Louise Hayden

louise.hayden
Starttermin

2020

Position

Försvarare

Svensk klubb

Borgeby FK

Gymnasium

Polhemsskolan

Examensår

Juni 2020

Från Bjärred till Long Island, New York.

Om Louise, innan hennes collegeäventyr.

Louise Hayden är en central försvarare som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2020. Louise är en del utav förstalaget i Borgeby FK som under 2019 spelade i Elitettan. Louise har varit en del utav svenska landslagsläger, men väntar på att få göra sin första landskamp.

Information om universitetet, Hofstra University.

Louise skrev sedermera på för Hofstra University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Colonial Athletic Association.

Hofstra University är en skola som ligger på Long Island i New York City och har cirka 7 000 elever, skolans mest populära inriktning är Business.

Louises tankar om att jobba med Athleticademix.

”Det är tack vare Robin och Athleticademix som jag har fått chansen att snart komma över till Hofstra University i New York och påbörja mitt collegeliv där.

I början när man pratade med de olika skolorna hade jag många tankar och funderingar men det vara bara att höra av sig till Robin för att få svar på dem. Det fanns aldrig några dumma frågor och man fick alltid ett snabbt svar tillbaka. Speciellt nu under denna annorlunda tid har det varit skönt att kunna skriva till Robin och få lite vägledning när man inte riktigt vetat vad man ska göra.

Det kändes som Robin verkligen visste vilka coacherna var som jag prata med och han kunde ofta ge lite extra information om skolan och laget som coacherna inte delade med sig av. Man märkte verkligen att Robin visste vad han gjorde!

Därför tycker jag verkligen att man borde komma i kontakt med Robin och ta hjälp av honom om man har en dröm om att åka till USA för att studera och spela fotboll.”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!