Hugo Von Reis

hugovonreis
Starttermin

2019

Position

Back

Svensk klubb

Högaborgs BK

Gymnasium

Filbornaskolan

Examensår

Juni 2019

Från Helsingborg till Houston, Texas.

Om Hugo, innan hans collegeäventyr.

Hugo Von Reis är en ytterback som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2019. Hugo var en del utav förstalaget i Högaborgs BK, som då spelade i Division 3. Hugo har sin bakgrund i Helsingborgs IF där han varit en del av de ungdomsverksamhet under många år.

Information om universitetet, Houston Baptist University.

Hugo skrev sedermera på för Houston Baptist University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Southland Conference.

Houston Baptist University ligger i Houston, Texas. Den är belägen mitt i staden, en stad som har cirka 2,5 miljoner invånare! Houston är en oerhört mångkulturell stad, och väldigt underskattad. Skolan har 2 500 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Hugos tankar om att jobba med Athleticademix.

”Om drygt en vecka ger jag mig i väg till Houston Texas. Utan Robins hjälp hade detta varit svårt att genomföra. Han har ett stort engagemang och är mycket professionell men bryr sig om en personligt också. Den information jag fått av honom och den hjälp att ta mig igenom processen har varit ovärderlig. Robin återkopplar alltid snabbt och lyssnade på vad jag ville vilket gjorde att vi hittade den skola som kändes rätt för mig. Jag är så tacksam över allt han gjort för mig och rekommenderar Athleticademix starkt!”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!