Filip Hallin

filiphallin
Starttermin

2021

GREN

Långdistans

SVENSK KLUBB

Tjalve IF

EXAMENSÅR

Juni 2021

Från Norrköping till Rock Island, Illinois.

Om Filip, innan hans collegeäventyr.

Filip Hallin är en friidrottare som tillhör klubben Tjalve IF. Filip är en långdistans löpare som specialiserar sig på 10 000 meter.

Information om universitetet, Augustana College

Filip skrev sedermera på för Augustana College som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i CCIW.

Augustana College ligger i staden Rock Island, Illinois. Det är en stad, som sitter ihop med fyra stycken andra och skapar en region om 400 000 människor. Skolan har cirka 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Biology.

Filips tankar om att jobba med Athleticademix

”Jag har alltid drömt om att studera i USA och få uppleva den inspirerande kulturen och gemenskapen som ett amerikanskt college erbjuder. Jag hade ingen aning om hur man gjorde eller om det var finansiellt möjligt. Jag valde att ta kontakt med Robin på Athleticademix för en värdering av mina möjligheter.

Robin, med sitt enorma engagemang och intresse, besvarade alla mina frågor och det kändes rätt från allra första början. Robin ger dig rimliga förväntningar och tror på dig som idrottare, men också som student. Trots att jag anslöt mig sent under rekryteringsåret, kunde Robin ändå hitta goda alternativ med hjälp av hans expertis och erfarenhet.

Robin guidar sina idrottare genom konkreta mål och hjälper dig med grovjobbet. Till Robin kan du ställa alla dina frågor då han har gjort resan själv, men också arbetat inom branschen i flera år. Jag skulle rekommendera Robin och Athleticademix till de som vill plugga i USA, då jag och min familj är väldigt nöjda!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!