Alicia Holmberg

aliciaholmbrg
Starttermin

2021

Position

Forward

Svensk Klubb

Selånger FK

Gymnasium

Juni 2021

Från Sundsvall till Little Rock, Arkansas.

Om Alicia, innan hennes collegeäventyr.

Alicia Holmberg är en forward som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2021. Alicia spelar till vardags för Selånger FK i Svenska Division 1, hon har även varit uttagen till flertalet landslagsläger under sina ungdomsår.

Information om universitetet, University of Arkansas at Little Rock.

Alicia skrev sedermera på för University of Arkansas at Little Rock som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Sun Belt Conference.

University of Arkansas at Little Rock ligger i just Little Rock, Arkansas, en stad som har cirka 200 000 invånare. Skolan har cirka 8 500 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Alicias tankar om att jobba med Athleticademix,

”Jag åkte ner till Athleticademix showcase i december 2019 utan att ha någon aning om vad college innebar eller vad jag ville göra efter studenten. Redan fem minuter in i Robins föreläsning så vart jag helt såld och visste att det var till USA jag ville.

Jag fick direkt ett stort förtroende för Robin så Athleticademix var ett självklart val för mig. Såklart kräver hela processen till college ganska mycket men inget hade kunnat gått enklare utan Robins hjälp.

Jag fick Robin och Athleticademix rekommenderad från en kompis och självklart vill jag fortsätta rekommendera honom till er som funderar på college, för smidigare än såhär blir det inte!”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!