Gästbloggen

En vanlig dag som div 1 friidrottare

En vanlig dag som div 1 friidrottare

Hej allihopa!

Under hela mina collegeprocess var jag nyfiken på hur livet faktiskt såg ut i USA. Jag tittade på min skolas instagram sida och andra studenter för att försöka få en så bra uppfattning som möjligt. Men det var inte tillräckligt. Därför bestämde jag mig för att göra en vlogg! Där ni får en inblick i hur en vanlig dag som div 1 friidrottare ser ut.

I videon får ni alltså följa med mig en helt vanlig onsdag och det är ungefär så som alla mina måndagar, onsdagar och fredagar ser ut. Tisdagar och torsdagar är dock lite annorlunda på grund av andra tider.

Tack för mig, ses nästa vecka! Kram Kram

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte