Moa Zackrisson

moazakrisson
Starttermin

2021

Position

Målvakt

Svensk Klubb

Eskilstuna United

Gymnasium

Grillska Gymnasiet, Örebro

Examensår

Juni 2021

”När jag bestämde mig för att åka på college var Robin och Athleticademix det självklara valet för mig. Att åka på college är ett stort beslut och när processen väl börjat är det mycket att ha koll på. Men från första gången jag träffade Robin har jag alltid känt mig sedd och som att jag är en prioritering.

Robin får en verkligen att känna att man är viktig och som att inga frågor är för dumma. Det har varit en stor lättnad att man alltid kan höra av sig till Robin vad det än är och få ett snabbt och bra svar. Athleticademix är en mycket bra agentur om man vill åka till college och jag berättar stolt för andra att jag är en del av den agenturen. Robin gör processen väldigt enkel att ta sig igenom och det är aldrig några frågor som han inte kan hjälpa till med.

Vill man ha en collegeagentur som hjälper en igenom processen smidigt och samtidigt känna sig sedd och viktig, är Athleticademix den perfekta agenturen! Tack Robin för allt!!! Utan din hjälp och förmåga att få alla att känna sig sedda hade denna process och dröm varit omöjlig för mig!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte