Oskar Rydberg

oskar.rydberg
Starttermin

2021

SVENSK KLUBB

IK Frej

POSITION

Målvakt

EXAMENSÅR

Juni 2021

Från Stockholm till Chicago, Illinois.

Om Oskar, innan hans collegeäventyr.

Oskar Rydberg är en målvakt som till vardags spelar för IK Frej och är på jakt efter ett collegeäventyr till hösten 2021. Oskar är en del utav P19-laget som tävlar i P-19 Allsvenskan.

Information om universitetet, North Park University.

Oskar skrev sedermera på för North Park University som tillhör divisionen NCAA D3 och tävlar i CCIW. North Parks herrar är ett av de starkaste lagen i hela NCAA D3.

North Park University ligger i staden Chicago, Illinois. Skolan ligger väldigt centralt och på bara 20 minuter är du bland skyskraporna i magiska Chicago! Skolan har cirka 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Health.

Oskars tankar om att jobba med Athleticademix.

”Att studera utomlands har alltid varit en grej jag velat testa på, men det är ett stort beslut och jag var lite osäker till en början. Jag hade kontakt med några olika agenturer men klickade helt klart bäst med Robin och det är jag väldigt tacksam för.

Tack vare Robins hjälp kommer jag åka till Chicago i höst och spela fotboll för NPU. Robin och Athleticademix har förenklat den här processen något enormt och har alltid funnits där för en med snabba svar om man funderar över något.

Om du funderar på att studera i USA och idrotta så skulle jag inte tveka på att höra av mig till Robin, ni kommer inte ångra er. Tack Robin för allt, nu väntar ett stort äventyr för mig. Utan dig hade det inte varit möjligt!” 

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!