Sanna Widström

sannawidstrom
Starttermin

2019

Position

Försvarare

Svensk klubb

Hertzöga BK

Gymnasium

Fria Läroverken Karlstad

Examensår

Juni 2019

Från Kil till Deland, Florida.

Om Sanna, innan hennes collegeäventyr.

Sanna Widström är en central försvarare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Under 2018 så var Sanna en del utav Hertzöga BK som avancerade från Division 2, Västra Svealand och sedermera avancerade upp till ettan. Sanna hann att spela 12 matcher i ettan med Hertzöga innan hon åkte till USA.

Information om Sannas första universitet, Long Island University.

Sanna skrev sedermera på för Long Island University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Northeast Conference.

Long Island University ligger i just Long Island, New York. New York är för många ett önskemål, och därför oerhört svårt att lösa! Men vi är otroligt glada över att det är just Sanna som får chansen att bo och spela i ”The Big Apple”.  Skolan har cirka 6 000 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Statistik på LIU?

Freshman Season – 2019: Sanna spelade 16 av 18 matcher för LIU. De vann 5 matcher, spelade oavgjort 1 och förlorade 12.

Information om Sannas andra universitet, Stetson University.

Under vårterminen på Long Island University, så bestämde sig Sanna för att hon ville ha en ny utmaning. Efter en tids letande, så lyckades vi säkra ett fint stipendium på Stetson University i NCAA D1, Asun Conference.

Stetson University ligger i DeLand, Florida och staden ligger 30 minuter ifrån Orlando i syd och 30 minuter från stranden i öst. Skolan har cirka 3 500 elever och den mest populära inriktningen är Marketing.

Statistik på Stetson?

Sophomore Season – 2020: Sanna spelade 6 av 9 matcher och bidrog med en assist. Stetson vann 1 matcher, spelade oavgjort 1 och förlorade 7.

Sannas tankar om att jobba med Athleticademix:

”Robin och Athleticademix ska ha en stor eloge för det enorma arbete och passion som läggs ner i varje spelare. Som en del av Athleticademix har jag inte bara fått stor hjälp genom hela processen utan också getts en stor trygghet och vägledning.

Jag tvekade till och från i något år innan jag bestämde mig och det är tack vare Robin och hans engagemang som gjorde att jag bestämde mig för att våga köra. Han ser till att lära känna dig och dina behov vilket gör att man känner sig trygg med sina val och i sin process. Med sin kunskap och sina kontakter har man alla möjligheter att få det man vill och önskar, med rätt vilja. Man känner sig välkomnade i Athleticademix som både spelare, på deras showcase och som familjemedlem. Robin ser även till att familjen finner sig i allt vilket varit viktigt för mina föräldrar, att också dem kan lita på och känna sig trygga med allt!

Tack Robin! Du är grym 🤩🌟”

Rekryteringsvideos som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!