Gästbloggen

En matchdag för mig på CalU!

En matchdag för mig på CalU!

Hej igen! Jag hoppas att ni uppskattade mitt förra inlägg och att det kanske hjälpte just dig! I detta inlägget ska ni få följa med och se hur en matchdag här på CalU kan se ut!

Skillnader från mitt liv i Sverige

Till att börja med vill jag förklara lite hur det kan se ut med boende, mat och faciliteter! Det är absolut annorlunda om man jämför med hur vi har det på gymnasiet eller högskolorna hemma i Sverige.

Eftersom de flesta faktiskt lever och bor på eller runt campus så är det som sitt egna lilla samhälle. Detta gör att allt är väldigt anpassat till dig som idrottar, allt från att dina lärare förstår att du ibland behöver missa lektioner till att du alltid har tillgång till gym och/eller rehab.

En Gameday på Cal!

I Lördags spelade vi en hemmamatch mot Clarion University, just denna matchen var speciell då vi hade en ”pink out” match för att hedra och samla in pengar för bröstcancer awareness.

Dagen började tidigt då matchen var redan vid klockan 12:00 vilket betydde samling vid klockan 10:00. När vi har tidigare matcher brukar vi från laget som bor på campus ofta gå och äta frukost tillsammans. Alla har ett ”mealcard” som gör att vi äter gratis på campus vilket gör att vi alltid har tillgång till mat!

Vi samlades för match klockan 10:00, när vi gick in genom grindarna för faciliteten hade vår assisterande tränare fixat till det lite extra inför dagens ”pink out”. Hon hade fixat armband och rosa uppvärmnings tröjor för både vårat och motståndarlaget.

Det var en väldigt jämn match som vi tyvärr förlorade med 1-2 efter att ha haft ledningen med 1-0 i 70 minuter. Vi har ett lag med väldigt många freshman och är nu i en uppbyggnads fas med många nya spelare. Detta betyder att vi fortfarande försöker lära känna varandra på planen och bygga upp laget för en ännu bättre säsong för nästa år.

Tack för att ni följt mig!

Då var det dags för mig att lämna stafettpinnen över till nästa bloggare! 🙂 Hoppas att ni har tyckt det varit kul att få följa mig på CalU!

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte