Izabelle Ohlsson

izabelle.18
Starttermin

2021

Position

Försvarare

Svensk Klubb

Norrstrands IF

Examen

Juni 2021

”I december 2019 åkte jag ned till Linköping för att vara en del av showcasen som Robin och Athleticademix anordnade. Där och då hade jag nästan ingen koll på college eller om det var något för mig men jag fastnade direkt för vad Robin sa vid föreläsningen och jag visste egentligen där och då att college var något jag ville uppleva.

Jag kände mig direkt trygg med Robin vilket gjorde att Athleticademix var ett självklart val för mig. Processen att åka över till USA och spela collegefotboll kan kännas ganska komplicerad och svår men med hjälp av Robin har allt blivit otroligt mycket enklare och smidigare. Oavsett när och vilka frågor eller funderingar man har, så tar Robin sig tid och ger tydliga svar.

Tack för all hjälp Robin, utan dig och Athleticademix hade denna process inte varit möjlig! Om du funderar på att åka på college tycker jag verkligen du ska ta chansen. Jag rekommenderar starkt Athleticademix, din process kommer bli enkel och smidig men framförallt otroligt rolig och spännande!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte