Gästbloggen

Varför ska du välja college?

Nu börjar min månad här på bloggen snart att lida mot sitt slut. Jag har visat er lite hur min vardag ser ut, saker jag har fått uppleva och hur jag har haft det under min första tid här i staterna. Nu vill jag försöka övertyga dig om att ta steget till att åka på college… lets do this!

Proffsmiljön

Som jag nämnt i tidigare inlägg kommer du att befinna dig i en miljö som är helt olik vad du är van med. Oavsett vad dina ambitioner med din idrott är kommer du få förutsättningar som bäddar för en grym utveckling. Människorna runt dig är kompetenta och dina lagkamrater är ambitiösa. Du hittar inte en bättre organisation.

Alla nivåer finns!

Alla kan verkligen åka på college. Det spelar ingen roll vars du har spelat innan eller vilken typ av utmaning du vill ha. Oavsett om du vill spela i ett lag som är på allsvenska nivå eller division 2 så finns allt för dig. Det handlar bara om att hitta din perfekta skola!

Personlig utveckling

Att flytta över hela jorden är ett stort steg, tro mig jag vet. Men du kommer växa så otroligt mycket som person. Alla de saker du måste lära dig, allt situationer du kommer utsättas för och alla de upplevelser du får kommer forma dig till en helt ny person.

Du lovar ingenting!

Det allra bästa med detta är att du bestämmer hur länge du vill vara i USA. Din skola lovar dig stipendium i fyra år, men du har möjligheten att åka tillbaka till Sverige eller byta till en annan skola i princip när du vill. Detta innebär att du inte förlorar något på att åka! Passar det inte dig har du alla möjligheter att ändra dig.

Kombinera studier med idrott.

Vi alla vet att det kan vara knivigt att studera samtidigt som du utövar din idrott på en högre nivå, men college är utformat så att du ska kunna klara av det. De vill hjälpa dig! Detta gör det så mycket lättare att få en högre utbildning, samtidigt som du fortfarande kan fortsätta med din sport.

Kontaktnät

I och med att du flyttar till ett nytt land kommer du träffa så otroligt många människor. Inte bara från USA, utan från hela världen. Det är så kul att ha vänner överallt och du kommer alltid ha kontakter oavsett vars du sätter din fot. Det öppnar verkligen dörrar!

Om inte nu – när?

Att få möjligheten att åka på sitt livs resa kommer inte ofta. Du får kombinera din idrott med studier, samtidigt som du får möjligheten att uppleva ett helt annat land och träffa människor från hela världen. Kruxet är att om du inte tar den här chansen nu, kommer den att försvinna. Och jag lovar dig, du ångrar alla chanser du inte tar.

Varför just Ahleticademix?

Du måste få hjälp med denna process, för den är lång och komplicerad. Att därför välja rätt hjälp är superviktigt. Jag får inte betalt för att skriva dessa inlägg, inte heller för att marknadsföra denna agentur. Men jag väljer att göra det ändå, på grund av all den fantastiska hjälp som jag har fått. Athleticademix har personen som fokus och vill verkligen hjälpa just dig hitta din perfekta miljö. Om du är seriös med att åka på college (vilket jag hoppas du är, kom hit till MTSU vet jag!!) tycker jag verkligen att du ska välja Athleticademix. Jag lovar dig att du inte kommer bli besviken.

Jag ska inte ljuga för er och säga att allt har varit lätt. Att komma in i ett nytt lag och i en ny kultur är utmanande för vem som helst. Att samtidigt studera på ett främmande språk och träna 3 timmar om dagen kommer tvinga dig att vara fokuserad och organiserad. Men det ÄR värt det. Oavsett om du hittar rätt skola eller inte kommer du komma där ifrån många lärdomar rikare. Ta chansen, var inte rädd!

 

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte