Olivia Eriksson

eriksson.olivia
Starttermin

2021

Svensk klubb

Hittarps IK

Gymnasium

Filbornaskolan

Position

Mittfältare

Examensår

Juni 2021

Från Helsingborg till Chicago, Illinois.

Om Olivia, innan hennes collegeäventyr.

Olivia Eriksson är en mittfältare som till vardags spelar för Hittarps IK och som är på jakt efter ett collegeäventyr till hösten 2021. Olivia är en del av både första- och andralaget för Hittarps IK.

Information om universitetet, North Park University.

Olivia skrev sedermera på för North Park University som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i CCIW.

North Park University ligger i staden Chicago, Illinois. Skolan ligger väldigt centralt och på bara 20 minuter är du bland skyskraporna i magiska Chicago! Skolan har cirka 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Health.

Olivias tankar om att jobba med Athleticademix,

”Tack vare Robin har jag nu lyckats få en plats på ett college som jag länge har drömt om. Det är ett väldigt stort steg att flytta till andra sidan Atlanten och börja på en skola där du inte känner en enda person men nu efter all Robins hjälp och stöd känns det så spännande.

Robin är inte en person som bara ser dig som en kund utan han finns alltid där om du behöver hjälp eller stöd, med väldigt bra råd. Han tar tiden till att besvara allt oavsett när man skriver, han säger sina åsikter och ger väldigt bra tips på vad du kan tänka på när du ska börja med processen och när det är dags att välja collage.

Denna processen hade aldrig varit möjlig utan Robins hjälp. Om du behöver hjälp med att förgylla din dröm att en dag börja på college är Athleticademix det rätta stället för dig. Jag lovar dig, du kommer inte ångra dig!”

Rekryteringsvideo som användes under processen,

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!