Frida Kokk

fridakokk
Starttermin

2020

Position

Mittfältare

Svensk Klubb

Djurgårdens IF

Skola

Tibble Gymnasium

Examensår

Juni 2020

Från Stockholm till Rindge, New Hampshire.

Om Frida, innan hennes collegeäventyr.

Frida Kokk är en central mittfältare som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2020. Frida är en del utav U19-laget i Djurgårdens IF som spelar i F19-allsvenskan. Förutom spel med Djurgårdens IF så har Frida även varit på läger med landslaget.

Information om universitetet, Franklin Pierce University.

Frida skrev sedermera på för Franklin Pierce University som tillhör divisionen NCAA D2 och tävlar i Northeast-10 Conference.

Franklin Pierce University ligger i staden Rindge, New Hampshire, skolan ligger 1,5 timme ifrån Boston, Massachussetts. Skolan har cirka 2 000 elever och den mest populära inriktningen på skolan är Health.

Fridas tankar om att jobba med Athleticademix.

”När jag gav mig in i denna process hade jag ingen aning vad som väntade. Det skulle snackas med coacher, göras tester och skrivas på papper hit och dit. 

Med detta har många frågor, funderingar och känslor uppstått. Saker som blivit besvarade av Robin på max någon timma. Antingen med ett tydligt svar/instruktion som tagit mig vidare i processen eller ett litet pepptalk. 

Jag har Robin och Athleticademix att tacka för hur han i stort sett gett mig facit för alla steg i processen. Något som absolut gjort denna långa resan lättare och som lett till att jag nu har 4 otroligt spännande år framför mig. 

Om du också drömmer om att spela fotboll och plugga i USA så är Athleticademix agenturen du bör vända dig till. Tack igen Robin, utan dig hade detta inte varit möjligt!!!” 

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!