Elise Legzdins

eliselegzdins
Starttermin

2021

FRÄMSTA GREN

100 meter & 200 meter

SVENSK KLUBB

Mälarhöjdens IK Friidrott

EXAMENSÅR

Juni 2021

Från Stockholm till Trenton, New Jersey.

Om Elise, innan hennes collegeäventyr.

Elise är en friidrottare som tillhör klubben Mälarhöjdens IK Friidrott. Elises främsta gren är 100 & 200 meter sprint.

Hon är en av de bästa sprinters i sin åldersgrupp tjejer födda 2002, Under USM i februari 2020, var hon den tjej född 2002 som placerade sig högst på 60 meter.

Information om universitetet, Rider University.

Elise skrev sedermera på för Rider University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i MAAC.

Rider University ligger i Trenton, New Jersey, en stad som har cirka 90 000 invånare och ligger 40 minuter från Philadelphia och 1 timmar och 15 min från New York City. Skolan har cirka 5 000 elever och skolans mest populära inriktning är Business.

Elises tankar om att jobba med Athleticademix,

”Att åka utomlands och plugga på college med ett idrottsstipendium har varit något jag drömt om länge, men något som känts svårt att komma igång med.

Robin och Athleticademix har varit extremt hjälpsamma genom hela processen, där man fått hjälp med alla steg på vägen, stora som små. Det har varit tydligt vad man ska göra hela tiden och Robin har alltid svarat snabbt om man haft frågor kring något. Det finns ett stort engagemang från Robins sida och han vill verkligen alltid ens bästa.

Den personliga touchen är en av grejerna som jag tycker om mest, och vad som åtskiljer Athleticademix från liknande agenturer, det var också en av anledningarna till att jag valde just dem. Jag är supernöjd med all hjälp och skulle till 110% rekommendera Athleticademix till alla som vill åka till USA och plugga i kombination med sin idrott. Tack för allt!”

Rekryteringsvideo som används under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!