Gustav Ericsson

gurrrrra
Starttermin

2019

Position

Mittfältare

Svensk klubb

Sundbybergs IK

Gymnasium

S:t Eriks Gymnasium

Examensår

Juni 2016

Från Stockholm till Chicago, Illinois.

Om Gustav, innan hennes collegeäventyr.

Gustav Ericsson är en mittfältare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2017 då han blev en del utav North Park University, för att sedan under sitt andra år göra en transfer till University of San Diego. Gustavs samarbete med Athleticademix påbörjades dock inte förrän vintern 2018 då han ville göra en transfer tillbaka till sitt kära North Park University. Innan Gustav försvann till college så var han en del utav Sundbybergs IK seniortrupp och även innan dess Brommapojkarnas ungdomsled.

Mer om universitetet, North Park University.

Gustav skrev sedermera alltså på för North Park University som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i CCIW.

North Park University ligger i staden Chicago, Illinois. Skolan ligger väldigt centralt och på bara 20 minuter är du bland skyskraporna i magiska Chicago! Skolan har cirka 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Health.

Hur har det gått för Gustav på North Park?

Junior Season: Gustav spelade 21 av 23 matcher under sitt tredje år på college, och andra år på North Park. Han bidrog med ett mål och sex assist under säsongen.

Priser: 2019 – All Conference First Team i CCIW.

Gustavs tankar om att jobba med Athleticademix.

”Efter att jag fick upp intresset för att spela college fotboll, så kom jag i kontakt med Robin. Han var väldigt professionell och jobbade hårt för att hitta det bästa alternativet för mig, både första och andra gången. Jag fick känslan av att Robin var ärlig, men framförallt noggrann med det han gjorde. Jag skulle starkt rekommendera Robin och Athleticademix om ni är intresserade av att studera i USA.”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!