Gästbloggen

Mina favoritupplevelser

Mina favoritupplevelser

Halloj allesammans!

Hoppas ni har haft en grym vecka!!

Min vecka

Ännu en vecka har flutit på sen sist och jag känner verkligen att jag börjar vänja mig vid allt nytt. Jag har börjat skapa mina egna rutiner, lärt mig att hitta på campus och fått kontroll över det mesta av plugget.

Den här veckan har faktiskt varit en relativt lugn vecka, om man ens kan kalla collegelivet lugnt. Här på college är det alltid full fart och fläkt!

Match i Philadelphia

Jag inledde veckan med att spela match i Phildadelphia, vilket innebar en 6 timmar lång bussresa samt övernattning på hotell. Matchen slutade 1-1, vilket vi inte var helt nöjda med, men det är sånt som händer. Lyckligtvis har vi ytterligare två matcher nu till helgen, så förhoppningsvis kan vi hämta hem lite fler poäng då!

Därutöver har det mest varit plugg och träningar. I onsdags blev det en snabb trip till Target för att inhandla lite snacks och igår stack vi på en liten shoppingrunda, där vi besökte ett köpcentrum i närheten samt lite thrift stores.

Imorgon anländer lite nya recruits (spelare som funderar på att börja på Daemen), så vi ska mest visa dem runt samt åka till ett ställe i närheten som säljer fantastisk frozen yoghurt.

Favoritupplevelser

Men nog om min vecka! I det här inlägget tänkte jag faktiskt prata om något helt annat, nämligen mina bästa upplevelser från USA hitintills. Jag har som sagt hunnit vara här i drygt en månad och under den tiden har jag hunnit med att uppleva massor med härligheter.

En upplevelse som sticker ut lite extra för mig var när jag åkte till Florida med mitt fotbollslag. Vi var där i fem dagar och hittade på alla möjliga typer av aktiviteter.

Vi besökte bl.a Disney World, såg en Orlando Pride match samt spelade massvis med träningsmatcher. Det var en otroligt häftig upplevelse!

Dels på grund av alla coola platser vi såg, men även för att vår sammanhållning som lag stärktes rejält. Resan bjöd på massvis med skratt, sol, bad och härliga minnen.

Orlando Pride matchen.

Vårt hotell!

Disney World och alla freshmen.

Mera från Disney World.

Media Day

En annan upplevelse som jag verkligen tyckte om var vår Media Day! Detta är något som alla college har och det är sannerligen något att se fram emot.

Dagen är fylld av skratt, kreativitet och framförallt coola bilder. Man känner sig lite som en kändis för en dag med alla kameror som blixtrar framför ögonen på en.

Jag och min roommate som är från England!

Mitt lag ”the wildcats”.

Mer bilder från Media Day.

USA fullständigt kryllar av roliga upplevelser, vilket jag är sjukt glad och tacksam över att jag får möjligheten att uppleva. Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta att upptäcka det här landet och skapa fler underbara minnen.

I nästa veckas inlägg så tänkte jag prata lite mer om mina favoritaktiviteter här i Buffalo samt hur en vanlig vecka kan se ut! Hoppas vi hörs!

Tack och hej // Amanda

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte