Vanessa Eklund

vanessaeklund
Starttermin

2020

Position

Mittfältare

Svensk Klubb

Hertzöga BK

Examensår

Juni 2020

Från Karlstad till Little Rock, Arkansas.

Om Vanessa, innan hennes collegeäventyr.

Vanessa Eklund är en mittfältare som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2020. Vanessa har en gedigen erfarenhet, och spelat de senaste åren för QBIK. I QBIK har hon hunnit göra över 30 matcher i Division 1, och även blivit kallad till flera landslagsläger. Till säsongen 2020, har hon dock bytt lag till Hertzöga BK och kommer att vara en del av det laget innan hon åker över till college.

Information om universitetet, University of Arkansas at Little Rock.

Vanessa skrev sedermera på för University of Arkansas at Little Rock som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Sun Belt Conference.

University of Arkansas at Little Rock ligger i just Little Rock, Arkansas, en stad som har cirka 200 000 invånare. Skolan har cirka 8 500 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Vanessas tankar om att jobba med Athleticademix.

”Om två dagar börjar jag äntligen min resa till Little Rock. Det har varit en extremt lång och krävande process, och den har inte förbättras när pandemin drabbade oss. Oavsett så har Robin alltid varit stöttande och utan hans hjälp och engagemang skulle jag aldrig haft detta äventyr framför mig.

Jag tvekade länge på om jag skulle våga åka, men efter några samtal med Robin blev jag självsäker i mitt val. Han ser verkligen till att lära känna varje individ och den tryggheten var viktig för mig. Robin är en person som verkligen vill det bästa för alla, han har ständigt skickat ut mejl om allt man behöver veta och det bästa är att man kan fråga honom om vad som helst när som helst. A

tt vara en del av Athleticademix har jag inte ångrat för en sekund. Hans kunskaper och kontakter gör allting möjligt. Tack än en gång Robin och Athleticademix!”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!