Olivia Elofsson

oliviaachanelle
Starttermin

2019

Position

Målvakt

Svensk klubb

FC Rosengård

Gymnasium

Malmö Idrottsgymnasium

Examensår

Juni 2017

Från Malmö till Statesboro, Georgia.

Om Olivia, innan hennes collegeäventyr.

Olivia Elofsson är en målvakt som påbörjade sitt collegeäventyr i augusti 2018. Innan hon försvann till college så var Olivia en del utav FC Rosengårds seniortrupp där hon var reservmålvakt i a-laget medan hon spelade matcher för deras F19-lag i F19-allsvenskan. På sitt landslagskonto så har hon 2 stycken U17 landskamper samt 2 stycken U19 landskamper.

Olivia blev i augusti 2018, en del utav Kansas State University, ett lag som hon fick hjälp till utav Robin i hans förra anställning. Väl på Kansas State, så trivdes inte Olivia och ville därför göra en transfer.

Information om universitetet, Georgia Southern University.

Olivias samarbete med Athleticademix påbörjades hösten 2019 då hon ville göra en transfer till januari 2019. Olivia skrev under vintern på för Georgia Southern University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Sun Belt Conference.

Georgia Southern University ligger i staden Statesboro i Georgia, en stad som är cirka 50 minuter ifrån den amerikanska kusten och den historiska staden Savannah. Skolan har cirka 18 000 elever och skolans populäraste inriktning är Business Marketing.

Statistik på Georgia Southern?

Sophomore Season – 2019: I och med att Olivia spelade en säsong på Kansas State, så gick hon in som andraårselev på Georgia Southern. Hennes första år på Georgia Southern blev dock förstört utav skador, och hon hann spela 3 stycken matcher innan hon fick en handfraktur som höll henne borta resterande av säsongen. Georgia Southern vann 6 stycken matcher, spelade oavgjort 1 och förlorade 11 matcher. Man gick till kvartsfinal i Sun Belt Conference men blev där utslagna.

Junior Season – 2020: Olivia hade fortsatta problem med skador och spelade därmed inte under 2020. Georgia Southern spelade vann 4 stycken matcher, spelade oavgjort 1 och förlorade 12. Man gick till kvartsfinal i Sun Belt Conference men blev där utslagna.

Olivias tankar om att jobba med Athleticademix.

”Hade förmånen att ha Robin som handledare i vintras. En väldigt dedikerad & hjälpsam handledare med mycket hjärta för det han gör. Innan Robin så hade jag verkligen inte klarat av allt som ska göras. Det var väldigt smidig att jobba med Robin då han exakt visste hur man skulle göra & hur man löste lite mer svåra situationer. Kände mig väldigt trygg att ha Robin som handledare & han har levt upp till alla förväntningar man hade. Utan Robin hade jag aldrig kommit till det universitet jag är på nu!”

Rekryteringsvideo som användes under processen:

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!