Gästbloggen

Mitt sista inlägg!

Mitt sista inlägg!

Dagen som många har fasat har kommit, då det är dagen för mitt sista inlägg här på gästbloggen:(

Vad har hänt sen sist?

Det var ett tag sen ni hörde från mig, men kan inte säga att det har varit två händelserika veckor utan att överdriva för mycket. Vi började 20 timmarsvecka, och lika kul som det alltid är att spela fotboll, så har det också varit tufft. Jag har aldrig varit mycket av en morgonmänniska, så att ha behövt vakna kl 6 varje morgon är något som har varit en utmaning.

Som tur är, så är min rumskamrat väldigt pigg av sig, så varje morgon gör hon mig tjänsten att dra av mig mitt täcke, som en metod att få upp mig ur sängen. Vad som har gjort veckorna lite enklare är att Champions league äntligen har dragit igång igen efter vinteruppehållet. Tyvärr visas matcherna under dagtid här i Virginia, så jag har alltid lektion när matcherna spelas.

Det stoppar dock inte mig, utan istället sitter jag längst back i lektionen med en hörlur i örat. Även om jag vet att mamma inte uppskattar att jag inte lägger 100% fokus på vad läraren säger, så anser jag att detta är en perfekt möjlighet för mig att utveckla min multitask förmåga. Skolan rullar annars på som vanligt och ser framemot att ta en vecka ledigt över Spring break!!

Mitt spring break

Det här året valde min årsgrupp att inte åka någonstans, så istället för att stanna i USA, så drar jag hem till Sverige i en vecka. Det kan kännas lite onödigt att åka hela vägen bara för en vecka, men jag är så oerhört taggad på att se min familj och vänner igen. Det har varit två långa månader här, så att få komma hem en vecka och ta en paus är inget jag tackar nej till.

Det är inte jättemycket jag har planerat för hemkomsten, eftersom de flesta av mina nära och kära antingen pluggar eller jobbar under den veckan jag är hemma. Men det ger mig bara mer tid att tillbringa med min hund och min egna säng. En sak som är lite roligt är att jag kommer hinna med att träna med mitt gamla lag. Det är mycket som har hänt i laget sedan jag senast spelade för dem. Det har varit flera tränare och spelare som har kommit och gått, så det ska bli spännande och se resultatet av allt ståhej.

Mitt sista inlägg!

Första träningsmatchen

Igår spelade vi vår första match sedan november och jäklar va taggade vi var. Det var lite annorlunda upplägg av det hela. Vi mötte tre olika lag, och varje match var 45 minuter, så igår var det väldigt cup liknande. Vi spelade först mot Richmond University, sedan mot George Mason och sist Virginia Tech. Första två matcherna blev det vinst med 2-0 och sista blev det tyvärr en förlust med 0-2. Något som man inte har saknat var bussresande. Även fast distansen var relativt kort till Richmond University, så kom vi hem mycket senare än planerat pga trafik. Dessutom, fanns det inga duschar tillgängliga, så vi fick sitta svettiga allesammans och stinka ner hela bussen. Alltid lika trevligt.

Idag har det varit otroligt soligt och varmt vilket har lett till nytt inköp av brillor.

Mitt sista inlägg!

Samhällstjänst med laget

Dessutom ska jag göra något som jag aldrig har gjort innan, samhällstjänst!! Varje år ska varje spelare göra minst 10 timmars volontärarbete, som ett sätt att ge tillbaka till samhället och representera ett gott ansikte för JMU. Jag och tre andra av min lagkamrater ska åka till en kyrka där vi ska servera mat till hemlösa. Till skillnad från mig, så har två av mina vänner gjort samhällstjänst tidigare, så det känns skönt att ha med sig någon mer erfaren. Sen hur det hela går för mig får vi senare se:)

Jag vill avsluta detta inlägget och min tid på gästbloggen med ett stort tack till Robin. Inget av detta hade varit möjligt utan hans hjälp och kan inte säga det för många gånger. Det har varit mitt nöje att få dela med mig av hur jag har det här i USA, och förhoppningsvis så har några av er tyckt det varit tillräckligt underhållande. Tack för mig!!!

Puss och kram skumbanan!!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte