William Månström

wmanstrom
Starttermin

2020

Position

Försvarare

Svensk Klubb

IFK Östersund

Gymnasium

Wargentinskolan

Examensår

Juni 2020

”Jag träffade Robin första gången när han var och föreläste för min NIU klass när jag då gick mitt andra år på gymnasiet. Vid den här tiden i mitt liv var jag lika vilsen som vilken annan 17-åring helt utan framtidsplaner eller ambitioner. 

Vid första kontakt med Robin så var det ingen tvekan om att han hade full koll på vad han höll på med och det var som att han öppnade en helt ny värld för mig. Det gav mig motivation och en anledning att träna hårdare och plugga mer! 

Det som gör Robin så professionell är hans engagemang och hans ambition att alla hans idrottare ska få uppleva college till ens fulla potential. Det märks verkligen att han bryr sig om dig och det är något som väldigt få kan erbjuda och för mig så har det varit till otroligt stor hjälp. Jag, och säkert flera idrottare, underskattade processen för att komma till college men Robin var där under hela vägen och nu när jag flyger till USA så kan jag inte vara mer nöjd över beslutet att välja Athleticademix! 

För alla idrottare som funderar på ett framtida collegeliv så finns det ingen bättre än Robin och Athleticademix! #Athleticademixfamily”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte