Showcase för tjejer

Athleticademix har sedan starten juli, 2018, anordnat 3 stycken showcases. Varav den senaste i december, 2019, en showcase som besöktes av 20 stycken amerikanska coacher. Nu är nästa event spikat, och det kommer att anordnas den 3:e juli.

NÄSTA EVENT – JULI, 2020

Vår fjärde showcase för tjejer kommer att gå av stapeln fredagen den 3:e juli. Eventet kommer att hållas på Linköping Arena som idag mer eller mindre kan kallas Athleticademix hemmaplan då alla våra events har varit på denna arena, en arena som osar klass!

Athleticademix har snabbt blivit en maktfaktor inom tjejfotbollen och eventet som hölls i december var det eventet med överlägset mest coacher och intresse under 2019. Något vi är extremt tacksamma för!

Att delta på en showcase kan du göra om du redan är kund hos Athleticademix, eller om du är nyfiken på college och vill ha mer information om college samt få en utvärdering utav oss kring vad du har för möjligheter kring stipendium. Läs här för att läsa mer om varför du ska delta i en showcase!

Under dagen kommer du att få en föreläsning av Team Athleticademix, få din snabbhet, spänst och agilitet mätt utav proffs, samt få spela en uppvisningsmatch framför coacher som är på plats i Linköping eller följer vår livestream.

Viktigt att poängtera är att hela familjen är välkommen till eventet. Vi kommer under dagen att bjuda på lunch till alla deltagare och deras sällskap samt även bistå med kaffe och fika under matchen till föräldrar eller andra supporters på plats under dagen. Alla är välkomna på showcasen, the more the merrier!

För vilka åldrar? Tjejer födda 01, 02 & 03.
Hur många platser finns det? 4 stycken målvakter och 30 stycken utespelare.
Vad kostar det? 499 kronor för de som är en del av Athleticademix redan & 999 kronor för de som inte ännu är en del av oss!

Vilka coacher är anmälda?

Vi uppdaterar dagligen på denna länk kring vilka skolor som har skrivit upp sig för att få möjlighet att se showcasen.

Schema för dagen

11.45 – 12.00 – Registrering
12.00 – 13.00 – Föreläsning om college
13.00 – 13.15 – Ombyte till våra matchställ
13.15 – 14.30 – Sports Performance Tester
14.30 – 15.00 – Matchuppvärmning
15.00 – 17.00 – Match mellan Team White vs. Team Black
17.00 – Avslutande mingel

ANMÄLAN TILL SHOWCASEN GÖRS GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET NEDAN.

Anmälan till Showcase för tjejer - Juli, 2020

Anmälan till Showcase för tjejer - Juli, 2020


SHOWCASE FÖR TJEJER

SHOWCASE FÖR TJEJER – DECEMBER, 2019

I December var vi framme vid vårt tredje event! I och med att vi under tidens gång även adderat ett kontor i London som hjälper både brittiska och danska tjejer, så passade vi på att göra våra event ihop. På fredagen den 6:e december, hade vi därför vår Skandinaviska Showcase för tjejer i Linköping för att sedan resa över och på söndagen den 8:e december hålla vår United Kingdom Showcase i London. Det gjorde att vi i Sverige fick dit hela 20(!) amerikanska coacher, störst i Sverige!

Matchen var välspelad, och slutade 2-2, ett drömresultat för oss på Athleticademix! Ambitionen med dessa matcher är att båda lagen håller en jämna nivå och att det ska vara en tuff batalj. På plats var 31 stycken deltagare, varav 12 stycken redan är kunder hos Athleticademix och var där för att visa upp sig. De resterande 19 spelarna var där för att få mer information och utvärdera sina möjligheter om att eventuellt åka till college.

Vilka skolor var på plats?

14 skolor ifrån NCAA D1
Kansas State University, University of Kentucky, University of Dayton, St John’s University, University of Colorado, Boulder, Hofstra University, Central Michigan University, University of Texas at Rio Grande Valley, University of Arkansas at Little Rock, Appalachian State University, Wofford College, Southeastern Louisiana University, Stetson University, University of Akron.

7 stycken skolor ifrån NCAA D2
Franklin Pierce University, University of Bridgeport, University of Charleston, West Virginia, Ursuline College, Minot State University, Lubbock Christian University.

Video från eventet

Se hela matchen här!

Lista på tjejer som var med, och som bestämt sig för college:

 1. Kajsa Pruner – IFK Värnamo
 2. Ebba Elweroth – Eskilsminnes IF
 3. Alicia Hansson – IS Halmia
 4. Matilda Melin – Själevads IK
 5. Clara Lindberg – Själevads IK
 6. Hedda Isaksson – Upsala IF
 7. Ella Backman – Ope IF
 8. Magda Aspholm – IFK Östersund
 9. Pernilla Westergren– Umeå IK
 10. Elin Persson – Borgeby FK
 11. Tilde Sandberg – Karlskrona FF
 12. Vendela Andersson – Valbo FF
 13. Vanessa Eklund – Hertzöga BK
 14. Malin Andersson – Halmstads BK
 15. Moa Zackrisson – Eskilstuna United
 16. Alicia Holmberg – Selånger FK
 17. Izabelle Ohlsson – Norrstrands IF
 18. Cecilie Pedersen – HB Köge i Danmark
 19. Sandra Pedersen – HB Köge i Danmark

Athleticademix

SHOWCASE FÖR TJEJER – APRIL, 2019

Efter det lyckade första eventet, så bestämde sig Athleticademix för att utöka platserna till dubbelt så många! Som ni kan läsa om nedan, så hade vi endast ett lag svart i föregående event, och till eventet i April beslutade vi oss för att utöka till ett ytterligare lag. Det innebar att vi spelade en match mellan Athleticademix Vit mot Athleticademix Svart!

Matchen var en väldigt välspelad match, där lag vit gick segrande! Matchen bjöd på många delikatesser och många leenden. När dagen infann sig, så var endast 3 stycken utav de 26 deltagarna kunder hos Athleticademix. Dessa tre spelare hade alltså redan då bestämt sig för college, och var där för att visa upp sig för coacherna. Resterande av tjejerna var under dagen där för att utvärdera deras möjligheter ytterligare.

LIVESTREAM

I och med att eventet hölls mitt under brinnande försäsong i USA, så hade många coacher problem att ta flyget över till Linköping. En tapper coach, Lars Andersson från UNC Pembroke, var på plats, och resterande skolor följde matchen via livestream. Enligt vår statistik så följde över 200 skolor vår stream, och vi blev fullständigt bombarderade av e-mail efter eventet med skolor som gillade vad de såg och ville komma i kontakt med våra tjejer.

Video från eventet

Se hela matchen här!

Lista på tjejer som var med, och som bestämt sig för college:

 1. Alicia Hansson – IS Halmia
 2. Matilda Johansson – Kopparbergs Göteborg FC
 3. Frida Kokk – Djurgårdens IF
 4. Nova Schmiedtke – Brommapojkarna
 5. Isabelle Presljic – Eskilsminnes IF
 6. Felicia Bång Larsson – Tyresö FF
 7. Amanda Baric – FC Rosengård
 8. Julia Wirsén – Rödsle BK
 9. Kajsa Pruner – IFK Värnamo

Athleticademix

VÅRT FÖRSTA EVENT NÅGONSIN – DECEMBER, 2018

Lördagen den 8 december, 2018, var det dags för showcase, en showcase som dessutom var Athleticademix första showcase för tjejer!

Det fanns 16 antal platser på denna showcase. Dessa 16 spelare fick alltså chansen att representera Athleticademix i en träningsmatch mot IFK Norrköping. Matchen var väldigt välspelad och Athleticademix klienter spelade 1-1 mot IFK Norrköping framför flertalet amerikanska coacher. En otroligt stark prestation särskilt sedan tjejerna ifrån Athleticademix aldrig någonsin träffat varandra innan.

Vilka skolor var på plats?

7 skolor ifrån NCAA D1
Creighton University, University of Massachussetts Lowell, Kansas State University, University of Colorado Boulder, Oakland University, University of Northern Iowa, University of Tennessee at Martin

1 skola ifrån NCAA D2
Southern New Hampshire University.

Avslutningsvis, alla coacherna som var närvarande i eventet var intresserade av en spelare eller flera. Vilken succé!

Video från eventet

Se hela matchen här!

Lista på tjejer som var med, och som sedan tog beslutet att åka till college i augusti, 2019:

 1. Ebba Costow – IK Uppsala
 2. Julia Edholm – Boo FF
 3. Elin Berggren – Mallbackens IF Sunne
 4. Sanna Widström – Hertzöga BK
 5. Karin Winka – Kvarnsvedens IK
 6. Linn Wiktorsson – Lindö FF
 7. Johanna Altheden – Furulunds IK
 8. Ylwa Thörnberg – Domsjö IF
 9. Jenny Stadin – Kvarnsvedens IK
 10. Emelie Moberg – QBIK

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!