Gästbloggen

Att åka till USA är det bästa beslutet jag tagit

Att åka till USA är det bästa beslutet jag tagit

Hej igen från ett kyligt Martin, Tennessee!

Hoppas det är bra med er, med mig är det bra! 

Idag är det ju faktiskt halloween, vilket amerikanarna fullkomligt älskar! Det är pyntat utanför varje dörr här huset och har varit sedan början av september tror jag, och nu är dagen äntligen här! Och det är ju så mysigt. Jag har mött på så många ute på skolområdet som är utklädda, och då menar jag verkligen med full utstyrsel, peruk, blod, hattar ja allt möjligt. Dom går verkligen all in här vilket jag tycker är jätte roligt!

Jag hade till exempel en tjej på matten tidigare idag som var utklädd och hade blod full ansiktet. Jag tycker det är så coolt att dom vågar göra sin grej!

TANKAR OM ÄVENTYRET

Detta är faktiskt sista inlägget jag gör här på gästbloggen, sorgligt nog. Så min blogg månad är nu över. Det har varit väldigt roligt att få skriva av mig lite här och dela med mig av mina tankar kring college och att spela fotboll i USA.

Jag trivs verkligen jättebra här, allting känns super och jag vet att ni också skulle tycka det om ni vågar ta chansen att åka över hit. Det är väldigt stort och läskigt beslut att ta, men jag lovar er att ni inte kommer att ångra er!

Men om man nu skulle ångra sig eller längta hem så är det bara att åka hem igen, det är inte svårare än så. Såklart förstår jag tankarna som snurrar, det är långt bort i från mamma och pappa, kompisar, flick/pojkvän och just tryggheten man lämnar i Sverige.

Tro mig, jag velade fram och tillbaka länge innan jag bestämde mig. Men det är som sagt ett äventyr som man sent kommer glömma och som man kommer växa något så otroligt mycket av som person, samtidigt som man får möjligheten att satsa på fotbollen i ett helt främmande land. När man sedan återvänder till Sverige så är jag övertygad om att man kommer ha så mycket med sig i bagaget som kommer vara till nytta i resten av livet.

Att åka till USA är det bästa beslutet jag tagit

HEMLÄNGTAN

Jag får hemlängtan ibland, men det är inget konstigt, så är det för alla. Jag visste innan jag kom hit att det ibland kommer bli tufft känslomässigt, för att man saknar allt där hemma. Men och andra sidan visste jag att om jag inte tar denna chansen och PROVAR, så kommer jag aldrig veta. Så jag bestämde mig för att testa och nu är jag här i USA och trivs som fisken i vattnet. Man skaffar sig så många vänner, man tillhör en gemenskap och man får  spela fotboll på skoltid.

Jag kan inte säga annat än: Det är det bästa beslutet jag tagit i mitt liv, att åka hit och få uppleva detta.

Att åka till USA är det bästa beslutet jag tagit

ATHLETICADEMIX

Men för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt så skulle jag rekommendera att ta hjälp av Athleticademix. Utan Robin hade jag definitivt inte varit här idag! Han fick mig att känna mig trygg och jag fick en väldigt bra relation med honom direkt, vilket är jätteviktigt för att kunna bolla tankar fram och tillbaka mellan varandra. Med Robin kunde jag det, och han fanns alltid där med svar när jag hade frågor.

Så är du sugen på att gå college och spela fotboll i USA – gör det!!! Ta kontakt med Athleticademix och tveka inte. Du kommer inte ångra dig! Det du kommer ångra är att du inte åkte! Det finns inget att förlora 🙂

Tack för mig ❤️

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte