Showcase för killar

Det är dags för grabbarna på Athleticademix att visa vad de går för! Efter ett år av showcases endast för tjejer, så öppnar man äntligen upp dörren för killar och ger de chansen att visa upp sig för coacher.

Anmälan till Showcase för killar - December, 2019

Anmälan till Showcase för killar - December, 2019

 

Information

Dags för debut! Athleticademix kommer i år att anordna en showcase för killar, något som blir företagets första i ordningen. Båda grundarna David och Robin har erfarenhet av att ordna showcase för killar i annan kostym, så detta är inget nytt!

Onsdagen den 4:e december är det dags! Vi kommer att ha plats för 32 stycken killar och platserna bekräftas löpande. Det finns alltså ingen sista anmälningsdag, utan platserna fylls först till kvarn.

Är man redan kund hos Athleticademix så har man förtur till eventet, det vill säga att en kund hos Athleticademix kommer alltid att få spela showcase ifall intresse finns.

Varför går man på showcase?

Det finns egentligen två tydliga syften med att vara med på en showcase. Att lära sig mer om college och utforska sina möjligheter till att göra det, eller komma dit för att visa upp sina kunskaper för coacher. Du behöver inte ha bestämt dig för att sikta mot college när du deltar på eventet, och du binder dig inte heller till något genom att vara med!

Eventet är till för att ge er mer kött på benen, samt ge er chansen att träffa Team Athleticademix. Ni hör ju, ni kan bara vinna!

Schema för dagen:

12.30 – 13.30 – Registrering samt föreläsning om college.
13.30 – 14.00 – Ombyte till våra vassa Athleticademix matchställ.
14.00 – 15.00 – Sports Performance Testing
15.00 – 16.45 – Match!
16.45 – 17.30 – Samling och mingel med coacher i VIP-loge.
17.30 – Dusch och hemfärd!

Vart är showcasen?

Showcasen hålls som föregående gånger på Linköping Arena som också är hemmaplan för Linköpings FC. Arenan finner ni på adressen Kallerstads Allé 1A, 582 78 Linköping.

Vad kostar det att vara med?

Avgiften för att vara med på vår showcase är 499 kronor.

Vi kommer att tillgodose dig med mat under vår föreläsning, så du är fylld med energi till matchen. Vi lånar även ut våra matchställ som är i Nike(strumpor, shorts och matchtröja) under dagen, så att du kan representera Athleticademix med stil!

När matchen sedan börjar, så tar vi med din familj upp till VIP-logerna, så att de kan njuta av god mat inomhus medan de kollar på när ni spelar.

Vilka åldrar?

Eventet är till för killar födda 2000, 2001 och 2002, och vi kommer att marknadsföra detta i hela Skandinavien!

Vilka skolor har bekräftat att de kommer?

Denna lista uppdateras löpande:

Missouri State University – NCAA D1
Nova Southeastern University – NCAA D2
Simon Fraser University – NCAA D2
North Park University – NCAA D3

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse