Gästbloggen

Tack för mig!

Tack för mig!

Efter det här inlägget är det dags för mig att lämna över Gästbloggen till nästa Student-Athlete. Tyvärr är jag fortfarande inte cleared, och får inte träna fotboll med resten av laget på träningstid. Jag har försökt vänta med mitt sista inlägg så länge som möjligt för att kanske bli cleared, men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Om jag ska se det från den ljusa sidan så har jag gott om tid att träna innan matcherna drar igång, i och med att vår säsong är uppskjuten till våren. Som jag nämnde i mitt förra inlägg så blir det en mängd fotboll ändå, så mig går det ingen nöd på. Det är klart att jag är ivrig att få börja, men jag försöker vara tålmodig.

Nu i mitt sista inlägg tänkte jag i alla fall svara på de frågor jag fått sedan sist!

Hur är nivån jämfört med i Sverige?

Hemma i Sverige spelar jag i Själevads IK i Division 1. Nu har jag ju inte tränat CMU ännu, så det är svårt att jämföra nivån, men jag tycker ändå att träningarna ser väldigt lovande ut från sidan. Det är ett högt tempo och många är väldigt tekniska. Den största skillnaden från Själevad är det fysiska. De flesta närkamper slutar ofta med att minst en spelare ligger på marken! Jag tror verkligen att det här är ett lagom stort kliv framåt för mig att fortsätta utvecklas ytterligare, men ändå känna mig bekväm i spelet. Precis vad jag letade efter när jag valde collegefotboll.

Hur ser gymmet ut?

Det finns flera olika gym runtom på campus. Jag lägger in en bild från gymet som vi har våra fysträningar i. Det är ett gym som bara är tillgängligt för student-athletes. Skolan håller just nu på att bygga flera träningsanläggningar i ett projekt där arenan för amerikanska fotbollen byggs ut. Så någon gång i framtiden kommer fysträningen flytta dit istället. Jag lägger in lite concept art från den byggnaden också. Det finns ännu mer bilder på cmuchippewas.com om någon är nyfiken!

Central Michigan

Fler skivstänger och vikter finns längre in i rummet

Lite grafik 🙂

Central Michigan

Central Michigan

Concept Art för The Chippewa Champion Center

Hur ser det ut där du bor?

Jag och tre roommates bor tillsammans i Celani Hall. Jag är jättenöjd med mitt dorm, för jag har ett eget sovrum som jag inte behöver dela med någon. Det är jätteskönt att kunna stänga in sig om man vill plugga eller bara vara i fred. Vi har ett allmänt rum tillsammans, där det finns ett litet kök, soffa och TV. Sen finns det två badrum som vi delar på två och två. Jag sätter in lite bilder på det också här nedan.

På lägsta våningen i samma byggnad finns också cafeterian. Där finns det olika stationer med olika sorters mat. Till exempel finns det Southern Kitchen som ofta har kött eller lasagne,  Salad Bar, American Diner som ofta har hambrugare och strips, Mexican diner där det finns tacos och burritos, Mediterranean som har pasta och pizza, och mycket mer!

En del av det allmänna rummet med vår fina atlas, alla som kommer på besök får sätta upp en liten klisterlapp på sitt land eller stat.

 

CMU

Ena sidan av mitt rum, med en säng som man själv kan bestämma höjd på

CMU

Andra sidan av mitt rum, där mitt skrivbord står. Jag och Megan har försökt skaffa vänner med Post it-lappar, men vi väntar fortfarande på svar.

Det var min månad!

Jag tycker det är jättetråkigt att jag inte kunnat berätta mer om själva fotbollen. Den här månaden har verkligen blivit en uppvärmningsmånad för mig att bli van med skolan och de nya miljöerna. Även om det är ofrivilligt har det nog gynnat mig att inte bara kastas in i träningarna och skolan på en och samma gång. Vi får se vad som händer här näst. Hur som helst så har det varit jättekul att få ta hand om gästbloggen ett tag, och jag hoppas att mina lite annorlunda inlägg har varit roliga att läsa!

Tack för mig!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte