Linus Johansson

lininho_4
Starttermin

2019

Position

Mittfältare

Svensk klubb

Sundbybergs IK

Gymnasium

Thoren Business School

Examensår

Juni 2017

Från Stockholm till St. Augustine, Florida.

Om Linus, innan hans collegeäventyr.

Linus Johansson är en mittfältare som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2017. Innan Linus åkte iväg på college så var han en del utav Sundbybergs IK som då spelade i Division 2, Norra Svealand.

Linus blev i augusti 2017, en del utav Siena College, ett lag som han fick hjälp till utav Robin i hans förra anställning. Väl på Siena College, så trivdes inte Linus och ville därför göra en transfer.

Information om universitetet, Flagler College.

Linus samarbete med Athleticademix påbörjades hösten 2018 då han ville göra en transfer till januari 2019. Linus skrev då via oss på för Flagler College som tillhör divisionen NCAA D2 och tävlar i Peach Belt Conference.

Flagler College ligger i staden St. Augustine i Florida, en stad som ligger längst med östkusten av Florida mellan städerna Jacksonville och Orlando. Skolan har cirka cirka 3 000 elever och skolans populäraste inriktning är Business Marketing.

Statistik på Flagler?

Junior Season – 2019: Linus ådrog sig en bristning i vadmuskeln under försäsongen, och missade därför majoriteten utav säsongen. Han hann spela de 6 sista matcherna och hann att bidra med ett mål under säsongen. Flagler vann 4 matcher, spelade oavgjort 1 och förlorade 12 matcher, man lyckades kvalificera sig för slutspel i Peach Belt Conference men blev där utslagna i kvartsfinalen.

Senior Season – 2020: På grund av Covid-19 pandemin, så skjöts säsongen för Flagler upp. Vilket ledde till att Linus tog examen från Flagler i maj, 2021 utan att ha fått spela sin sista säsong.

Linus tankar om att jobba med Athleticademix.

”En fantastisk handledare som hjälpt mig enormt mycket med processen till att komma till college och USA. Samtidigt som han alltid funnits där att prata med under processen, så tycker jag att hans arbete när man väl är i USA är det som verkligen ska hyllas. Är det någon fråga jag har haft så svarar han alltid och hjälper en på bästa sätt under alla år vilket verkligen har behövts! Tack Robin för din hjälp och stort lycka till till dig, och alla andra som söker sig till USA och college livet!”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!