Julia Wolfe

wolfe_julia
Starttermin

HT 2019

Position

Central Försvarare

Svensk klubb

Borgeby FK

Gymnasium

Katedralsskolan

Examensår

Juni 2019

Från Lund till Harrisonburg, Virginia.

Julia Wolfe är en central försvarare som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2019. Under 2018 så var Julia en del utav Borgeby BK som tog hem Division 1, Södra Götaland och sedermera avancerade till Elitettan inför 2019. Under 2018 gjorde Julia 15 stycken starter och var en stor del utav avancemanget, hon har även varit på flertalet landslagsläger men ännu inte spelat en landskamp.

Julia skrev under vintern på för James Madison University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Colonial Athletic Association. När säsongen 2018 var slutspelad så var fotbollslaget rankat som nummer 93 utav 335 lag som tävlar i NCAA D1.

James Madison University ligger i staden Harrisonburg, Virginia. Skolan ligger 2 timmar ifrån städerna Washington och Richmond, och staden Harrisonburg själv har cirka 50 000 invånare. Skolan har cirka 20 000 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Julias recension om Athleticademix:

”Jag har så mycket att tacka för Athleticademix och Robins personliga hjälp med att uppfylla mina drömmar om att åka till USA för att spela fotboll. Det har varit en hel del frågetecken från min sida under processen, men Robin har alltid varit där och underlättat så mycket. Robins kontakter och kunskaper, om skolor och coacher i USA, har gjort att jag känner mig trygg över att jag säkerligen kommer till en skola som kommer passa mig väldigt bra!!!

Jag rekommenderar verkligen att fler använder sig av Athleticademix och Robins hjälp om man är sugen på att åka till USA för att spela fotboll. All kärlek och tacksamhet till dig Robin!!!!!!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse