Alexandra Blom

alexandrablom99
Starttermin

2019

Position

Målvakt

Svensk klubb

Rävåsens IK Karlskoga

Gymnasium

Möckelngymnasiet

Examensår

Juni 2018

Från Degerfors till Harrisonburg, Virginia.

Om Alexandra, innan hennes collegeäventyr.

Alexandra Blom är en målvakt som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Under 2018 så var Alexandra en del utav Rävåsens IK Karlskoga som spelade i Division 1, Norra Götaland, Alexandra har ett otroligt imponerande facit trots sin ringa ålder. Hon har redan gjort över 70 matcher på division ett nivå samt även varit kallad till landslagsläger, dock utan att göra en landskamp.

Information om universitetet, James Madison University.

Alexandra skrev sedermera på för James Madison University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Colonial Athletic Association.

James Madison University ligger i staden Harrisonburg, Virginia. Skolan ligger 2 timmar ifrån städerna Washington och Richmond, och staden Harrisonburg själv har cirka 50 000 invånare. Skolan har cirka 20 000 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Statistik på JMU?

Freshman Season – 2019Alexandra spelade 3 av 22 matcher under säsongen. JMU vann 9 matcher, spelade oavgjort 1 och förlorade 12 på totalt 22 matcher.

Sophomore Season – 2020Alexandra spelade 1 av 6 matcher under säsongen. JMU vann 1 match, spelade oavgjort 2 och förlorade 3.

Alexandras tankar om att jobba med Athleticademix:

”Jag är hur nöjd som helst med Robin och athleticademix och jag vill starkt rekommendera honom och hans företag! Robin har varit till en stor hjälp genom att alltid finnas där och svara på frågor som man har haft. Han har alltid trott på mig och stötta mig i min process hela vägen.

Det har varit mycket pappersarbeten och saker att fixa men Robin har haft tydliga instruktioner för allt och hur man ska gå till väga så det har underlätta något enormt. Vill ni åka till college så tycker jag att ni absolut ska höra av er till Athleticademix för att få super bra hjälp.”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!