Gustav Ericsson

gurrrrra
Starttermin

HT 2019

Position

Central Mittfältare

Svensk klubb

Sundbybergs IK

Gymnasium

S:t Eriks Gymnasium

Examensår

Juni 2016

Från Stockholm till Chicago, Illinois.

Gustav Ericsson är en mittfältare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2017 då han blev en del utav North Park University, för att sedan under sitt andra år göra en transfer till University of San Diego. Gustavs samarbete med Athleticademix påbörjades dock inte förrän vintern 2018 då han ville göra en transfer tillbaka till sitt kära North Park University. Innan Gustav försvann till college så var han en del utav Sundbybergs IKs seniortrupp och även innan dess Brommapojkarnas ungdomsled.

Gustav skrev under våren på för North Park University som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i CCIW. När säsongen 2017 var slutspelad så var fotbollslaget rankat som nummer 2 av 448 lag som tävlar i NCAA D3.

North Park University ligger i staden Chicago, Illinois. Skolan ligger väldigt centralt och på bara 20 minuter är du bland skyskraporna i magiska Chicago! Skolan har cirka 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Health.

Gustavs recension om Athleticademix:

”Efter att jag fick upp intresset för att spela college fotboll, så kom jag i kontakt med Robin. Han var väldigt professionell och jobbade hårt för att hitta det bästa alternativet för mig, både första och andra gången. Jag fick känslan av att Robin var ärlig, men framförallt noggrann med det han gjorde. Jag skulle starkt rekommendera Robin och Athleticademix om ni är intresserade av att studera i USA.”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse