The Athleticademix Podcast

Sedan en tid tillbaka, så har vi blivit med podd! Här intervjuar vi idrottare, tränare men har även egna avsnitt där vi försöker hjälpa dig så gott vi kan. In och lyssna!

Avsnitt 19 – William Boström Rydfjäll, North Park University

En intervju på svenska med William Boström Rydfjäll som i december 2022 tog examen från North Park University.

Avsnitt 18 – Louise Lillbäck, Florida Gulf Coast University.

En intervju på svenska med Louise Lillbäck som i december 2022 tog examen från Florida Gulf Coast University.

Avsnitt 17 – Why you should start the US college recruiting process early.

I det här avsnittet förklarar vi fördelarna med att starta din collegeprocess så tidigt som möjligt.

Avsnitt 16 – An outline of a college year

I det här avsnittet förklarar vi hur kalenderåret ser ut på college. Vi applicerar de populäraste idrotterna och hur just kalenderåret ser ut för de idrottarna.

Avsnitt 15 – Behind the Scenes of Athleticademix

Nyfiken på att höra hur det är att jobba som college agentur? In och lyssna för att höra David och Robin förklara tankar om branschen och framtiden för Athleticademix.

Avsnitt 14 – College Tennis Explained

En mini-serie på sex delar där vi i varje avsnitt djupdyker i de mest populära idrotterna som vi arbetar med. Sist på tur – Tennis! Lär dig om hur säsongen är uppbyggd, vad en coach letar efter och hur mycket stipendium det faktiskt finns!

Avsnitt 13 – College Rugby Explained

En mini-serie på sex delar där vi i varje avsnitt djupdyker i de mest populära idrotterna som vi arbetar med. Näst på tur – Rugby! Lär dig om hur säsongen är uppbyggd, vad en coach letar efter och hur mycket stipendium det faktiskt finns!

Avsnitt 12 – College Golf Explained

En mini-serie på sex delar där vi i varje avsnitt djupdyker i de mest populära idrotterna som vi arbetar med. Näst på tur – Golf! Lär dig om hur säsongen är uppbyggd, vad en coach letar efter och hur mycket stipendium det faktiskt finns!

Avsnitt 11 – College Swimming Explained

En mini-serie på sex delar där vi i varje avsnitt djupdyker i de mest populära idrotterna som vi arbetar med. Näst på tur – Simning! Lär dig om hur säsongen är uppbyggd, vad en coach letar efter och hur mycket stipendium det faktiskt finns!

Avsnitt 10 – College Track Explained

En mini-serie på sex delar där vi i varje avsnitt djupdyker i de mest populära idrotterna som vi arbetar med. Näst på tur – Friidrott! Lär dig om hur säsongen är uppbyggd, vad en coach letar efter och hur mycket stipendium det faktiskt finns!

Avsnitt 9 – College Soccer Explained

En mini-serie på sex delar där vi i varje avsnitt djupdyker i de mest populära idrotterna som vi arbetar med. Först ut – fotboll! Lär dig om hur säsongen är uppbyggd, vad en coach letar efter och hur mycket stipendium det faktiskt finns!

Avsnitt 8 – Pato Jerzak, University of Connecticut/ASD Napoli FC

Vi intervjuar vår content manager Pato Jerzak som är en tidigare fotbollsspelare på University of Connecticut och idag spelar för ASD Napoli FC. På fritiden så driver hon ett eget företag som hjälper andra företag med Digital Media Content, där vi i Athleticademix är ett av de! In och lyssna för att höra mer om Pato och hur college formade henne!

Avsnitt 7 – Ian Stone, Head Coach at St John’s University

Vi intervjuar huvudtränaren Ian Stone som är ansvarig för damlaget inom fotboll på St John’s University i Queens, New York. Ian har varit ansvarig i över 25 säsonger och ger oss hans åsikter kring rekrytering internationellt. Om du inte vill lyssna på podcasten, så finns den i skriftlig form här!

Avsnitt 6 – Top Ten College Colours

Matchkläder, logos och färgkombinationer! Här har vi inkluderat er lyssnar för att få höra från er kring vad ni föredrar. Det finns många häftiga skolor, och många snygga matchkläder/dräkter! In och lyssna på vilka vi gillar.

Avsnitt 5 – James Raptis, Cal State San Bernardino

Vi intervjuar engelsmannen James Raptis som precis gått klart sitt andra år på Christian Brothers University i NCAA D2. Efter sommaren gör han en transfer till ett av de bästa lagen i NCAA D2, Cal State San Bernardino. In och lyssna på hans historia!

Avsnitt 4 – Campus Life in the USA

Vad för olika campuses finns det egentligen? Ska man sikta på att bo i en större stad? Isåfall, vad innebär det? Här förklarar vi allt du behöver veta om campuslivet!

Avsnitt 3 – Ida Forsberg, Middle Tennessee State University

En spelarintervju med svenska Ida Forsberg som precis gått klart sitt första år på Middle Tennessee State University. Ida bytte spel ifrån SDFF i Elitettan till spel i amerikanska collegeligan NCAA D1!

Avsnitt 2 – Gain an Edge in College Recruitment

Ett avsnitt att verkligen lyssna på! Här ger vi tips och råd kring hur du kan bete dig under en collegeprocess för att säkra de stipendium som just du drömmer om. Du kan påverka mycket själv!

Avsnitt 1 – Welcome to the Podcast

Här pratar David & Robin om vad podcasten kommer att handla om, men ger dig även lite mer information om just de själva och deras collegeprocess.

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte