Ella Augustsson

ellaaaugustsson
Starttermin

2021

SVENSK KLUBB

Dösjöbro IF

POSITION

Försvarare

GYMNASIUM

Polhemsskolan

EXAMENSÅR

Juni 2021

Från Lund till Savannah, Georgia.

Om Ella, innan hennes collegeäventyr.

Ella Augustsson är en försvarare som till vardags spelar för Dösjöbro IF och som är på jakt efter ett collegeäventyr till hösten 2021. Ella är en del av förstalaget som tävlar i Division 1.

Information om universitetet, Savannah College of Arts and Design.

Josefin skrev sedermera på för Savannah College of Arts and Design som tillhör divisionen NAIA, och konferensen The Sun.

Savannah College of Arts and Design ligger i Savannah, Georgia en stad med cirka 150 000 invånare. Skolan har cirka 13 000 elever och den mest populära inriktningen är Visual and Performing Arts.

Ellas tankar om att jobba med Athleticademix.

”För ungefär ett år sedan kom jag i kontakt med Athleticademix och college kändes otroligt långt bort. Nu står jag här ett år senare och ska inom en snar framtid åka över Atlanten och starta ett nytt liv i Savannah.

Att våga satsa på sina drömmar och genomföra dessa är ett mycket stort steg att ta, men med hjälp av Athleticademix blev det oerhört mycket enklare. Genom hela processen har Athleticademix och Robin funnits där. Dumma frågor existerar inte och oavsett vad man undrar över har Robin svar.

Jag som idrottare hos Athleticademix har känt mig otroligt uppskattad och inte som en i mängden. Robin ser verkligen till att alla idrottare får den bästa personliga hjälpen och lyckas hitta det som man personligen drömmer om. Om ni funderar på college, tveka inte att höra av er till Athleticademix. Det är ett val jag aldrig kommer ångra och att vara en del av Athleticademix gemenskapen är underbart!

Min process hade aldrig varit möjligt utan Robins hjälp och jag är väldigt tacksam för allting!”

Rekryteringsvideo som användes under processen,

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!