Julia Edholm

julia.edholm
Starttermin

2019

Position

Försvarare

Svensk klubb

Boo FF

Gymnasium

Sjölins Gymnasium

Examensår

Juni 2000

Från Nacka till Little Rock, Arkansas.

Om Julia, innan hennes collegeäventyr.

Julia Edholm är en central försvarare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Under 2018 så var Julia en del utav Boo FF som spelade i Division 1, Södra Svealand, Julia har trots sin ringa ålder redan hunnit med att göra 37 stycken matcher i division ett.

Information om universitetet, University of Arkansas at Little Rock.

Julia skrev sedermera på för University of Arkansas at Little Rock som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Sun Belt Conference.

University of Arkansas at Little Rock ligger i just Little Rock, Arkansas, en stad som har cirka 200 000 invånare. Skolan har cirka 8 500 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Statistik på UALR?

Freshman Season – 2019: Julia spelade 19 av 19 möjliga matcher, gjorde sex mål och en assist. UALR spelade 19 matcher, vann 5, spelade oavgjort 6 och förlorade 8.

Sophomore Season – 2020: Julia spelade 14 av 14 möjliga matcher och gjorde en assist. UALR vann 4 matcher, spelade oavgjort 3 och förlorade 7.

Priser

2019 – Second-Team All-Sun Belt

Julias tankar om att jobba med Athleticademix:

”Vill du till USA och college borde du definitivt ta hjälp av Robin! Han har under hela processen sett till att jag har fått hjälp med allt jag undrat eller behövt hjälp med. Det är en lång och svår process till college men med Robins hjälp har allt blivit otroligt enkelt.

Robin brinner verkligen för det han gör och han är otroligt hjälpsam, flexibel och engagerad i det han gör och i mig som spelare.

Tack så jätte mycket för all hjälp Robin, rekommenderar verkligen att alla ska välja Robin och Athleticademix.”

Intervju som gjordes med Julia efter hennes första termin på UALR:

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!