Klara Ovefelt

Klara Ovefelt
Starttermin

2021

Svensk Klubb

Älvsjö AIK

Position

Mittfältare

Examensår

Juni 2021

Från Stockholm till Boiling Springs, North Carolina.

Om Klara, innan hennes collegeäventyr.

Klara Ovefelt är en mittfältare som påbörjar sitt collegeäventyr i augusti 2021. Klara spelar till vardags för F19-laget i Älvsjö AIK i Flickallsvenskan, men varvar spel med a-laget som spelar i Elitettan.

Information om universitetet, Gardner Webb University.

Klara skrev under sedermera på för Gardner-Webb University som tillhör divisionen NCAA D1 och tävlar i Big South Conference.

Gardner Webb University ligger i staden Boiling Springs i North Carolina, en stad som är cirka 1 timma ifrån miljonstaden Charlotte. Skolan har 2 500 elever och skolans populäraste inriktning är Business Marketing.

Klaras tankar om att jobba med Athleticademix,

”När jag åkte ner på Athleticademix showcase förra sommaren visste jag ingenting om hur college fungerade. Men efter den dagen var jag helt bestämd om att jag vill åka!

Tack vare Robins hjälp har denna långa process med mycket pappersarbete gått så bra. Jag har från dag 1 känt mig hur trygg som helst med Athleticademix och vid minsta lilla tvivel/ fråga har jag aldrig tvekat på att höra av mig till Robin, då jag alltid fått bra och snabba svar.

Jag skulle rekommendera Athleticademix till alla som har en tanke på college och jag är så tacksam för all hjälp och stöttning jag fått av Robin under denna process. Utan denna hjälp hade jag inte haft min livs resa framför mig!”

Rekryteringsvideo som används under processen,

BOKA DITT MÖTE MED OSS

Anmäl intresse så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Gratis intresseanmälan!