Alexandra Blom

alexandrablom99
Starttermin

HT 2019

Position

Målvakt

Svensk klubb

Rävåsens IK Karlskoga

Gymnasium

Möckelngymnasiet

Examensår

Juni 2018

Från Degerfors till Harrisonburg, Virginia.

Alexandra Blom är en målvakt som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2019. Under 2018 så var Alexandra en del utav Rävåsens IK Karlskoga som spelade i Division 1, Norra Götaland, Alexandra har ett otroligt imponerande facit trots sin ringa ålder. Hon har redan gjort 66 matcher på division ett nivå samt även varit kallad till landslagsläger, dock utan att göra en landskamp.

Alexandra skrev under vintern på för James Madison University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Colonial Athletic Association. När säsongen 2018 var slutspelad så var fotbollslaget rankat som nummer 93 utav 335 lag som tävlar i NCAA D1.

James Madison University ligger i staden Harrisonburg, Virginia. Skolan ligger 2 timmar ifrån städerna Washington och Richmond, och staden Harrisonburg själv har cirka 50 000 invånare. Skolan har cirka 20 000 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Alexandras recension utav Athleticademix:

”Jag är hur nöjd som helst med Robin och athleticademix och jag vill starkt rekommendera honom och hans företag! Robin har varit till en stor hjälp genom att alltid finnas där och svara på frågor som man har haft. Han har alltid trott på mig och stötta mig i min process hela vägen.

Det har varit mycket pappersarbeten och saker att fixa men Robin har haft tydliga instruktioner för allt och hur man ska gå till väga så det har underlätta något enormt. Vill ni åka till college så tycker jag att ni absolut ska höra av er till Athleticademix för att få super bra hjälp.”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse