Ida Forsberg

iidaaforsberg
Starttermin

HT 2019

Position

Målvakt

Svensk klubb

Sundsvalls DFF

Gymnasium

Sundsvalls Gymnasium

Examensår

Juni 2019

Från Sollefteå till Murfreesboro, Tennessee. 

Ida Forsberg är en målvakt som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2019. Ida är en målvakt som varit en del utav seniorlaget i Sundsvalls DFF i två stycken säsonger, hon har varvat spel i F19-allsvenskan med enstaka matcher i Elitettan. Under två års tid har hon gjort 16 stycken matcher i Elitettan, hon har även varit kallad till flertalet landslagsläger, men ännu inte gjort någon match.

Ida skrev under hösten på för Middle Tennessee State University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Conference USA. När säsongen 2018 var slutspelad så var fotbollslaget rankat som nummer 126 utav 335 lag som tävlar i NCAA D1.

Middle Tennessee State University ligger i Murfreesboro, Tennessee. Skolan ligger 40 minuter ifrån Nashville, vilket är metropolen för musikstilen ”Country” och har cirka 650 000 invånare. Skolan har cirka 20 000 elever och skolans mest populära inriktning är Business Marketing.

Idas recension utav Athleticademix:

”Att ta steget och åka till USA är skrämmande och för de flesta helt okänd mark. Att då ha någon som Robin på Athleticademix som själv genomgått processen och vet exakt hur allt går till är extremt tryggt. När du går med i Athleticademix går du med i en familj som kommer stötta dig genom hela din tid i staterna. Trots de många atleter som även de får hjälp av samma agentur känner du dig inte som en i mängden, utan Robin finns alltid där för dig och dina behov. Om du har lust att fara på ditt livs äventyr kan du inte hitta bättre hjälp!⚽️💙”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse