Karin Winka

kaarinwiinka
Starttermin

2019

Position

Mittfältare

Svensk klubb

Sandvikens IF

Gymnasium

Hagströmska Gymnasiet

Examensår

Juni 2019

Från Falun till Statesboro, Georgia.

Om Karin, innan hennes collegeäventyr.

Karin Winka är en yttermittfältare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Karin har en imponerande bakgrund och har de senaste åren tillhört Kvarnsvedens IK. I Kvarnsvedens IK har hon varvat spel i F19-allsvenskan med spel i seniorlaget i Elitettan. En serie hon har gjort 20 framträdanden i.

Under vintern 2018 medan hon utforskade sina möjligheter på college, så valde hon dessutom att göra en övergång till storsatsande Sandvikens IF som spelar i Divison 1. Karin har även varit kallad till landslagsläger, dock utan att göra en landskamp.

Information om universitetet, Georgia Southern University.

Karin skrev sedermera på för Georgia Southern University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Sun Belt Conference.

Georgia Southern University ligger i staden Statesboro i Georgia, en stad som är cirka 50 minuter ifrån den amerikanska kusten och den historiska staden Savannah. Skolan har cirka 18 000 elever och skolans populäraste inriktning är Business Marketing.

Hur har det gått för Karin på Georgia Southern?

Freshman Season: Karin hade en stark debutsäsong och spelade 13 av 18 matcher möjliga och bidrog med 2 mål och 1 assist. Georgia Southern vann 6, spelade oavgjort 1 och förlorade 11 matcher.

Karins tankar om att jobba med Athleticademix:

”Utan Robins engagemang och hjälp hade jag aldrig haft ett helt college äventyr framför mig! Han verkligen brinner för det han gör, vilket gör att att processen blivit enklare och mer motiverande! Det har varit en lång process och mycket nytt men med Robins hjälp och stöttning har man tagit sig igenom det! Robin är en väldigt omtänksam, godhjärtad och driven människa som verkligen bryr sig om alla han hjäper och vill att vi ska lyckas och hamna på ett bra ställe, vilket har varit otroligt viktigt för mig för att känna trygghet och förtroende. Så tack Robin, & athleticademix för allt!”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!