Julia Wolfe

wolfe_julia
Starttermin

2019

Position

Försvarare

Svensk klubb

Borgeby FK

Gymnasium

Katedralsskolan

Examensår

Juni 2019

Från Lund till Honolulu, Hawaii. 

Om Julia, innan hennes collegeäventyr.

Julia Wolfe är en central försvarare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Under 2018 så var Julia en del utav Borgeby BK som tog hem Division 1, Södra Götaland och sedermera avancerade till Elitettan inför 2019.

Under 2018 gjorde Julia 15 stycken starter och var en stor del utav avancemanget, hon har även varit på flertalet landslagsläger men ännu inte spelat en landskamp.

Information om Julias första universitetet, James Madison University.

Julia skrev sedermera på för James Madison University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Colonial Athletic Association.

James Madison University ligger i staden Harrisonburg, Virginia. Skolan ligger 2 timmar ifrån städerna Washington och Richmond, och staden Harrisonburg själv har cirka 50 000 invånare. Skolan har cirka 20 000 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Statistik på JMU?

Freshman Season – 2019: Julia spelade 10 av 22 möjliga matcher med JMU. På 22 matcher så vann man 9, spelade oavgjort 1 och förlorade 12 matcher.

Information om Julias andra universitetet, University of Hawaii.

Under vårterminen på James Madison University, så fick Julia indikationen på att hon inte skulle få lika mycket speltid på JMU kommande år. Vi tog därför ett beslut om en transfer, och efter någon månads letande så säkrade Julia en plats på University of Hawaii som tävlar i Big West Conference.

University of Hawaii ligger i Honolulu, Hawaii. Skolan har cirka 13 000 elever och den mest populära inriktningen är Business.

Statistik på Hawaii?

Sophomore Season – 2020: Big West Conference valde att inte ha säsong under Covid-19.

Julias tankar om att jobba med Athleticademix:

”Jag har så mycket att tacka för Athleticademix och Robins personliga hjälp med att uppfylla mina drömmar om att åka till USA för att spela fotboll. Det har varit en hel del frågetecken från min sida under processen, men Robin har alltid varit där och underlättat så mycket.

Robins kontakter och kunskaper, om skolor och coacher i USA, har gjort att jag känner mig trygg över att jag säkerligen kommer till en skola som kommer passa mig väldigt bra!!!

Jag rekommenderar verkligen att fler använder sig av Athleticademix och Robins hjälp om man är sugen på att åka till USA för att spela fotboll. All kärlek och tacksamhet till dig Robin!!!!!!”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!