Showcase för killar

Athleticademix är en av få agenturer som erbjuder en kvalitativ showcase för både killar och tjejer. På killsidan har vi anordnat två events det senaste året med 49 stycken deltagare totalt.

Showcase för killar

Tredje upplagan av vår Showcase – Onsdagen den 18:e november

Så var det dags igen! Athleticademix vintershowcase är nu spikat och anmälan är öppen. I och med nuvarande omständigheter, så är det fortfarande oklart huruvida coacher kommer att kunna resa till Sverige för att titta på eventet live. Därför kommer vi att livesända eventet för att ge dig som fotbollsspelare maximal exponering!

Vad är en showcase? Se nedanstående video med vår grundare Robin Hals för att få en tydligare bild!

Att delta på en showcase kan du göra om du redan är kund hos Athleticademix, eller om du är nyfiken på college och vill ha mer information om college samt få en utvärdering utav oss kring vad du har för möjligheter kring stipendium. Läs här för att läsa mer om varför du ska delta i en showcase!

För att få en känsla kring vad för typ av spelare vi har haft på tidigare showcases så kan du scrolla ner för att hitta information om deltagarna som bestämt sig för college men även en videolänk för att kunna titta på matcherna.

SCHEMA FÖR DAGEN

Dagen börjar vid 11.45 då registrering utav anmälda spelare börjar. Vi kommer alla samlas i Linköping Arena och dess pressrum, vilket kommer vara vår samlingsplats för hela dagen. Vid registrering blir varje spelare serverad lunch för att äta under den kommande timmen.

Vid 12.00 så föreläser vår grundare Robin Hals en 45-60 minuters lång introduktion om hur fotboll på college fungerar.

Efter föreläsningen vid 13.00 så tilldelas spelarna Athleticademix matchställ bestående av shorts, strumpor och matchtröja. Spelarna förväntas själva ha med sig fotbollsskor, benskydd, vattenflaska och egen träningsoverall.

Spelarna förväntas sedan vara ombytta och klara vid 13.30 då vårt Sports Performance Testing gäng ifrån Rehab 2 Performance kommer att vara förberedda på planen inne på arenan.

I en timma mellan 13.30 – 14.30 kommer Rehab 2 Performance sedan att mäta varje spelares snabbhet, spänst och agilitet i tre olika tester. Dessa siffror används sedan till spelarnas fördel när man marknadsför de till skolor i USA. Testerna man gör är en 40 yard dash, Pro Agility Shuttle 5-10-5 & en Vertical Jump.

Sedan får spelarna ledda av våra coacher för dagen 30 minuters uppvärmning inför matchen, uppvärmningen hålls mellan 14.30 – 15.00.

Main event! Dags för den livesända matchen, vi kommer att spela 3×30 minuter och matchen förväntas spela mellan 15.00 – 17.00.

Efter matchen samlas vi på mittplanen för några avslutande ord, och sedan är det dags för hemfärd. Man sätter sedan upp individuella möten tillsammans med Athleticademix i veckan efter showcasen för att gå igenom vilka skolor som är intresserad och varje spelares individuella förutsättningar för att åka till college.

NYCKELINFO

Åldrar – Showcasen riktar sig till killar födda 2003, 2002 & 2001.

Kostnad – För kunder till Athleticademix kostar eventet 699 kronor, medan det för icke-kunder kostar 1 199 kronor.

Plats – Showcasen hålls på Linköping Arena, hemmaplan för Linköpings FC i Damallsvenskan och FC Linköping City i Division 1.

Anmälan – Anmälan görs i formuläret här nedan. Du får sedan en återkoppling om huruvida du är antagen till showcasen eller inte, betalning till showcasen krävs för att bekräfta din plats.

Anmälan till Showcase för killar - November, 2020

Anmälan till Showcase för killar - November, 2020

 


Showcase för killar

Startuppställningen bland våra killar som var med på vår showcase!

SHOWCASE FÖR KILLAR – JULI, 2020

I juli så var det dags igen för vårt andra event på två år. På grund av COVID-19 så tvingade vi göra en webbversion av showcasen, men efter omständigheterna är vi supernöjda! Föräldrar fick lunch och fika på ett café i stan, medan man följde eventet via länk. Samma sak gällde de amerikanska skolorna som satt och följde eventet live via vår facebook, vi hade över 150 skolor som tittade på vårt event.

Matchen var välspelad, och slutade 4-1 till det vita laget. På plats var 24 stycken deltagare, varav vissa redan är kunder hos Athleticademix och var där för att visa upp sig. De resterande spelarna var där för att få mer information och utvärdera sina möjligheter om att eventuellt åka till college.

Video från eventet

Se hela matchen här!

Lista på killar som var med, och som bestämt sig för college:

 1. Axel Green – Landskrona BOIS
 2. Axel Grahn – LB07
 3. Erik Hjertsson – LB07
 4. Rocco Wallin – IK Frej
 5. Dennis Hamzic – Huddinge IF
 6. Isac Esfandyari – Torns IF
 7. Oskar Rydberg – IK Frej
 8. Axel Engren – GIF Sundsvall
 9. Johannes Chammas – Huddinge IF

SHOWCASE FÖR KILLAR

SHOWCASE FÖR KILLAR – DECEMBER 2019

Och så var debuten gjord! På plats i Linköping var 25 killar ifrån Sandviken i Norr, Trelleborg i Söder och så långt som Århus Danmark i väster. Alla med ambitionen om att lära sig mer om college och visa upp sig för collegecoacher.

Det var en välspelad match, med många fina aktioner från grabbarna. Lag Vit drog det längsta strået och tog hem matchen, och blev därmed de första vinnarna i vår showcase. Utav de 25 stycken spelarna, var 6 stycken redan befintliga kunder och resterande 19 var spelare som var nyfikna på att höra mer om college och visa upp sig.

Vilka skolor var på plats? Seton Hall University, Nova Southeastern University, Simon Fraser University & North Park University.

Video från eventet

Se hela matchen här! 

Lista på killar som var med, och som bestämt sig för college:

 1. Alex Andersson – Helsingborgs IF
 2. Theo Hardenby Öhrwall – Landskrona BOIS
 3. August Jönsson – Veberöds AIF
 4. William Månström – IFK Östersund
 5. Alfred Bergström – IFK Falköping
 6. Alex Ljusberg – Sundbybergs IK
 7. Isak Strandh – Högaborgs BK
 8. Dennis Hamzic – Huddinge IF
 9. Erik Hjertsson -LB07
 10. Axel Grahn – LB07
 11. Rocco Wallin – IK Frej
 12. Magnus Manscher – IF Lyseng (Danmark)
 13. Isac Esfandyari – Torns IF

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!