Lina Bogg

lina.bogg
Starttermin

2021

Svensk Klubb

Tyresö IF

Position

Försvarare

Examensår

2021

Från Stockholm till Chicago, Illinois.

Om Lina, innan hennes collegeäventyr.

Lina Bogg är en försvarare som till vardags spelar för Tyresö IF och som är på jakt efter ett collegeäventyr till hösten 2021. Lina är en del av förstalaget som tävlar i Division 1.

Information om universitetet, North Park University.

Lina skrev sedermera på för North Park University som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i CCIW.

North Park University ligger i staden Chicago, Illinois. Skolan ligger väldigt centralt och på bara 20 minuter är du bland skyskraporna i magiska Chicago! Skolan har cirka 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Health.

Linas tankar om att jobba med Athleticademix,

”Rekommenderar starkt att ni tar hjälp av Robin. Att ta steget och flytta till andra sidan atlanten kan vara läskigt men tack vare Robins hjälp och engagemang har jag livets äventyr framför mig. Oavsett vilka frågor och funderingar man har finns Robin där för att svara på dem.

Det som gör just Athleticademix och Robin så speciell är att man inte känner sig som vem som helst, utan man känner sig viktig. Oavsett vilka tvivel eller problem jag har haft genom processen, har Robin funnits där för att stötta och peppa en.

Jag är så glad att jag kom i kontakt med Robin och tillslut vågade ta steget att åka och spela collegefotboll. Om du funderar på att åka till USA och spela collegefotboll rekommenderar jag starkt Robin och Athleticademix!!”

Rekryteringsvideo som användes under processen,

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!