Showcase för killar

Athleticademix är en av få agenturer som erbjuder en kvalitativ showcase för både killar och tjejer. På killsidan har vi anordnat två events det senaste året med 49 stycken deltagare totalt.

Showcase för killar

Athleticademix är en av få agenturer i Sverige som erbjuder showcases för både killar och tjejer! En vintershowcase var planerad, men är nu inställd på grund av nya restriktioner från SVFF.

Vad är en showcase? Se nedanstående video med vår grundare Robin Hals för att få en tydligare bild!

Att delta på en showcase kan du göra om du redan är kund hos Athleticademix, eller om du är nyfiken på college och vill ha mer information om college samt få en utvärdering utav oss kring vad du har för möjligheter kring stipendium. Läs här för att läsa mer om varför du ska delta i en showcase!

För att få en känsla kring vad för typ av spelare vi har haft på tidigare showcases så kan du scrolla ner för att hitta information om deltagarna som bestämt sig för college men även en videolänk för att kunna titta på matcherna.


Showcase för killar

Startuppställningen bland våra killar som var med på vår showcase!

SHOWCASE FÖR KILLAR – JULI, 2020

I juli så var det dags igen för vårt andra event på två år. På grund av COVID-19 så tvingade vi göra en webbversion av showcasen, men efter omständigheterna är vi supernöjda! Föräldrar fick lunch och fika på ett café i stan, medan man följde eventet via länk. Samma sak gällde de amerikanska skolorna som satt och följde eventet live via vår facebook, vi hade över 150 skolor som tittade på vårt event.

Matchen var välspelad, och slutade 4-1 till det vita laget. På plats var 24 stycken deltagare, varav vissa redan är kunder hos Athleticademix och var där för att visa upp sig. De resterande spelarna var där för att få mer information och utvärdera sina möjligheter om att eventuellt åka till college.

Video från eventet

Se hela matchen här!

Lista på killar som var med, och som bestämt sig för college:

 1. Axel Green – Landskrona BOIS
 2. Axel Grahn – LB07
 3. Erik Hjertsson – LB07
 4. Rocco Wallin – IK Frej
 5. Dennis Hamzic – Huddinge IF
 6. Isac Esfandyari – Torns IF
 7. Oskar Rydberg – IK Frej
 8. Axel Engren – GIF Sundsvall
 9. Johannes Chammas – Huddinge IF
 10. Victor San José – IK Sirius

SHOWCASE FÖR KILLAR

SHOWCASE FÖR KILLAR – DECEMBER 2019

Och så var debuten gjord! På plats i Linköping var 25 killar ifrån Sandviken i Norr, Trelleborg i Söder och så långt som Århus Danmark i väster. Alla med ambitionen om att lära sig mer om college och visa upp sig för collegecoacher.

Det var en välspelad match, med många fina aktioner från grabbarna. Lag Vit drog det längsta strået och tog hem matchen, och blev därmed de första vinnarna i vår showcase. Utav de 25 stycken spelarna, var 6 stycken redan befintliga kunder och resterande 19 var spelare som var nyfikna på att höra mer om college och visa upp sig.

Vilka skolor var på plats? Seton Hall University, Nova Southeastern University, Simon Fraser University & North Park University.

Video från eventet

Se hela matchen här! 

Lista på killar som var med, och som bestämt sig för college:

 1. Alex Andersson – Helsingborgs IF
 2. Theo Hardenby Öhrwall – Landskrona BOIS
 3. August Jönsson – Veberöds AIF
 4. William Månström – IFK Östersund
 5. Alfred Bergström – IFK Falköping
 6. Alex Ljusberg – Sundbybergs IK
 7. Isak Strandh – Högaborgs BK
 8. Dennis Hamzic – Huddinge IF
 9. Erik Hjertsson -LB07
 10. Axel Grahn – LB07
 11. Rocco Wallin – IK Frej
 12. Magnus Manscher – IF Lyseng (Danmark)
 13. Isac Esfandyari – Torns IF

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!