Hugo Von Reis

hugovonreis
Starttermin

HT 2019

Position

Ytterback

Svensk klubb

Högaborgs BK

Gymnasium

Filbornaskolan

Examensår

Juni 2019

Från Helsingborg till Houston, Texas.

Hugo Von Reis är en ytterback som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2019. Hugo är en del utav förstalaget i Högaborgs BK, som förra året ramlade ur Division 2, Västra Götaland. Hugo har sin bakgrund i Helsingborgs IF där han varit en del av de ungdomsverksamhet under många år.

Hugo skrev under våren på för Houston Baptist University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Southland Conference. När säsongen 2018 var slutspelade så var fotbollslaget rankat som nummer 152 av 206 lag som tävlar i NCAA D1.

Houston Baptist University ligger i Houston, Texas. Den är belägen mitt i staden, en stad som har cirka 2,5 miljoner invånare! Houston är en oerhört mångkulturell stad, och väldigt underskattad. Skolan har 2 500 elever och skolans mest populära inriktning är Health.

Hugos recension om Athleticademix:

”Om drygt en vecka ger jag mig i väg till Houston Texas. Utan Robins hjälp hade detta varit svårt att genomföra. Han har ett stort engagemang och är mycket professionell men bryr sig om en personligt också. Den information jag fått av honom och den hjälp att ta mig igenom processen har varit ovärderlig. Robin återkopplar alltid snabbt och lyssnade på vad jag ville vilket gjorde att vi hittade den skola som kändes rätt för mig. Jag är så tacksam över allt han gjort för mig och rekommenderar Athleticademix starkt!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Anmäl intresse