Gästbloggen

Sista inlägget från Davenport University!

SISTA INLÄGGET FRÅN DAVENPORT UNIVERSITY!

Hej!

Hoppas allt är bra med er och att ni hade en riktigt bra halloween!

UPPDATERING

Tänkte ge er en liten sammanfattning angående skadan osv. För er som missat kommer här en kort sammanfattning om vad som hänt det senaste.

Jag skadade mig på en match för ca 4 veckor sedan nu och tyvärr gick korsbandet av, båda meniskerna är skadade, jag har en partiell skada i min mcl led (delvis av) samt en fraktur i lårbenet. Så min första termin här gick inte som planerat men nu på onsdag (3:e november) väntar operation. Det ska bli otroligt skönt att få det gjort så att jag kan komma igång med rehab.

Känner mig inte så nervös inför operationen även fast det är min första. Känner mig väldigt trygg med läkaren samt att min tränare och en roommate kommer vara med mig innan och när jag vaknar upp så det känns bra! Som sagt ska det bli skönt att få operationen gjord så jag kan påbörja min resa tillbaka, rehab tiden kommer vara mellan 6-9 månader. Nästa säsong är jag tillbaka igen! 🥳

HALLOWEEN

På träningen i tisdags skulle varje årskull (freshman, sophomore osv)  komma på en utklädnad tillsammans, som vi sedan skulle ha på oss under träningen. På omslagsbilden kan ni se ungefär hur vi såg ut haha!

Vi hade lite svårt att komma på en bra idé men tillslut blev det ”White lies”. Helt enkelt att det som stod på våra tröjor var motsatsen till sanningen. De andra i laget hade lite bättre kostymer än oss haha men som tur är har vi tre år till!

Jag har haft en rolig första halloween här i USA! Amerikanerna älskar verkligen halloween 🙂 . Det är fullt med godis i alla affärer och alla hus är pyntade med halloween dekorationer. Vi fick även besök på universitet av barn som gick runt och gjorde bus eller godis.

I lördags var jag och två av mina roommates till en ”apple orchard”. Helt enkelt en äpple trädgård där man får plocka och smaka äpplen. Tyvärr gjorde vi en riktig miss….trädgården var stängd för säsongen haha så vi fick köpa äpplen från den lilla gårdsbutiken de hade.

Sista inlägget från Davenport University! Sista inlägget från Davenport University!

På söndag ska vi åka till Michigan State University över dagen vilket ska bli riktigt kul! Ett av de största universiteten i USA. Samt att de vann i lördags den viktiga amerikanska fotbollsmatchen mot University of Michigan. Så alla kommer vara på riktigt bra humör haha 🙂 . Mina roommates har kompisar som går på Michigan State University. Så vi ska åka dit och hälsa på dem samt kika runt lite när vi ändå är där! Ska bli riktigt kul att få se skolan, campus och alla faciliteter eftersom det är en av de största skolorna i USA.

SÄSONGEN

Säsongen börjar gå mot sitt slut här, vi har två matcher kvar sedan börjar slutspelet. Den har gått sådär. Vi började inte riktigt som vi ville men vi har utvecklats otroligt mycket under säsongens gång och är ett helt annat lag spelmässigt än vad vi var i början av säsongen. Även fast jag bara kunde spela halva säsongen har min första termin här varit otroligt rolig och jag har utvecklats mycket som spelare.

Fotbollen här är väldigt annorlunda mot den hemma, här vill man spela direkt och helst komma till anfall direkt jämfört med hemma då man oftast vill äga bollen mer och spela runt. Det har varit väldigt kul att få spela och lära sig spelet här och ser fram emot nästa säsong då jag  förhoppningsvis kan spela hela säsongen utan några skador!😊

HEJDÅ!

Vill börja med och säga tack till Robin för att jag fick skriva här på bloggen under oktober månad. Samt till er som läst mina inlägg! Funderar du på att åka på college tycker jag verkligen du ska göra det.

Min första tid här av flugit förbi trots att jag blev skadad. Jag har haft otroligt kul och lärt känna kompisar jag kommer ha med mig resten av livet! College är en upplevelse som är svår att beskriva, något man mer behöver uppleva själv så ta chansen om du får den🤩

Ha det super bra så länge så hörs vi förhoppningsvis framöver!!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte