Nyhetsbloggen

Packlista till College – Vad ska du ha med dig?

Packlista till College – Vad ska du ha med dig?

Att åka till college, är ett stort äventyr på många sätt! Det är verkligen en resa att ta sig dit, och när du väl är där, så har du en stor resa framför dig också. Att ta hjälp utav Athleticademix, ska hjälpa dig att göra din resa lättare och mer förståelig. Vi tänkte därför idag skriva en packlista kring saker som är viktiga att ha med till college när du flyger över för första gången. Men även lite tips kring vad du inte bör ha med dig!

Vad finns redan på plats?

På din skola, så kommer du att bli tilldelad ett dorm, även kallat studentrum. I ett tidigare blogginlägg så har jag skrivit mer detaljerat om hur det kan se ut på ditt rum! Här får du säng, skrivbord, skrivbordsstol, garderob och eventuell soffa om det får plats. Alla möbler finns alltså! Det är väldigt spartanskt, men det viktigaste finns!

Dorm Room

En typisk layout på ditt dorm, lite ljus och textil gör stor skillnad!

Vad är onödigt att ta med? Vad borde jag köpa där istället?

Det här är nästan en viktigare lista än själva packlistan i sig med saker du inte för glömma. För här gör många fel! Många tar med sig på tok för mycket saker till college, och måste bära det fram och tillbaka mellan alla flighter som krävs. Här kommer en lista på saker vi tycker att du istället borde köpa på plats i USA, för att göra det enklare för dig.

Anledningarna att de tre översta punkterna är på denna lista, är för att de tar bara massa plats och kan lätt köpas i USA. Din coach eller lagkamrat kommer att ta dig till närmsta Target eller Walmart så du har möjlighet att köpa på dig lite!

Sista punkten, behövs knappts argumenteras för! På college blir du BORTSKÄMD med kläder! Så du behöver inte ha med dig extra kläder för att träna i, det får du. Vi lovar! Kolla in det här inlägget av Ebba Costow som visar vad hon fick på University of Kansas. 

Packlista till college – Det här ska du ha med dig!

Och så till den gyllene listan. Detta SKA du ha med dig!

Det här är det du bör tänka på att ha med dig! Det finns såklart saker som dator, mobilladdare och övrigt som är bra att ha. Men denna lista är dina viktigaste saker du bör ha med dig!

Dorm Room

Foton i ditt rum hjälper mot hemlängtan och får rummet att bli mycket mysigare!

Glöm inte! Ingenting är LIVSVIKTIGT!

Skulle du anlända till USA för att inse att du glömt något av det ovan? Det är lugnt! Det löser sig! Dina föräldrar kan alltid skicka via posten, eller så kan du köpa det på plats i USA. Det viktigaste med att packa, är att vara noggrann men inte för noggrann. Utan ha en attityd om att allt ordnar sig, och ingenting är livsviktigt. Så kommer det här med packningen bli lite mer roligt än vad det är ångestframkallande. 🙂

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte