Karin Winka

kaarinwiinka
Starttermin

HT 2019

Position

Yttermittfältare

Svensk klubb

Sandvikens IF

Gymnasium

Hagströmska Gymnasiet

Examensår

Juni 2019

Från Falun till Statesboro, Georgia

Karin Winka är en yttermittfältare som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2019. Karin har en imponerande bakgrund och har de senaste åren tillhört Kvarnsvedens IK, i Kvarnsvedens IK har hon varvat spel i F19-allsvenskan med spel i seniorlaget i Elitettan, en serie hon har gjort 20 framträdanden i. Under vintern 2018 medan hon utforskade sina möjligheter på college, så valde hon dessutom att göra en övergång till storsatsande Sandvikens IF som spelar i Divison 1. Karin har även varit kallad till landslagsläger, dock utan att göra en landskamp.

Karin skrev under vintern på för Georgia Southern University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Sun Belt Conference. När säsongen 2018 var slutspelad så var fotbollslaget rankat som nummer 297 av 335 lag som tävlar i NCAA D1.

Georgia Southern University ligger i staden Statesboro i Georgia, en stad som är cirka 50 minuter ifrån den amerikanska kusten och den historiska staden Savannah. Skolan har cirka 18 000 elever och skolans populäraste inriktning är Business Marketing.

Karins recension utav Athleticademix:

”Utan Robins engagemang och hjälp hade jag aldrig haft ett helt college äventyr framför mig! Han verkligen brinner för det han gör, vilket gör att att processen blivit enklare och mer motiverande! Det har varit en lång process och mycket nytt men med Robins hjälp och stöttning har man tagit sig igenom det! Robin är en väldigt omtänksam, godhjärtad och driven människa som verkligen bryr sig om alla han hjäper och vill att vi ska lyckas och hamna på ett bra ställe, vilket har varit otroligt viktigt för mig för att känna trygghet och förtroende. Så tack Robin, & athleticademix för allt!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse