Nyhetsbloggen

Vad ingår i vår service?

Vad ingår i vår service? Vad får du utav oss?

Många gånger i det här arbetet, så glömmer man själv bort hur okänt college var innan man blev en del utav det. Det är så lätt att glömma bort, vad som en gång var okänt för en sådan som mig också. Därför tänkte jag idag skriva om det absolut mest grundläggande i Athleticademix, vår service. När du blir kund hos Athleticademix, vad är det du får?

Slutprodukten i vår service, är ett så stort stipendium så möjligt på en så bra skola som möjligt. Men innan vi når slutprodukten, vad är det som ingår i vår service? Följ med på resan!

Steg 1 – Innan beslutsfattande & avtalsskrivning

Innan du fattar beslut om college, och om Athleticademix. Så har vi möten med dig och din familj, vi har så många möten som ni känner att ni behöver för att ta ett beslut.

I våra möten så diskuterar vi:

Steg 2 – Bli en del av familjen och förbered din profil för marknadsföring

När du och familjen har bestämt er för att satsa mot college till 100 procent, och att ni vill ha vår hjälp på Athleticademix. Så är första steget att vi skriver ett avtal och ni gör inbetalningen till oss. Läs här för att lära dig mer om vår servicekostnad

När betalningen sedan är inne, så är vi igång!

I vår portal, skickar vi ut manualer till dig om material som vi behöver innan vi marknadsför dig. Materialet vi ber om i starten är:

När dessa saker är gjorda, så börjar vi arbeta med videon som vi behöver för att marknadsföra dig. Vissa väljer att göra videon själva, medan vissa tar hjälp utav oss. Här kommunicerar vi oss fram till vad som passar oss bäst!

Vi på Athleticademix, har ett samarbete med ett företag som erbjuder lektioner och uppgifter på webben inför SAT. Därför erbjuder vi alltid den här servicen till våra kunder, detta är inget som ingår i vår service utan en extra kostnad på 1 999 kronor. Detta är helt frivilligt, men det är viktigt att förstå att ett högre SAT-resultat innebär mer stipendiepengar och möjligheter för dig.

Ella Backman

Ella Backman & Magda Aspholm på vår showcase!

Steg 3 – Marknadsföring & kommunikation med coacher

Fram tills det här steget, så har vi mestadels guidat dig och skickat manualer till dig vad det är för material som du behöver att ge till oss för att vi ska kunna komma till det steget som krävs absolut mest tid och kraft, nämligen marknadsföring!

Det är i det här steget som vi:

Steg 4 – Förhandling av stipendium & stödjer dig i val av skola

I det här steget så förhandlar vi fram så stort stipendium som möjligt, på de skolorna som du gillar allra mest. Vi gör vårt bästa för att se till att erbjudandena kommer i rätt tid, och i tider där du känner dig redo och mogen för att ta ett beslut.

Vi ser även till att du möter kraven akademiskt för att bli antagen till skolan, du behöver alltså aldrig vara nervös för huruvida du blir antagen eller inte. Det har vi redan fixat!

När du får stipendium på bordet, så finns vi där med informationen du behöver om skolan, men även information om CSN och huruvida de täcker din resterande kostnad till skolan.

Tillsammans med familjen så tar vi alla ett beslut om vart du väljer att acceptera. Kom ihåg att det är alltid ditt beslut! Men vi finns här med information och tips som gör att du ska välja det alternativet som passar dig bäst. Tillsammans ser vi till att det blir rätt val för dig!

Elin Persson

Elin Persson ifrån Borgeby FK i en ”Signing Picture” från Iowa State University.

Steg 4 – Vägledning i skolansökan, visumansökan och spelarlicens

Roligaste steget av de alla! Berget av pappersarbete som behövs göras 🙂 Vi vägleder dig via vår portal med instruktioner om:

Alla dessa steg, är steg som redan är kontrollerade av oss om att du kommer att bli godkänd. Det är alltså steg som bara behövs göras! Du gör allting, men vi vägleder dig och visar hur du faktiskt gör det. Så vi jobbar som ett team på denna!

Steg 5 – CSN & Försäkringar

Ett viktigt steg! Vi visar dig om hur du ansöker om CSN-bidrag och eventuella CSN-lån om det är något du vill utnyttja. Tänk på att här lägger vi ingen värdering i hur du väljer att finansiera college. Men vi hjälper dig med CSN, ifall du vill ha CSN’s hjälp att finansiera dina studier. Vi hjälper dig då med en plan om hur du ansöker och om hur mycket.

Det är även viktigt att vara väl försäkrad när man studerar utomlands, vi skickar er därför kriterier kring vad din försäkring bör täcka. Det är sedan upp till dig och familjen att täcka den försäkringen som passar er bäst, men vi ger er riktlinjer kring hur ni ska tänka.

Steg 6 – Läkarintyg och vaccinationer

Vi guidar er i kring vad ni behöver för dokumentation från läkare och vaccinationskliniker för att bli tillåtna att tävla i USA. Alla delstater och skolor har olika regler att förhålla sig till, så här tar vi in information från din valda skola kring vad de behöver, och så lägger vi upp en plan efter det.

Robin Hals

Robin & Ebba Costow i Januari, 2020

Steg 7 – Praktisk information innan avresa

Vi skickar dig riktlinjer kring saker du bör ta med och saker du inte bör ta med till college! Förbereder dig kring vad du bör ha med i pappersform och annat! Vi ser till att du är förberedd till tänderna helt enkelt. Inget pappersarbete eller annat tjafs ska stå i vägen för ditt äventyr! 🙂

Steg 8 – Kontinuerlig kontakt och stöttning i USA

Vi är genuint intresserade av dig och ditt collegeäventyr, vi kommer därför kolla in läget med dig under kontinuerlig basis för att se att du mår bra och trivs. Skulle det vara så att det dyker upp någon konflikt med coach eller annat, så finns vi där som stöttning och kan rycka in om du vill. Vi är din stöttepelare även i USA, för vi har varit där själva! Och ibland behöver man stöttning från en person som har suttit i samma skor som en själv.

Skulle det vara så att du inte trivs på din skola utav olika anledningar, men inte vill ge upp din collegeresa. Så hjälper vi såklart dig med en transfer till en annan skola där du får den upplevelsen som du drömmer om. Vi ger inte upp förrän du får äventyret du drömmer om!

Steg 9 – Friends for life!

Skämt åsido, du slipper oss om du vill efter college 🙂 Men det är en lång process som man har gått igenom, och vi pratar fortsatt med elever som flyttat hem efter USA, bara för att vi tycker om att göra det. Det här är ett stort äventyr, och man går igenom mycket tillsammans. Så det finns ingen gladare än vi om det utvecklas en vänskap som håller i många år framöver. Vem vet, kanske är du nästa person vi anställer på Athleticademix? 

Athleticademix

Robin Hals & Julia Edholm i Januari 2020.

Hoppas det här har gett dig en överblick kring vad du kan förvänta dig ifrån oss på Athleticademix när du tar hjälp utav oss. Är du intresserad att bli en av oss?

Fyll då i en gratis intresseanmälan, så återkopplar vi.

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte