Malte Ekman

malteekman
Starttermin

2023

Position

Mittfältare

Svensk Klubb

GAIS

Examensår

Juni 2023

”Jag är extremt tacksam över den hjälp jag fått från Athleticademix i anknytning till min collegeprocess. Det hade varit omöjligt utan er!

Första gången jag kom i kontakt med Andreas så kändes det otroligt bra, han var väldigt mån om att ha en nära och personlig kontakt med sina spelare, vilket jag verkligen fastnade för. När processen väl drog igång så fick jag direkt ta del av denna personliga hjälp, ibland kändes det nästan som att det var bara mig han hjälpte, då hans engagemang var så pass stort. Detta gav mig oerhört mycket motivation och trygghet genom hela min process. Andreas brann precis lika mycket som mig för att jag skulle få de bästa tänkbara möjligheterna i USA.

Sedan så skulle jag även vilja poängtera Athleticademix tydliga struktur genom hela processen. Det har verkligen varit enkelt att både följa med, samt att ha koll på vad som behövs göras under processen. Då man får olika ärenden i den så kallade ”portalen” som man behöver genomföra. Man får därigenom en klar bild på hur man ligger till i processen och vad man behöver göra för att komma vidare, vilket underlättade väldigt mycket för mig.

Sammanfattningsvis skulle jag återigen bara vilja rikta ett stort tack till både Athleticademix och Andreas för hjälpen att komma iväg till USA. Jag skulle definitivt rekommendera att söka er till Athleticademix om ni är sugna på att idrotta på college i USA. Då ni inte bara kommer få en otroligt smidig process utan även en genuin och personlig hjälp!”

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Boka digitalt möte så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Boka digitalt möte