Linn Nordqvist

linn.nordqvist
Starttermin

2021

Svensk Klubb

FC Djursholm

Position

Försvarare

Examensår

2021

Från Stockholm till Chicago, Illinois.

Om Linn, innan hennes collegeäventyr.

Linn Nordqvist är en försvarare som till vardags spelar för FC Djursholm och som är på jakt efter ett collegeäventyr till hösten 2021.

Information om universitetet, North Park University.

Linn skrev sedermera på för North Park University som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i CCIW.

North Park University ligger i staden Chicago, Illinois. Skolan ligger väldigt centralt och på bara 20 minuter är du bland skyskraporna i magiska Chicago! Skolan har cirka 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Health.

Linns tankar om att jobba med Athleticademix,

”I skrivande stund åker jag på mitt livsäventyr om ca 80 dagar. Utan Robins hjälp hade denna dröm inte blivit uppfylld. Efter att ha kommit i kontakt med Athleticademix har jag fått vägledning till att själv kunna spela collegefotboll.

Robin har under hela processen funnits där för att svara på alla eventuella frågor. Med hans engagemang och professionella hjälp har vägen mot college varit betydligt mycket enklare. Robins egna erfarenhet av college och allt kring att flytta till USA har stor betydelse eftersom han ser och förstår oss idrottare på ett sätt som ger en trygghet.

Har man  haft tankarna att vilja åka till USA och plugga och idrotta så borde man absolut göra det om man har chansen. Jag är extremt glad att jag har tagit den här möjligheten för nu väntar fotbollen och college på mig i Chicago. Tack Robin utan dig hade det inte varit möjligt.”

Rekryteringsvideo som användes under processen,

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!