Gästbloggen

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag!

Hej allihopa och glad alla hjärtans dag på er!

Äntligen är det fredag och som man har längtat efter att kunna ta en paus från alla klasser och bara hoppa i sin säng för att se Wahlgrens värld.

Den här veckan kan nog räknas till att ha varit den jobbigast veckan hittills på vårterminen, så jag är glad att den jobbiga biten äntligen är över. Men det hände också en hel del sköna grejer som har sett framemot.

Äntligen är vi klara med att springa massa konditionslöpningar varje dag!!! Vid start av nästa vecka ska vi övergå till vad vi kommer kalla 20 timmarsvecka. Då kommer det i princip bara vara fotboll på schemat varje gång vi har träning. Jag kommer tyvärr inte undan styrketräningarna som vi har 3 gånger i veckan, men så länge som jag slipper springa kondition så är jag lycklig.

Alla hjärtans dag

Jag älskar alla hjärtans dag. Det är verkligen en dag jag ser framemot varje år, oavsett om jag överraskande nog har en partner eller är lika singel som alltid.

Folk går runt och ger varandra handgjorda kort, går ut och äter middag med dem man tycker om, eller bara tillbringar lite tid för self-love. Oavsett vad man har på schemat för dagen så känns det så man har en extra liten solstråle som lyser på en.

Alla hjärtans dag på min gamla gymnasieskola visste verkligen hur man skulle naila den här dagen. Varje år hade alltid något nytt, men det fanns alltid karaoke utanför matsalen, så man kunde få höra folk sjunga när man satt och åt. Jag kan inte säga att det var fin sång, men underhållande var det. Köket serverade alltid Lady och Lufsen klassikern: spagetti och köttfärssås såklart!!

Silent Disco

Sen i några av klassrummen kunde man göra något fint pyssel, till exempel kort eller smycke som man antingen kunde behålla själv eller ge till någon man tyckte om. En överraskning som skolan fixade sista året jag gick där, var något som kallas för silent disco.

För er som inte vet vad det är så har alla i rummet på sig hörlurar som är kopplade till samma enhet. Så alla dansar till samma låt, utan att musiken behöver störa lektionerna som pågick runt om. Det var hur fräckt som helst!! Saknar verkligen alla hjärtans dag på Katedralskolan.

Glad alla hjärtans dag

Mina planer för dagen kommer faktiskt handla mer om min rumskamrat än vad det gör om alla hjärtans dag. Eftersom det är hennes födelsedag! Ikväll ska vi åka ner till downtown Harrisonburg för att gå ut och käka lite. Därefter får vi se lite var kvällen leder oss. Har inte jättebra koll på vilken restaurang vi ska gå på. Men jag hoppas verkligen att de är en av de restauranger som kommer med tårta och sång om man säger att vi firar någons födelsedag. Vet för ett faktum att min rumskamrat kommer skämmas ihjäl och det gör mig väldigt glad.

Glad alla hjärtans dag

Har inte mycket mer att dela med mig för den här gången förutom att ha en superfin fredag!!

Puss och kram skumbanan!!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte