Gästbloggen

Hejdå från Elon University!

Hejdå från Elon University!

Mars har flugit förbi och det är redan dags för mitt sista inlägg här på gästbloggen. Jag hoppas att ni har fått en bra bild av hur en vardag ser ut här. Men också fått en inblick från college processens start till min tävlingsdebut. Sista inlägget innehåller ännu mer tips för när du faktiskt är på skolan.

Tips och viktiga tankar att ha med sig

Först och främst, köp med dig engångskameror. Det är 27 bilder i varje kamera och du kan inte se bilderna förrän du har tagit 27 bilder och lämnat in kameran får tillbaka dom i fysisk form.

Det är smidigt att ha med sig på matcher, tävlingar, eller sammankomster. Bilderna går också att få till mobilen och det är ett väldigt roligt sätt att få med sig sina minnen på.

När du kommer till skolan så kan det kännas bra från början. Men om det inte gör det direkt så är det viktigt att ge det tid. Det tar tid att komma in i den nya vardagen och för mig tog det ungefär två månader/tills vårterminen innan jag kände att jag hade kommit in i det och kunde njuta.

Ett annat tips är att inte hålla sig till de första bästa människorna du träffar. Var öppen och ge det tid i början att umgås med mycket olika människor för att hitta rätt. Jag umgås inte med samma människor nu som jag gjorde i början, mina närmsta kompisar lärde jag känna nu under våren. 

Hur är det med boende?

Första året så bor man på campus i dorms med en rumskompis. Andra året så väljer du vem du vill flytta ihop med till en lägenhet.

Nästa år så ska jag bo med tre stycken från tennislaget varav en är från Sverige, en är från Irland och en är från USA. Jag ser fram emot att lära känna ännu mer människor från andra lag!

Du kommer att träffa en mängd olika människor under din tid i USA så om du har möjligheten att åka över så rekommenderar jag verkligen att åka åtminstone ett år och testa på! 

Med detta säger jag tack för mig och tveka inte på att höra av dig på instagram till @saebbolinn. Hejdå från Elon University!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte