Nyhetsbloggen

Varför ska du delta i en showcase?

Athleticademix – Showcases

Vi på Athleticademix, har snabbt etablerat oss som ett företag som erbjuder kvalitativa showcases. Anledningen? Vi har fått lyxen att visa upp grymma spelare! Genom att få vi fått lyxen att så duktiga spelare har velat vara med på våra events, så har det blivit lättare att locka fina skolor att titta på våra showcases.

Om två veckor, så går vår andra showcase för killar av stapeln, och vi har i skrivande stund hela 56 stycken skolor som kommer att följa vår livestream. Vilka de är? KLICKA HÄR.

Två dagar senare, så anordnar vi sedan vår fjärde showcase för tjejer. Vi är inte typen av företag som har behov av att skriva att vi är störst, bäst och vackrast. Men, våra showcases för tjejer har de senaste två åren varit de i särklass med högst kvalité på spelare och coacher på plats. I december hade vi 21 skolor på plats i Linköping, och på kommande showcase har vi just nu 83 stycken skolor uppskrivna för att följa streamen. Vilka de är? KLICKA HÄR.

När du surfar in på länkarna för båda showcases, så kan du scrolla ner för att hitta vilka spelare som tidigare varit med, och även se matcherna igen!

Showcase Athleticademix

Varför ska du delta i en showcase?

Nog om oss! Varför ska du delta i en showcase? För oss som arbetar i branschen, så är det självklart vad en showcase är och varför du ska vara med. Men jag tror att vi ibland glömmer bort hur okänt uttrycket showcase kan vara för allmänheten!

För att summera, det finns ingen anledning till att inte vara med på en showcase. När du genomgår en collegeprocess, så ska du göra allt du kan för att optimera din profil. Du ska plugga hårt för att få höga resultat på SAT & TOEFL, du ska plugga hårt för att få så bra betyg i gymnasiet som möjligt. Du ska även jobba så hårt du kan för att få fram bästa möjliga video!

Att vara med på en showcase, kan öppna nya dörrar för dig! En ny öppen dörr för dig, är bra! För det innebär att du får fler alternativ och intresserade skolor. Genom att vara med på en showcase, så kommer du få mer video när du spelar fotboll att lägga till din redan skapade highlight. Men du kan också få intressen direkt på plats! Vilket är otroligt bra. Ju mer intressen du får, desto mer får du välja mellan när du sedan ska göra ditt val.

Så för dig som har bestämt dig för att satsa mot college, så finns det inte en enda anledning till att inte vara med! Även vid en dålig prestation, så har du inte förstört någonting, utan det finns alltid klipp ur en match att klippa ur och lägga till din highlight.

Sports Performance Testing

Sports Performance Testing

Via vår samarbetspartner Rehab 2 Performance, så har vi även på våra showcases något som kallas Sports Performance Testing. Det här är inget fystest eller något som är fysiskt krävande! Utan det är en mätning av din snabbhet, spänst och agilitet! Varför gör vi då det här? Jo, för att än en gång ge dig en edge gentemot alla andra i världen!

Genom att vara med på en showcase så får du siffror på din fysiska förmåga. När vi sedan marknadsför dig till skolor, så kanske de väljer mellan dig och en annan spelare. Den andra spelaren ser snabb ut, men det är osäkert på om den bara möter långsamma spelare eller om den faktiskt är snabb. Sedan dyker du upp! Inga frågetecken alls, utan det finns data på hur snabb du är, du är en mer säker rekrytering.

Genom att radera så många frågetecken som möjligt, så blir du mer attraktiv för en tränare. De vill veta vad det är de får in, och det hjälper Sports Performance Testing till med!

Sports Performance Testing

Måste jag ha bestämt mig för college för att vara med?

Nej! En showcase är till för både de som redan har bestämt sig, samt de som är nyfikna! Det är bra för alla att vara med på en showcase! Är du fortsatt osäker, så får du ännu en tydligare bild av hur college fungerar då vi föreläser under dagen. Vi kan även ge dig en mer precis förväntan på stipendium, då vi får chansen att se dig spela, och vi båda får chansen att träffa varandra. Något som inte ska underskattas!

Väldigt många av våra spelare, har börjat med att vara med på en showcase för att sedan bestämma sig för att satsa mot college. En lista på de, kan du hitta i informationen om showcases länkade högst upp.

Du har även chansen att få en kickstart genom att eventuellt redan ha skolor intresserade innan du ens satt igång! Viktigt att tänka på dock är att när vi väl kommer igång, så kommer du få ännu fler intressen! Men du har fått lite av en tjuvstart.

Varför ska du delta i en showcase?

Du har inget att förlora!

Hela den här processen, handlar om att göra alla uppgifter helhjärtat. Lägger du ner ett hårt jobb med att vara med på showcases, plugga hårt till prov och betyg. Så kommer vi komma fram till ett otroligt resultat! Alla våra grymma tjejer och killar som du kan läsa om på våra idrottare, har alla jobbat stenhårt! Ser du någon idrottare som är på din drömskola? Jag kan lova att den idrottaren är där för att den var med på showcases, pluggade hårt och gjorde allt den kunde för att tränaren skulle välja just den.

Så är du nyfiken på college, anmäl dig till showcasen! Du har absolut ingenting att förlora.

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte