Gästbloggen

Förberedelser & förväntningar – Hur packar man inför ett så stort äventyr?

Förberedelser & förväntningar – Hur packar man inför ett så stort äventyr?

Detta blir sista inlägget hemifrån, åker imorgon bitti 🇺🇸

Tänkte här och nu berätta lite om mina förberedelser, förväntningar och lite hur jag har packat inför resan. Detta blir ett kortare inlägg men hoppas ni gillar det!

Förberedelser & förväntningar

Hur förbereder man sig inför ett så stort äventyr?

Detta tror jag är så individuellt.

För mig har det viktigaste nu dessa veckorna varit att spendera så mycket tid som möjligt med familj och mina närmsta vänner. Att veta att man ska åka gör verkligen att man uppskattar och tar vara på allt här hemma så mycket mer. Har verkligen insett på den senaste tiden hur tacksam jag är för allt som jag har här hemma. Självklart kommer jag sakna det så mycket! Det kommer inte bli lätt att säga hejdå imorgon, men samtidigt vet jag att det är detta jag vill göra!

Förberedelser & förväntningar - Hur packar man inför ett så stort äventyr?

Lite bilder som jag ska ta med mig <3

En liten present i veckan från mina vänner <3 kommer sakna er!!

Förberedelser träningsmässigt,

Om man ser till fysiska förberedelser så har jag även tränat mycket själv nu innan med gym-program och löppass som jag fått av laget därborta. Vet att det kommer vara mycket träningar och tufft direkt, så försöker komma så förberedd som möjligt!

Mina förväntningar såhär kvällen innan?

Det är klart att jag har förväntningar inför en så stor resa som detta. Men jag försöker att inte tänka så mycket på det just nu. Med tanke på att det kommer vara en så stor omställning för mig med en helt ny miljö och människor. Så kommer jag försöka ta allt lite som det kommer. Såhär på förhand vet jag inte vad jag ska förvänta mig direkt. Jag vet inte heller hur jag kommer känna när jag kommer dit. Det får vi se, och det kommer jag såklart dela med mig av då!

Är också beredd på att det kommer ta ett tag innan jag känner mig ”hemma” därborta, men så är det ju. Förhoppningsvis kommer jag in i rutinerna snabbt!

Hur packar man inför ett så stort äventyr?

Bra fråga 🤪

Jag kan bara säga lite hur jag har packat dessa dagarna och hur jag har tänkt.

Innan jag började packa tänkte jag verkligen att det skulle ta så lång tid och vara så jobbigt, men det har faktiskt varit mycket ”lättare” än vad jag trodde. Mitt tips är att inte sitta kvällen innan bara, för då kommer det bli väldigt stressigt med tanke på att det är många viktiga saker som man måste ha med sig. Jag började själv flera dagar innan med att lägga fram saker, och sen packade jag lite varje dag. Jag kan dock själv tycka att det är svårt att packa för lång tid innan också. Skulle därför säga att så länge du lagt fram allt det viktigaste så är det lätt sen att bara packa ner det dagen innan! Det jag har packat i är en stor rullväska, en liten rullväska och sen en ryggsäck. Alltså en stor väska och två handbagage.

Robin har också ett längre inlägg med en bra packlista här på hemsidan som jag använde mig av när jag planerade packningen. Där skriver han väldigt bra om vad man ska ha med sig, vad man inte ska ha med sig och vad man ska tänka på. Precis som han skriver där så ska man inte heller se packningen som något ”ångestmoment”, för det kommer lösa sig. Så länge du fokuserar på att ha med de viktigaste som ex. ditt pass och dina papper, så kan man alltid köpa eller fixa saker när man kommer fram, om man mot förmodan skulle glömma något!

Förberedelser & förväntningar - Hur packar man inför ett så stort äventyr?

Många munskydd nerpackade inför flygresan b.la…

Resan dit 

Nu är klockan 21:45 och mitt första flyg går 06:50 från Köpenhamn imorgon bitti, det kommer alltså inte bli många timmars sömn inatt. Först flyger jag från Köpenhamn till Amsterdam, där jag sen byter till det långa flyget som tar mig till Atlanta i USA. Från Atlanta har jag sen ett kortare byte innan jag tillslut landar i Lexington.

Det blir alltså en lång dag imorgon, och nu måste jag avsluta packningen och förhoppningvis få några timmars sömn.

Ha det bäst så ses vi i nästa inlägg! Nästa gång i USA 😊

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte