningsmatch mot IFK Norrköping. Matchen var väldigt välspelad och Athleticademix klienter spelade 1-1 mot IFK Norrköping framför flertalet amerikanska coacher. En otroligt stark prestation särskilt sedan tjejerna ifrån Athleticademix aldrig någonsin träffat varandra innan.

Avslutningsvis, alla coacherna som var närvarande i eventet var intresserade av en spelare eller flera. Vilken succé!

Ta första steget

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse