Nyhetsbloggen

Vad är det bästa med campuslivet?

Det bästa med campuslivet på college är verkligen så många olika saker. Jag älskade framförallt att allt var verkligen så himla nära, så man sparade så himla mycket tid. Därför så tänkte jag berätta om vad jag tycker det bästa med campuslivet var för mig!

1. För det första: Allt är nära!

det bästa med campuslivet

Mitt campus på UConn var verkligen enormt stort, men det var fortfarande möjligt att gå överallt. Man behövde inte vakna supertidigt innan sin lektion, för allt låg bara några minuter ifrån. Ibland var det möjligt att även komma hem och ta en nap innan träningen, för planen låg bara några minuter ifrån min dorm.

Mer produktiv!

För mig personligen kändes det som att jag var mer produktiv för att jag hade boende på college. Allt var liksom i närheten så man förlorade inte tid på att pendla eller sitta i trafik. Oftast så var jag klar med alla mina lectures och träningar efter klockan 2. Och då kunde jag direkt gå och plugga, om jag hade många prov denna vecka. Eller om jag ville spendera tid med mina vänner, så hade jag hela dagen!

Här finns en karta på UConns campus. Kände att man inte orkar gå, då fanns det bussar som gick runt campus om man inte orkade gå! Campuslivet på college i USA har allt!

2. Alla vänner i närheten

campuslivet på college i usa

För det andra, så tyckte jag det bästa med campuslivet var att man hade alla sina vänner och lagkamrater i närheten. Man bodde med vissa av sina lagkamrater, och de andra fanns liksom i närheten. Om man hade något problem eller, om man kanske behövde hjälp med något i skolan, så var det enkelt att plugga tillsammans.

På grund av detta, så blir campuslivet på college i USA sällan tråkigt. Även om UConns campus låg mitt ute i ingenstans, så hade jag sällan tråkigt eller inget och göra. Även om man behövde plugga så gjorde jag det ofta med någon från mitt lag. På så sätt blev till och med plugget mycket roligare!

3. Campuslivet på college i USA = Networking möjlighet

det bästa med campuslivet

För mig personligen var nog det bästa med campuslivet att det fanns en speciell känsla av en community. Det är svårt och förklara, men det är verkligen en speciellt känsla. Alla där är liksom lever på samma skola och man blir liksom en del av något speciellt. Alla är så hjälpsamma och öppna för att prata med en.

För min del så var mitt campus stort och skolan hade flera tusen elever på skolan. De flesta på UConn bodde faktiskt på själva campus. Det gjorde att man varje dag träffade någon ny person och det fanns så många möjligheter att träffa nya vänner. Det var så jag började med fotografi! På campus så finns det oftast massvis av olika klubbar eller organisationer som man kan gå med i, och det är en fantastik möjlighet att möta nya människor och lära känna andra. På Uconn fanns det klubbar från fotoklubb till Disney klubb, det finns verkligen allt för alla. För mig var det nog det allra bästa!

Campuslivet på college i USA

Campuslivet på college i USA är nog ett av det mest unika uppleversna man faktiskt kan uppleva.  Själva campuslivet är nästan en stor anledning till varför man ska åka, för det finns så många fantastiska saker med det! Vill du ha Starbucks? Det finns! Lära dig Karate? Finns en klubb för det! Min skola hade till och med sin egna polis. Så du är i goda händer på campus.

Vill du läsa mer om campuslivet? In och kika på Robins inlägg om campuslivet!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte